Vanity Fair Oscars Party: Ακόμα περισσότερες σταρ, ακόμα περισσότερο glam – όλα τα beauty looks εδώ

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Vanity Fair Oscars Party: Ακόμα περισσότερες σταρ, ακόμα περισσότερο glam – όλα τα beauty looks εδώ

Αμέσως μετά τα Όσκαρ, οι σταρ κατευθύνονται στο πάρτι του Vanity Fair και μας χαρίζουν διπλή δόση glam με τις εμφανίσεις τους.

Αμέσως μόλις τελειώσει η τελετή των βραβείων Όσκαρ, και πριν προλάβουν τα crew να μαζέψουν τα χιλιόμετρα κόκκινου χαλιού, οι προβολείς στρέφονται στο απόλυτο πάρτι της χρονιάς: Το Vanity Fair Oscars Party. Εκεί, οι σταρ παρελαύνουν για δεύτερη ή και πρώτη φορά και μας χαρίζουν διπλή δόση ομορφιάς για την οποία ανυπομονούμε.

Μάλιστα, αν με ρωτάς (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη), βρίσκω ότι οι εμφανίσεις των σταρ στο πάρτι του Vanity Fair, είναι καλύτερες από εκείνες του κόκκινου χαλιού των Όσκαρ και δεν ντρέπομαι να το ομολογήσω. Βλέπουμε πολύ πιο ιδιαίτερα μακιγιάζ και πολύ πιο ιδιαίτερα χτενίσματα.


https://www.instagram.com/p/CbozCgWu0-q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Oscars 2022: Όλα τα beauty looks live απo τη λαμπερή βραδιά

Δεν θα μιλήσω φυσικά για τα ρούχα, τις τουαλέτες και τα ensemble, καθώς για αυτό θα πρέπει να κατευθυνθείς στο fashion department. Επίσης, δεν ξέρω αν έχεις ξεπεράσει ακόμα τον… διαπληκτισμό ανάμεσα στον Will Smith Και τον Kris Rock, εγώ σίγουρα όχι αλλά βρίσκεσαι στο beauty department, συνεπώς δεν θα μιλήσουμε ούτε για αυτό. Αν ωστόσο, θέλεις να δεις πραγματικά αριστουργήματα του beauty, δεν έχεις παρά να κάνεις ένα ακόμα scroll.


https://www.instagram.com/p/CboquBoOyrA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στην παρακάτω mega gallery, έχουμε –σχεδόν- όλες τις εμφανίσεις των celebrities, όπως πόζαραν για τους φωτογράφους στο Vanity Fair Oscars Party. Δες τις όλες και ας αποφασίσουμε μαζί για τις καλύτερες (Hunter Schafer FTW).

Penelope Cruz: Η nail artist Emi Kudo μας μίλησε αποκλειστικά για το μανικιούρ της στα Όσκαρ