Υπάρχει μία σειρά περιποίησης που ενυδατώνει την επιδερμίδα εντατικά εκ των έσω

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Υπάρχει μία σειρά περιποίησης που ενυδατώνει την επιδερμίδα εντατικά εκ των έσω

Ετοιμάσου να καλωσορίσεις τη NIVEA HYDRA SKIN EFFECT στο καθημερινό skincare routine σου!

Η ενυδάτωση είναι το Α και το Ω για την καλή υγεία και για τη βέλτιστη εμφάνιση της επιδερμίδας μας. Το να πίνεις άφθονο νερό μέσα στην ημέρα λοιπόν, είναι απαραίτητο αλλά… Δεν αρκεί. Ένα μικρό ποσοστό του νερού που πίνεις, βλέπεις, φτάνει ως την επιδερμίδα σου. Τα υπόλοιπα εξαρτώνται από το υαλουρονικό οξύ, τον πολυσακκχαρίτη που παράγει η επιδερμίδα σου από μόνη της και για τον οποίο διαβάζεις παντού τελευταία.

Το υαλουρονικό οξύ έχει τη δυνατότητα να αιχμαλωτίζει και να συγκρατεί πολλές φορές το βάρος του σε νερό. Είναι απαραίτητο δομικό στοιχείο της επιδερμίδας όμως, όσο περνούν τα χρόνια, το σώμα μας το παράγει ολοένα και λιγότερο.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αφυδάτωση της επιδερμίδας, τη θαμπή όψη, την εμφάνιση ρυτίδων και την έλλειψη φρεσκάδας. Όλα τα παραπάνω επηρεάζουν την αυτοπεποίθησή μας και ξεκινά ένας… φαύλος κύκλος που μας καταβάλλει. Σε όλα αυτά έρχεται να βάλει ένα τέλος η NIVEA με τη νέα σειρά HYDRA SKIN EFFECT.

image003

Πρόκειται για μία νέα σειρά, εμπλουτισμένη με αγνό υαλουρονικό οξύ, το οποίο περνά από πολλαπλά στάδια κάθαρσης προτού να φτάσει μέσα στις πολυτελείς συνθέσεις που απολαμβάνουμε. Αυτό, σε συνδυασμό με την τεχνολογία Moisture IQ Technology, ενεργοποιεί τα κύτταρα της επιδερμίδας ώστε να αρχίσουν να παράγουν το δικό τους υαλουρονικό οξύ.

Έχουμε, λοιπόν, μία σειρά που ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα εκ των έσω, και την κρατά ενυδατωμένη ως και 72 ώρες. Τι περιλαμβάνει η σειρά NIVEA HYDRA SKIN EFFECT; Μόλις 3 απαραίτητα προϊόντα.

image005 copy

Τη μάσκα HYDRA SKIN EFFECT ΙNSTA MASK ΑΜΕΣΗΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ

Είναι μοναδικά δροσερή και ελαφριά μάσκα άμεσης ενυδάτωσης, με υφή που μοιάζει με νερό. Χρησιμοποιείται ως το 1ο βήμα της ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας, είναι κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας, χαρίζει άμεσα υγιή όψη και ενυδάτωση ενώ απορροφάται σε μόλις 20 δευτερόλεπτα.

image007

Την κρέμα gel HYDRA SKIN EFFECT ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ

Έχει δροσερή υφή gel, η οποία απορροφάται αμέσως από την επιδερμίδα και της προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί ως και 72 ώρες. Είναι κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας, και αποτελεί την τέλεια βάση για το καθημερινό μακιγιάζ.

image009

Την πολυτελή κρέμα HYDRA SKIN EFFECT ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ NΥΧΤΑΣ

Μία πλούσια αλλά παράλληλα ελαφριά κρέμα νύχτας, η οποία γίνεται ένα με την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει υπολείμματα και λειτουργεί όσο εσύ κοιμάσαι, ώστε να χαρίσει στην επιδερμίδα σου αίσθηση ελαστικότητας και αναζωογόνησης κάθε πρωί που ξυπνάς.

Η NIVEA HYDRA SKIN EFFECT λοιπόν, δεν είναι μία ακόμα σειρά ενυδάτωσης. Είναι ο σύμμαχος που χρειάζεται η επιδερμίδα σου για να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις της καθημερινότητας και να αναζωογονηθεί από μέσα προς τα έξω.