Butterfly hair clips: Η Τάμτα φόρεσε το hot αξεσουάρ μαλλιών των 90’s με τον πιο cool τρόπο

Μαρία Ροδίτη
Butterfly hair clips: Η Τάμτα φόρεσε το hot αξεσουάρ μαλλιών των 90’s με τον πιο cool τρόπο

Τα butterfly hair clips έχουν κάνει δυναμικό comeback και η Τάμτα ως trendsetter δεν μπορούσε παρά να τα δοκιμάσει!

Η Τάμτα είναι trendsetter και αυτό κανένας δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Η τραγουδίστρια τολμά και δοκιμάζει διαφορετικές τάσεις κάθε σεζόν, κάνοντας statement τόσο με τα outfits που επιλέγει όσο και με τα beauty looks της.

Πριν μερικές ημέρες είδαμε φωτογραφίες από τα γυρίσματα του νέου της video clip για το ντουέτο με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, «Εκδρομή», στο οποίο η Τάμτα φορούσε φούξια σκιά και είχε δημιουργήσει ένα super funky μακιγιάζ. Τώρα, η τραγουδίστρια αποφάσισε να κάνει buzz με τα μαλλιά της φορώντας το πιο hot hair accessory των 90’s: τα butterfly hair clips.

Color everywhere – Το φούξια eye look της Τάμτα είναι ό,τι πιο funky θα δεις σήμερα

Το χτένισμα της Τάμτα με butterfly hair clips

Η Τάμτα με το πρόσφατο χτένισμά της με butterfly hair clips σού δίνει ιδέα για το πώς να φτιάξεις τα μαλλιά σου όταν πραγματικά βαριέσαι πολύ ν’ ασχοληθείς, αλλά και για εκείνες τις λεγόμενες… bad hair days.

Τι ακριβώς έχει κάνει στα μαλλιά της; Απλώς τα έχει τραβήξει πίσω σε κάποια χαμηλή αλογοουρά πιθανότατα (δεν διακρίνεται με ακρίβεια) και στην κορυφή του κεφαλιού έχει τοποθετήσει φούξια, ροζ, σιέλ και λαχανί clips σε σχήμα πεταλούδας.

hairclips tamta

Αποκλείεται να μη θυμάσαι τα butterfly hair clips που φορούσαν όλα τα κορίτσια στα 90’s (λογικά κι εσύ) από το πρωί ως το βράδυ. Τότε ήταν super hot τάση και τώρα έχουν κάνει τρελό comeback. Φόρεσέ τα, λοιπόν, τις μέρες που δεν έχεις προλάβει να λουστείς είτε έχοντας κάτω τα μαλλιά σου, είτε έχοντας πιάσει κότσο ή αλογοουρά και κάνε statement… χωρίς καθόλου κόπο. Μόνο με τρόπο!

Hair Inspo

Στα 90’s δεν ήταν τάση μόνο τα butterfly hair clips, αλλά και κάθε είδους αξεσουάρ μαλλιών, όπως τα scrunchies, οι oversized στέκες, τα τσιμπιδάκια με πέρλες, οι κορδέλες και τα μαντήλια στα μαλλιά.



Στην gallery θα βρεις αρκετά χτενίσματα με κάθε είδους hair accessory για να πάρεις όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι. Άλλωστε, Σαββατοκύριακο έρχεται… Κάνε κάτι διαφορετικό στα μαλλιά σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πώς θα «εκπαιδεύσεις» τα μαλλιά σου να λαδώνουν λιγότερο

Ο σωστός τρόπος να λούζεσαι αν έχεις λιπαρά και άτονα μαλλιά