#KickstartYourInnerPotential: Όταν η μέρα ξεκινά και τελειώνει σωστά οι πιθανότητες είναι αμέτρητες

#KickstartYourInnerPotential: Όταν η μέρα ξεκινά και τελειώνει σωστά οι πιθανότητες είναι αμέτρητες

Για μία γυναίκα τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, αρκεί να ξεκινήσει και να τελειώσει την ημέρα της με φροντίδα και αγάπη για τον εαυτό της. 

Κάθε γυναίκα είναι μοναδική, έχει τη δική της ρουτίνα, τις δικές της ανάγκες, τα δικά της θέλω, τη δική της πορεία. Καθημερινά, καλούμαστε να εξυπηρετήσουμε πολλούς ρόλους, είμαστε μητέρες, επαγγελματίες, καλλιτέχνες, είμαστε ένα ολόκληρο σύστημα στήριξης για τα αγαπημένα πρόσωπα της ζωής μας και παράλληλα, προσπαθούμε να εξελιχθούμε, να ανέβουμε πιο ψηλά και να ανοίξουμε τα φτερά μας.

Οι γυναίκες είμαστε παντοδύναμα πλάσματα όμως συχνά παραμελούμε τον εαυτό μας. Ξεκινάμε τις μέρες μας με βιασύνη. Προσπαθούμε να τα προλάβουμε όλα, να είμαστε συνεπείς, να στηρίξουμε, να ετοιμάσουμε και να δώσουμε ώθηση σε κάθε πρόσωπο και κάθε τομέα της ζωής μας. Αντίστοιχα, οι μέρες μας τελειώνουν απότομα και με κούραση. Ο χρόνος για τον εαυτό μας είναι πολύ λίγος… Σκέψου όμως πόσο διαφορετικά και καλύτερα θα ήταν τα πράγματα αν ξεκινούσαμε και τελειώναμε τη μέρα μας σωστά.

image003

Τι σημαίνει «σωστά» θα αναρωτιέσαι… Το «σωστά» εδώ αναφέρεται στην δική μας φροντίδα. Στην περιποίηση του εαυτού μας. Στα λίγα λεπτά self-care που έχουμε ανάγκη. Αν τα αφιερώσουμε αυτά στον εαυτό μας, σκέψου πόση παραπάνω ενέργεια και δύναμη θα έχουμε μέσα σε μία ημέρα. Σκέψου την υπέροχη αλυσιδωτή αντίδραση που θα ξεκινούσε! Ξεκινώντας και τελειώνοντας την ημέρα μας με φροντίδα, οι πιθανότητες είναι αμέτρητες.

Ξέρω όμως τι σκέφτεσαι… Ό, τι είναι μία πολυτέλεια που μία powermom, μία επαγγελματίας, μία γυναίκα καριέρας δεν έχει. Συμφωνώ, ο χρόνος είναι πολυτέλεια αλλά το self-care δεν χρειάζεται να είναι χρονοβόρο. Λίγα λεπτά με τα κατάλληλα προϊόντα αρκούν για να «ξεκλειδώσουν» την αυτοπεποίθησή σου, να σου δώσουν το boost που χρειάζεσαι. Κάπου εδώ έρχεται η NIVEA να βάλει την υπογραφή της σε αυτή τη νέα ρουτίνα που πρέπει να υιοθετήσεις με τη σειρά NIVEA HYDRA SKIN EFFECT.

image005

Πρόκειται για μία σειρά περιποίησης της επιδερμίδας που απλοποιεί το skincare αλλά παράλληλα, χαρίζει στο δέρμα σου ό,τι χρειάζεται για να λάμψει μόνο του. Να γίνει λείο και απαλό. Για να είναι υπέροχο όπως εσύ. Πώς το καταφέρνει; Με την μοναδική της φόρμουλα που περιέχει καθαρό υαλουρονικό οξύ και συνεργάζεται με την επιδερμίδα σου. Ναι, συνεργάζεται με την επιδερμίδα σου και ενεργοποιεί τα κύτταρά της ώστε να παράγουν το δικό τους υαλουρονικό οξύ.

Το αποτέλεσμα είναι επιδερμίδα ενυδατωμένη για ως και 72 ώρες, πιο λεία, πιο λαμπερή, πιο απαλή και όλα αυτά σε μόλις λίγα λεπτά. Βλέπεις, η σειρά NIVEA HYDRA SKIN EFFECT αποτελείται από μόλις 3 προϊόντα: Μία μάσκα εντατικής ενυδάτωσης, μία κρέμα ημέρας και μία κρέμα νύχτας. Η επιδερμίδα σου δεν χρειάζεται άλλωστε κάτι περισσότερο από ενυδάτωση και ένα boost για να ενεργοποιήσει τους δικούς της μηχανισμούς.

image007

Αντί λοιπόν να ξεκινήσεις την ημέρα σου βιαστικά, ξεκίνα τη με 2 λεπτά μασάζ στο πρόσωπό σου με την κρέμα ημέρας NIVEA HYDRA SKIN EFFECT Ενυδατική Κρέμα Ημέρας. Έχει ελαφριά σύνθεση και είναι σε μορφή gel που απορροφάται άμεσα χαρίζοντας δροσιά.

image009

Ομοίως, αντί να πέσεις κατάκοπη για ύπνο, πάρε το χρόνο σου και φόρα τη NIVEA HYDRA SKIN EFFECT Ενυδατική Κρέμα Αναζωογόνησης Νύχτας. Άφησέ τη να γίνει ένα με το δέρμα σου, νιώσε την πολυτελή υφή της. Ξεκίνα και τελείωσε τη μέρα σου με φροντίδα και η αλλαγή που θα παρατηρήσεις θα είναι εντυπωσιακή.

image011

Όσο για τις ημέρες που μπορεί να χρειάζεσαι ένα παραπάνω boost… Υπάρχει η NIVEA HYDRA SKIN EFFECT Ιnsta Mask Άμεσης Ενυδάτωσης. Απορροφάται σε 20 δευτερόλεπτα, χαρίζει εντατική φροντίδα, θρέψη και ενυδάτωση στην επιδερμίδα σου και μπορεί να είναι το πρώτο βήμα για κάθε σου ημέρα, όχι μόνο τις φορές που θέλεις κάτι extra.

To να φροντίζεις τον εαυτό σου είναι απλό, όπως και το να χαρίζεις στην επιδερμίδα σου αυτό που χρειάζεται. Είναι εντυπωσιακό ωστόσο πώς, τα τόσο απλά πράγματα μπορούν να κάνουν όλη τη διαφορά στην εμφάνισή μας, στον τρόπο που φέρουμε τον εαυτό μας, στην ενέργεια και τη σχέση μας με τη δουλειά και τους φίλους μας. Βάλε λοιπόν πρώτο τον εαυτό σου, χάρισέ του αγάπη και άσε τα υπόλοιπα στη NIVEA HYDRA SKIN EFFECT.