5 tips για να ξυπνήσεις την αυτοπεποίθηση, αλλά και την επιδερμίδα σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
5 tips για να ξυπνήσεις την αυτοπεποίθηση, αλλά και την επιδερμίδα σου

Ακόμα και οι superwomen έχουν ανάγκη από ένα boost μερικές φορές. Διάβασε παρακάτω και θα βρεις ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι.

Υποχρεώσεις, άγχη, έγνοιες… Η καθημερινότητα μίας γυναίκας δεν είναι απλή. Ναι, μιλάμε σήμερα ειδικά για τις γυναίκες γιατί, εκείνες είναι που καλούνται συχνότερα να αναλάβουν πολλαπλούς ρόλους. Πρέπει να είναι μητέρες και επαγγελματίες, πρέπει να φροντίζουν την καριέρα αλλά και την οικογένειά τους, πρέπει να είναι καλές φίλες, σύζυγοι, μέντορες. Ναι, οι γυναίκες όλα τα μπορούν και το έχουν αποδείξει. Αυτό ωστόσο, δεν σημαίνει ότι δεν έχουν ανάγκη από ένα boost μερικές φορές.

Η καθημερινότητα βλέπεις, μπορεί να καταβάλλει ακόμα και τις superwomen, και κάπου ανάμεσα στις υποχρεώσεις τους να χάσουν μέρος της αυτοπεποίθησής τους. Αυτό μπορεί να συμβαίνει συχνότερα όταν κοιτάζουν στον καθρέφτη και παρατηρούν πόση φροντίδα έχουν στερήσει από τον εαυτό τους, σε πολλά επίπεδα. Σήμερα λοιπόν, θα βάλουμε ένα τέλος σε όλα αυτά. Σήμερα θα μιλήσουμε για το τι μπορεί να κάνει μία γυναίκα, για να ξυπνήσει την αυτοπεποίθηση αλλά και την επιδερμίδα της. Ετοιμάσου.

image001

#1 Απομάκρυνε τις αρνητικές σκέψεις

Αν είχες μία φίλη που αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα, και συνεχώς υποτιμούσε τον εαυτό της, θα της μιλούσες όπως μιλάς στον εαυτό σου; Όχι βέβαια! Γι’ αυτό πρέπει να αρχίσεις να αποβάλλεις τις αρνητικές σκέψεις. Όταν σκέφτεσαι συνεχώς αρνητικά, μπορεί πραγματικά να επηρεάσεις τους στόχους σου και να ρίξεις την αυτοπεποίθησή σου. Αυτό που πρέπει να κάνεις λοιπόν είναι να αναγνωρίσεις τις σκέψεις σου αλλά να μην μείνεις εκεί. Διώξε τις, σκέψου τη θετική πλευρά της κατάστασής σου, για όλα υπάρχει μία θετική πλευρά και δεν πρέπει να το ξεχνάς.

image005

#2 Έλα σε επαφή με τον εαυτό σου

Όταν καταλάβεις τον εαυτό σου, τις σκέψεις σου και την αυτοεκτίμησή σου, μπορείς και να τα βελτιώσεις. Αν δεν αφιερώσεις χρόνο για να ακούσεις τον εαυτό σου και να καταλάβεις πόσο τον υποτιμάς, πόσο τον φροντίζεις, τι θέση έχει στη ζωή σου, δεν θα ξέρεις τι πρέπει να αλλάξεις ή τι να βελτιώσεις, σωστά; Ξεκίνα λοιπόν να γράφεις σε ένα ημερολόγιο, ώστε να μπορείς να δεις τις σκέψεις σου και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου σωματικά και ψυχολογικά και ξεκίνα να δουλεύεις για το καλύτερο.

image007

#3 Άλλαξε τη γλώσσα του σώματός σου

Είναι αλήθεια ότι, η αλλαγή της στάσης του σώματος, το χαμόγελο ή ακόμα και η οπτική επαφή μπορεί να σε κάνει αμέσως να νιώσεις και να δείχνεις πιο σίγουρη. Φαντάσου μία γυναίκα με αυτοπεποίθηση: Είναι χαρούμενη, έχει καλή οπτική επαφή και στέκεται όρθια με το κεφάλι ψηλά. Αυτό πρέπει να θυμίζεις στον εαυτό σου. Η φράση «fake it until you make it» ισχύει εδώ περισσότερο από οπουδήποτε αλλού. Φέροντας το σώμα σου περήφανα ακόμα και όταν δεν νιώθεις ωραία με τον εαυτό σου, θα αρχίσεις να αποκτάς αυτή την αυτοπεποίθηση με κάθε βήμα.

image009

#4 Γέμισε το περιβάλλον σου με αισιοδοξία

Αν έχεις γύρω σου τους λάθος ανθρώπους, τότε θα νιώθεις και τα λάθος συναισθήματα. Μπορεί να σε κάνουν να νιώθεις άσχημα, να σε μειώνουν, να σε καταβάλλουν… Έτσι χάνεις λίγη από την αυτοπεποίθησή σου κάθε μέρα. Προσπάθησε λοιπόν να αποβάλλεις την τοξικότητα από τη ζωή σου και επίλεξε ανθρώπους που σε ανεβάζουν αντί να σε ρίχνουν. Το να έχετε ένα σύστημα στήριξης είναι σημαντικό για την αυτοπεποίθησή σου, σε γεμίζει δύναμη γι΄αυτό αξίζει να το χτίσεις σωστά.

image011

#5 Ξεκίνα το καθημερινό self-care

Μόνο έτσι θα έρθεις σε επαφή με τον εαυτό σου και θα του δείξεις αγάπη. Μόνο έτσι μπορείς να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου και να βρεις δύναμη τις ημέρες που όλα πάνε λάθος. Όχι, δεν χρειάζεται να αφιερώσεις ώρες, μόνο λίγα λεπτά το πρωί και λίγα λεπτά το βράδυ. Πρόσεχε όμως… πρέπει να επιλέξεις σωστά τα προϊόντα σου.

Η σειρά NIVEA HYDRA SKIN EFFECT φτιάχτηκε για να σε βοηθήσει σε αυτό το «ταξίδι» και για να σε βοηθήσει να «ξεκλειδώσεις» την αυτοπεποίθηση που κρύβεις μέσα σου. Η φόρμουλά της βλέπεις, θρέφει την επιδερμίδα σου και την κρατά ενυδατωμένη για 72 ώρες, χάρη στο καθαρό υαλουρονικό οξύ που περιέχει. Δεν σταματά όμως εκεί.

image013

Ενεργοποιεί τα κύτταρα της επιδερμίδας σου ώστε να παράγουν και εκείνα το δικό τους υαλουρονικό οξύ. Σε τονώνει από μέσα προς τα έξω λοιπόν και σου χαρίζει με κάθε εφαρμογή, επιδερμίδα πιο λεία πιο λαμπερή, πιο απαλή. Η μοναδικές υφές των προϊόντων της σειράς είναι μάλιστα τόσο απολαυστικές, που θα ανυπομονείς για το me time που θα χαρίζεις στον εαυτό σου πρωί και βράδυ.

Η σειρά NIVEA HYDRA SKIN EFFECT αποτελείται από 3 προϊόντα (δεν χρειάζεσαι παραπάνω): Μία μάσκα εντατικής ενυδάτωσης, μία κρέμα ημέρας και μία κρέμα νύχτας. Και οι τρείς έχουν μοναδικά λαχταριστή αλλά και ανάλαφρη υφή, κρατούν την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη και κάνουν το self-care απόλαυση.

image015

NIVEA HYDRA SKIN EFFECT Ιnsta Mask Άμεσης Ενυδάτωσης

Είναι το πρώτο βήμα για την πρωινή και τη βραδινή σου περιποίηση. Χαρίζει εντατική και άμεση ενυδάτωση δίνοντας υγιή όψη στην επιδερμίδα.

image017

NIVEA HYDRA SKIN EFFECT Ενυδατική Κρέμα Ημέρας

Με ελαφριά σύνθεση και μορφή gel που απορροφάται άμεσα και γίνεται η τέλεια βάση για το μακιγιάζ σου.

image019

NIVEA HYDRA SKIN EFFECT Ενυδατική Κρέμα Αναζωογόνησης Νύχτας

Με απολαυστική, κρεμώδη, αλλά παράλληλα ελαφριά σύνθεση που απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει υπολείμματα.

Λοιπόν; Θα δώσεις στον εαυτό σου αυτό που χρειάζεται; Θα του φερθείς όμορφα; Θα τον ανεβάσεις; Η NIVEA είναι εδώ για να κάνει όλα τα παραπάνω πολύ πιο εύκολα και απολαυστικά… Δεν έχεις άλλες δικαιολογίες.