NIVEA HYDRA SKIN EFFECT: Η σειρά που συνεργάζεται με την επιδερμίδα σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
NIVEA HYDRA SKIN EFFECT: Η σειρά που συνεργάζεται με την επιδερμίδα σου

Αν αναζητάς κάτι παραπάνω από μία απλή ενυδατική σειρά προϊόντων, μόλις βρήκες αυτό που έψαχνες!

Το υαλουρονικό οξύ, είναι βασικό δομικό στοιχείο της επιδερμίδας μας, απαραίτητο για την καλή της εμφάνιση, αλλά και για την υγεία της. Βλέπεις, το υαλουρονικό οξύ, αιχμαλωτίζει και συγκρατεί πολλές φορές το βάρος του σε νερό και έτσι διατηρεί την επιδερμίδα ελαστική και ενυδατωμένη.

Δυστυχώς, με την πάροδο του χρόνου, το σώμα μας παύει να παράγει την ποσότητα υαλουρονικού οξέος που χρειάζεται και έτσι, η επιδερμίδα μας αφυδατώνεται, χάνει την ελαστικότητα και τη φρεσκάδα της και αποκτά λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Επομένως, μέχρι σήμερα, αναζητούσαμε προϊόντα περιποίησης με υαλουρονικό οξύ, στην προσπάθειά μας να αναπληρώσουμε το απόθεμα της επιδερμίδας μας και να επαναφέρουμε τη φρεσκάδα αλλά και τη νεανικότητά της.

image003 copy

Η NIVEA ωστόσο, το αγαπημένο μας brand, αποφάσισε να πάει το κεφάλαιο υαλουρονικό οξύ, ένα βήμα πιο ψηλά δημιουργώντας τη σειρά NIVEA HYDRA SKIN EFFECT. Πρόκειται για μία σειρά περιποίησης που στοχεύει στην ενυδάτωση της επιδερμίδας εκ των έσω. Οι φόρμουλες της σειράς, περιέχουν αγνό υαλουρονικό οξύ και την τεχνολογία Moisture IQ η οποία συνεργάζεται με την επιδερμίδα μας, ενεργοποιώντας τα κύτταρά της ώστε να ξεκινήσουν να παράγουν το δικό τους υαλουρονικό οξύ.

Το αποτέλεσμα είναι επιδερμίδα πιο δροσερή και φρέσκια, εμφανώς αναζωογονημένη, λεία, απαλή και ενυδατωμένη ως και 72 ώρες. Η σειρά αποτελείται από 3 απολαυστικά προϊόντα που λειτουργούν συνδυαστικά και δημιουργούν το απόλυτο moisturizing skincare routine για κάθε τύπο επιδερμίδας και ηλικίας.

HYDRA SKIN EFFECT ΙNSTA MASK ΑΜΕΣΗΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ

image005 copy copy

Μία απολαυστικά δροσερή και ελαφριά μάσκα άμεσης ενυδάτωσης σε υγρή μορφή (μοιάζει με νερό). Χρησιμοποιείται ως το 1ο βήμα της ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας, απορροφάται σε μόλις 20 δευτερόλεπτα και χαρίζει άμεσα υγιή όψη και ενυδάτωση που διαρκεί ως και 72 ώρες.

HYDRA SKIN EFFECT ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ

image007 copy

Μία κρέμα με δροσερή υφή gel, κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας. Απορροφάται αμέσως από την επιδερμίδα και τη γεμίζει φρεσκάδα και ενυδάτωση καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Δεν κάνει την επιδερμίδα να γυαλίζει και αποτελεί την τέλεια βάση για μακιγιάζ.

HYDRA SKIN EFFECT ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ NΥΧΤΑΣ

image009 copy

Πολυτελής και πλούσια, αλλά παράλληλα ελαφριά κρέμα νύχτας, η οποία απορροφάται -χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Όσο εσύ κοιμάσαι, ενυδατώνει σε βάθος και χαρίζει στην επιδερμίδα σου αίσθηση ελαστικότητας και αναζωογόνησης κάθε πρωί που ξυπνάς.

Αν λοιπόν αναζητούσες κάτι παραπάνω από μία ενυδατική σειρά, αν αυτό που ήθελες ήταν ένας σύμμαχος της επιδερμίδας σου που θα σου προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι και ακόμα παραπάνω, μόλις το βρήκες στη σειρά NIVEA HYDRA SKIN EFFECT.