Penelope Cruz: Η nail artist Emi Kudo μας μίλησε αποκλειστικά για το μανικιούρ της στα Όσκαρ

Penelope Cruz: Η nail artist Emi Kudo μας μίλησε αποκλειστικά για το μανικιούρ της στα Όσκαρ

Η Penelope ήταν υποψήφια για το Όσκαρ Α γυναικείου ρόλου και το μανικιούρ της τόσο διακριτικό αλλά ταυτόχρονα glam. Η Emi Kudo μας τα είπε όλα…

GettyImages-1388065926.jpg

Η Emi Kudo είναι η nail artist στην οποία απευθύνονται οι μεγαλύτερες σταρ, από την Angelina Jolie ως τη Scarlett Johansson και την Reese Witherspoon, όταν πρόκειται να περπατήσουν στο κόκκινο χαλί.

Τη βραδιά των φετινών Όσκαρ, επιμελήθηκε το glam αλλά αριστοκρατικό και διακριτικό μανικιούρ της Penelope Cruz, η οποία ήταν υποψήφια για το Όσκαρ Α΄ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «Parallel Mothers».

penelope cruz nixia

Chanel forever

Όπως ήταν αναμενόμενο, φόρεσε μία Chanel haute couture τουαλέτα, διαμαντένια σκουλαρίκια και διαμαντένια δαχτυλίδια, και για το μανικιούρ της, η Emi επέλεξε μία κλασική Nude απόχρωση και συγκεκριμένα, το βερνίκι Chanel Vernis στην απόχρωση Νο 556 «Beige Beige».

penelope cruz nixiaqf

Αποκλειστικό! Μιλήσαμε με τη nail artist της Scarlett Johansson και μάθαμε για το μανικιούρ της

«Ήταν η πρώτη και –τελικά- μοναδική μου πρόταση για το μανικιούρ της και της άρεσε απευθείας. Πέρασα δύο στρώσεις και για το φινίρισμα, χρησιμοποίησα το Chanel Gel Top Coat» μου είπε η Emi όταν τη ρώτησα πώς αποφάσισαν το χρώμα και αν είχαν εναλλακτικές επιλογές.

penelope cruz nixiaq

Είναι ένα τέλειο Nude αλλά… ταιριάζει σε όλες ή μόνο σε σταρένιες γυναίκες όπως η Penelope; «Είναι μία nude απόχρωση που ταιριάζει σε όλες και τη συνιστώ ανεπιφύλακτα για όλες» μου απάντησε η Emi.

Αυτό που δεν είδες…

Κάτι που δεν είδαμε ωστόσο, και δεν κατάφερα να βρω ούτε φωτογραφία, ήταν το πεντικιούρ της δια χειρός Emi Kudo: «Για το πεντικιούρ της, επιλέξαμε το Chanel Vernis στην απόχρωση Νο 694 ‘Arancio Vibrante’ που είναι πιο φωτεινό» μου είπε και θα ήθελα πολύ να το δω!

le vernis longwear nail colour 634 arancio vibrante

Πριν την αποδεσμεύσω, δεν θα μπορούσα φυσικά να μην ρωτήσω πώς είναι να συνεργάζεσαι με την Penelope και η απάντηση της Emi, δεν με εξέπληξε. «H Penelope είναι υπέροχη, είναι μοναδικός άνθρωπος και δημιουργεί μία πολύ cozy ατμόσφαιρα. Είναι μία απόλαυση το να συνεργάζεσαι μαζί της και ήταν τιμή μου».

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η nail artist της Angelina Jolie μας μίλησε για το μανικιούρ στην ταινία Maleficent