Το σώμα σου είναι ένα «θαύμα» και παράγει ό,τι χρειάζεται

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Το σώμα σου είναι ένα «θαύμα» και παράγει ό,τι χρειάζεται

Το ανθρώπινο σώμα παράγει το δικό του υαλουρονικό οξύ και κάθε άλλο συστατικό που χρειάζεται για να δείχνει νεανικό και φρέσκο. Μερικές φορές ωστόσο, τόσο εμείς, όσο και η επιδερμίδα μας, χρειαζόμαστε ένα boost και η NIVEA είναι στο πλευρό μας.

Κωδικός υαλουρονικό οξύ: Είναι ένα από τα συστατικά για τα οποία ακούς πολύ συχνά γιατί έχει τη μοναδική ικανότητα να δεσμεύει και να συγκρατεί τα μόρια του νερού και άρα την ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Ήξερες όμως ότι, όπως και το κολλαγόνο, το υαλουρονικό οξύ είναι ένα από τα συστατικά που παράγει το σώμα μας από μόνο του;

image003

Πράγματι, το υαλουρονικό οξύ, είναι ένας πολυσσακαρίτης τον οποίο παράγει το σώμα μας καθώς είναι απαραίτητος για την ενυδάτωση και τη διατήρηση της υγρασίας στην επιδερμίδα. Ωστόσο, μελέτες έχουν δείξει ότι η παραγωγή υαλουρονικού οξέος από το σώμα μας, μειώνεται με την ηλικία. Όσο εμείς μεγαλώνουμε, τόσο λιγότερο υαλουρονικό οξύ παράγει το σώμα μας και έτσι, παρατηρούμε αύξηση της αφυδάτωσης, απώλεια ελαστικότητας, θαμπάδα και ρυτίδες.

image005 copy

Όπως αντιλαμβάνεσαι -και όπως έχουμε τονίσει δεκάδες φορές- η ενυδάτωση της επιδερμίδας είναι το Α και το Ω για την καλή υγεία και εμφάνισή της. Επομένως, το υαλουρονικό οξύ είναι το απόλυτο must have για το δέρμα μας σε κάθε ηλικία. Μία κρέμα με υαλουρονικό οξύ δεν πρέπει να λείπει από το καθημερινό μας skincare όμως αρκεί; Αρκεί να παρέχουμε στην επιδερμίδα μας υαλουρονικό οξύ; Δεν θα ήταν καλύτερα να την βοηθήσουμε να παράγει το δικό της; Ναι, γίνεται…

Στα επιστημονικά εργαστήρια της NIVEA, οι επιστήμονες σκέφτηκαν ακριβώς αυτό: Πώς θα βοηθήσουν την επιδερμίδα να αρχίσει να παράγει ξανά το δικό της υαλουρονικό οξύ και το κατάφεραν. Ετοιμάσου να καλωσορίσεις στην καθημερινότητά σου, μία σειρά περιποίησης που συνεργάζεται με την επιδερμίδα σου σε πολύ βαθύτερο επίπεδο.

image007 copy

Η σειρά ΝIVEA HYDRA SKIN EFFECT είναι η νέα προσθήκη στην οικογένεια skincare του αγαπημένου μας brand και έχει έναν στόχο: Να ενεργοποιήσει τα κύτταρα της επιδερμίδας μας, ώστε να αρχίσουν να παράγουν το δικό τους υαλουρονικό οξύ. Πώς το καταφέρνει; Η πρωτοποριακή της φόρμουλα, είναι εμπλουτισμένη με καθαρό υαλουρονικό οξύ, το οποίο περνά από πολλαπλές διαδικασίες κάθαρσης προκειμένου να φτάσει στο προϊόν στην πιο αγνή μορφή του.

Η σειρά αποτελείται από 3 must have προϊόντα, τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε τύπου επιδερμίδας, σε κάθε ηλικία και διατηρούν την επιδερμίδα ενυδατωμένη ως και 72 ώρες. Το πρώτο βήμα της HYDRA SKIN EFFECT ρουτίνας περιποίησης είναι η μάσκα HYDRA SKIN EFFECT ΙNSTA MASK ΑΜΕΣΗΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ.

image009 copy

Πρόκειται για μία ελαφριά, σαν νερό, μάσκα που απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα και την ενυδατώνει σε μόλις 20 δευτερόλεπτα. Έπειτα, η πρωινή skincare routine ολοκληρώνεται με την HYDRA SKIN EFFECT ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ.

image011 copy

Έχει ελαφριά σύνθεση και γίνεται ένα με την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα της χαρίζει πλούσια και βαθιά ενυδάτωση που κρατά όλη μέρα. Μάλιστα, μετατρέπεται σε τέλεια βάση για το πρωινό μακιγιάζ και προσφέρει αίσθηση απαλότητας και δροσιάς.

Η περιποίηση ολοκληρώνεται το βράδυ με την HYDRA SKIN EFFECT ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ NΥΧΤΑΣ. Η πολυτελής και απολαυστική υφή της απορροφάται αμέσως χωρίς να αφήνει λιπαρότητα και δρα όσο εσύ κοιμάσαι, ενεργοποιώντας τα κύτταρα της επιδερμίδας και ενυδατώνοντας σε βάθος.

image013

Με λίγα λόγια, η νέα σειρά ΝIVEA HYDRA SKIN EFFECT είναι αυτό που λείπει από το νεσεσέρ κάθε πολυάσχολης γυναίκας, κάθε μητέρας και επαγγελματία, κάθε γυναίκας που θέλει να έχει άμεσο αποτέλεσμα ενυδάτωσης και φρεσκάδας αλλά παράλληλα, θέλει να βοηθήσει την επιδερμίδα της να λειτουργήσει πιο σωστά, πιο αποτελεσματικά.

Το σώμα και η επιδερμίδα μας, είναι μικρά θαύματα της φύσης. Μπορούν να παράγουν όλα όσα χρειάζονται, να ανανεώνονται, να αναζωογονούνται και… όταν χρειάζονται λίγη βοήθεια, η NIVEA είναι πάντα εκεί, σαν ήρεμη δύναμη, για να τους παρέχει αυτό το boost που έχουν ανάγκη.