Η μέρα μου ξεκινά καλά όταν φροντίζω αυτούς που αγαπώ αλλά και τον εαυτό μου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Η μέρα μου ξεκινά καλά όταν φροντίζω αυτούς που αγαπώ αλλά και τον εαυτό μου

Η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας, αλλά δεν πρέπει να παραμελούμε τον εαυτό μας.

Τι σημαίνει για εμένα ομορφιά; Είναι η αυτοπεποίθηση που κρύβω μέσα μου και η λάμψη του προσώπου μου που την αντανακλά! Αυτή η λάμψη ωστόσο, μερικές φορές χρειάζεται ένα boost. Το σημαντικότερο για εμένα βλέπεις, είναι να φροντίζω την οικογένειά μου και έτσι ξεκινώ την κάθε μέρα μου.

image003 copy copy copy copy copy

Αφού ετοιμάσω τα πρωινά και τον κάθε ένα ξεχωριστά για το σχολείο, φροντίζω να αφιερώσω λίγα λεπτά σε εμένα. Δεν το έκανα πάντα, όμως πλέον σύμμαχος και αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής beauty routine μου είναι η NIVEA και συγκεκριμένα η σειρά NIVEA HYDRA SKIN EFFECT.

Είναι η σειρά που ενυδατώνει εκ των έσω και μας δίνει αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε. Η τεχνολογία της είναι εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ, για να παρέχει άμεση ενυδάτωση στην επιδερμίδα, αλλά και να ενεργοποιεί τα κύτταρά της ώστε να αρχίσουν να παράγουν ξανά το δικό τους υαλουρονικό οξύ.

image005 copy copy copy copy copy

Η σειρά περιλαμβάνει τη HYDRA SKIN EFFECT ΙNSTA MASK ΑΜΕΣΗΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ που είναι το καθημερινό πρώτο βήμα στην περιποίηση, την HYDRA SKIN EFFECT ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ NΥΧΤΑΣ που είναι ο τέλειος τρόπος για να τελειώσει η ημέρα, και την προσωπική μου αγαπημένη HYDRA SKIN EFFECT ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ.

image007 copy copy copy copy

Η ανάλαφρη, gel υφή της απορροφάται αμέσως και σε λίγα λεπτά, γεμίζει δροσιά και φρεσκάδα την επιδερμίδα μου. Από τις πρώτες φορές που τη δοκίμασα, παρατήρησα την επιδερμίδα μου να γίνεται πιο λεία, πιο απαλή και σαφώς πιο φρέσκια. Είναι αυτό που κάνω κάθε πρωί μόλις βρω λίγα λεπτά για τον εαυτό μου και μου δίνει απίστευτη χαρά.

Με τη NIVEA HYDRA SKIN EFFECT μπορώ να χαρίζω στην επιδερμίδα μου αυτό που χρειάζεται, να χαρίζω σε εμένα το boost αυτοπεποίθησης που έχω ανάγκη χωρίς να αλλάζω τις προτεραιότητές μου.

Δες το βίντεο και μάθε πώς θα ξεκινάς τη μέρα σου με αυτοπεποίθηση: