Το σημαντικότερο για εμένα είναι να τελειώνω την κάθε ημέρα με φροντίδα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Το σημαντικότερο για εμένα είναι να τελειώνω την κάθε ημέρα με φροντίδα

Μπορεί κάθε ημέρα να τελειώνει με κούραση, αλλά πάντα θα βρω χρόνο για να φροντίσω την επιδερμίδα μου.

Το 24ώρο μου είναι γεμάτο ραντεβού, φωτογραφίσεις, fittings… Καμία ημέρα μου δεν είναι ίδια με την άλλη και οι υποχρεώσεις που τρέχουν είναι δεκάδες. Μέρος της δουλειάς μου είναι ασφαλώς να δείχνω ξεκούραστη και λαμπερή, αλλά αυτό είναι κάτι που έχω ανάγκη και η ίδια.

image003 copy copy copy

Όταν η επιδερμίδα μου δείχνει φρέσκια και ξεκούραστη, γεμίζω αυτοπεποίθηση και δύναμη για να αντιμετωπίσω την κάθε πρόκληση γι’ αυτό φροντίζω να τελειώνω κάθε ημέρα σωστά και με φροντίδα.

Σύμμαχός μου στην βραδινή περιποίηση αλλά και όλη την ημέρα, δεν είναι άλλος από τη NIVEA και τη σειρά NIVEA HYDRA SKIN EFFECT που έχει γίνει η νέα μου εμμονή. Βλέπεις, η σειρά NIVEA HYDRA SKIN EFFECT δεν ενυδατώνει απλά την επιδερμίδα μου, αλλά ενεργοποιεί τα κύτταρά της ώστε να παράξουν το δικό τους υαλουρονικό οξύ.

image005 copy copy copy

Έτσι, έχω επιδερμίδα λεία, φρέσκια, λαμπερή και ξεκούραστη άμεσα αλλά και μακριοπρόθεσμα. Η σειρά περιλαμβάνει τη HYDRA SKIN EFFECT ΙNSTA MASK ΑΜΕΣΗΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ που είναι το καθημερινό πρώτο βήμα στην περιποίηση, την HYDRA SKIN EFFECT ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ που γεμίζει δροσιά την επιδερμίδα μου και το προσωπικό μου αγαπημένο προϊόν, την HYDRA SKIN EFFECT ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ NΥΧΤΑΣ.

Είναι βελούδινη και πλούσια, ωστόσο απορροφάται αμέσως και δεν αφήνει υπολείμματα που μπορεί να μείνουν στο μαξιλάρι μου. Όσο κοιμάμαι ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα μου και τη βοηθά να ανανεωθεί, έτσι κάθε πρωί ξυπνώ πιο δροσερή και πιο ξεκούραστη, ακόμα και αν δεν έχω κοιμηθεί πλήρες 8ωρο.

image007 copy copy

Στο τέλος της ημέρας λοιπόν, καταφέρνω πάντα να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων αλλά κυρίως, καταφέρνω να χαρίσω στον εαυτό μου τη φροντίδα που έχει ανάγκη και αυτό το χρωστώ στη NIVEA HYDRA SKIN EFFECT.

Δες το βίντεο και ανακάλυψε πώς θα τελειώνεις την κάθε μέρα σου με φροντίδα: