Ενυδάτωση και λάμψη της επιδερμίδας… δεν γίνεται χωρίς sheet mask – 10 για να διαλέξεις

Μαρία Ροδίτη
Ενυδάτωση και λάμψη της επιδερμίδας… δεν γίνεται χωρίς sheet mask – 10 για να διαλέξεις

Ο απόλυτος οδηγός αγοράς για sheet masks που θα σου χαρίσουν την πιο υγιή επιδερμίδα ever.

Όσο η θερμοκρασία θα ανεβαίνει, όσο ο καιρός θα φτιάχνει και θα πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι άλλο τόσο θα πρέπει κι εσύ να φροντίζεις για την ενυδάτωση της επιδερμίδας σου. Για να μη βάφεσαι πολύ έντονα και να έχεις ένα πιο φυσικό look το καλοκαίρι – ξέρω, αυτό θέλεις- χρειάζεται να έχεις και τον κατάλληλο «καμβά». Και πώς θα το πετύχεις αυτό; Μα, φυσικά, χρησιμοποιώντας συχνά-πυκνά μια sheet mask.

Λέω για αυτές τις υφασμάτινες μάσκες που έχουν μεγάλη ποσότητα ενυδατικών στοιχείων και είναι βάλσαμο για την επιδερμίδα. Άντε, ακόμα να τις δοκιμάσεις;

Μήπως τόσο καιρό χρησιμοποιείς με λάθος τρόπο την sheet mask σου; (video)

Η sheet mask έρχεται από… την Ασία

Η sheet mask έχει τις ρίζες της στην Ασία. Από εκεί ξεκίνησε η χρήση της και η αλήθεια είναι πως αυτό από μόνο του είναι εγγύηση. Γιατί; Διότι οι Ασιάτισσες γνωρίζουν τα πιο καλά και αποτελεσματικά μυστικά ομορφιάς.


via GIPHY


Η sheet mask, λοιπόν, είναι μία μάσκα που έχει δημιουργηθεί από λεπτό και ευέλικτο χαρτί, βαμβακερό ύφασμα ή υλικά με μικροΐνες. Έχει μορφή gel ή ορού και είναι εμποτισμένη με ευεργετικά συστατικά που εισχωρούν ευκολότερα και πιο αποτελεσματικά στο δέρμα.

Καλό είναι να χρησιμοποιείς τη sheet mask σου μία με δύο φορές την εβδομάδα και να την αφήνεις στο πρόσωπό σου από 10 ως 30 λεπτά.

Μόλις αφαιρέσεις τη sheet mask μην την πετάξεις

Όταν χρησιμοποιήσεις τη sheet mask θα δεις πως στη συσκευασία της θα παραμείνει μεγάλη ποσότητα ορού. Όπως επίσης το ίδιο θα συμβεί και όταν αφαιρέσεις τη μάσκα από το πρόσωπό σου. Το υγρό και πάλι θα είναι πολύ. Μην το πετάξεις, λοιπόν!



Πάρε τη sheet mask και ό,τι έχει μείνει στη συσκευασία και τρίψε το δέρμα του σώματός σου. Έτσι θα το ενυδατώσεις κι αυτό βαθιά και δεν θα πάνε χαμένα όλα αυτά τα συστατικά που περισσεύουν και ξεμένουν πάνω στη μάσκα σου.

Check τώρα την gallery με τον απόλυτο οδηγό αγοράς με sheet masks.

Cover photo: @skincare

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ