The power of 4: Δεν χρειάζεται να μπερδεύεσαι όταν επιλέγεις αντηλιακό - Οι επιλογές σου είναι 4!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
The power of 4: Δεν χρειάζεται να μπερδεύεσαι όταν επιλέγεις αντηλιακό - Οι επιλογές σου είναι 4!

Το αντηλιακό μπορεί να μετατραπεί σε… σπαζοκεφαλιά, όμως δεν υπάρχει λόγος να μπερδεύεσαι. Θα σου τα εξηγήσουμε όλα με τη βοήθεια της NIVEA SUN!

Για το αντηλιακό μιλάμε όλο το χρόνο και ακόμα περισσότερο, όταν ο καιρός ζεσταίνει και ο ήλιος λάμπει καθημερινά. Μπορεί να ανυπομονούμε για στιγμές ανεμελιάς στην εξοχή την άνοιξη και στη θάλασσα το καλοκαίρι, ο ήλιος όμως δεν είναι «αθώος» και αυτό το γνωρίζεις ήδη. Η ηλιακή ακτινοβολία μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη φθορά στην επιδερμίδα και να επιταχύνει τη διαδικασία της γήρανσης, πιθανές συνέπειες που δεν πρέπει να παίρνεις αψήφιστα.

Το ότι πρέπει να φοράς επιμελώς αντηλιακό λοιπόν, το γνωρίζεις καλά. Όμως, τα ίδια τα αντηλιακά εξακολουθούν να σε μπερδεύουν. Και αναφερόμαστε στα αντηλιακά προσώπου, καθώς τα αντηλιακά σώματος είναι πολύ πιο… straight forward. Οι δείκτες προστασίας SPF, οι διαφορετικές υφές, τα claims για πολλαπλά οφέλη, τα νέα προϊόντα που εμφανίζονται κάθε σεζόν στην αγορά, όλα μαζί δημιουργούν διλήμματα, με αποτέλεσμα να φτάνεις στα ράφια των καταστημάτων, κοιτάζοντάς τα με βλέμμα απορίας. Δεν χρειάζεται όμως.

image003.png

Το SPF

Αρχικά, να ξεκαθαρίσουμε ότι, όταν κάνουμε λόγο για προστασία, αναφερόμαστε στο SPF. Το SPF (Sun Protection Factor) είναι ο βαθμός προστασίας που μας παρέχει ένα αντηλιακό. Χωρίς τη χρήση αντηλιακού, η έκθεσή μας στον ήλιο είναι ασφαλής, ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας και τις αντοχές της, από 5 έως 30 λεπτά. Πολλαπλασιάζοντας το δείκτη προστασίας του αντηλιακού (SPF) με τον δικό μας χρόνο αντοχής στον ήλιο χωρίς προστασία, προκύπτει ο συνολικός χρόνος κατά τον οποίο μπορούμε να εκτεθούμε με ασφάλεια στον ήλιο.

Όσο πιο λευκή και ευαίσθητη είναι η επιδερμίδα σου λοιπόν, τόσο μεγαλύτερο δείκτη προστασίας πρέπει να επιλέγεις γιατί έχεις (όπως είναι λογικό) μικρότερη ανοχή στην έκθεση στον ήλιο. Ωστόσο, αν μας ρωτάς, δεν θα πρέπει να φοράς στο πρόσωπό σου αντηλιακό με δείκτη προστασίας λιγότερο από SPF 30.

claims

Αντιγήρανση, προστασία από τις πανάδες, ματ υφή και ελαφρύ χρώμα για ομοιόμορφη όψη της επιδερμίδας: Αυτά είναι τα μόνα claims που θα πρέπει να σε απασχολούν γιατί αυτά είναι και τα βασικότερα θέματα που μπορεί να προκύψουν από το αντηλιακό και την ηλιακή ακτινοβολία.

Ένα αντηλιακό μπορεί να σε κάνει να γυαλίζεις, πρέπει να σε προστατεύει από τις πανάδες αν είσαι επιρρεπής σε αυτές, είναι σημαντικό να σου παρέχει αντιγηραντική προστασία και να καλύπτει κάθε σου ανάγκη, όπως για παράδειγμα η ανάγκη για κάλυψη και ομοιόμορφο χρώμα.

Elegant Black Friday Flash Sale Facebook Post

Στην πραγματικότητα λοιπόν, το να διαλέξεις αντηλιακό δεν είναι μία «σπαζοκεφαλιά» αλλά κάτι πολύ απλό και απολαυστικό, αφού η NIVEA SUN, το αγαπημένο μας brand αντηλιακής προστασίας έχει δημιουργήσει 4 αντηλιακά προσώπου που ανταποκρίνονται σε όλες σου τις ανάγκες και απλοποιούν την προστασία από τον ήλιο.

Αν δεν θέλεις να γυαλίζεις

Αν έχεις λιπαρό δέρμα, τότε τα αντηλιακά μπορεί πολύ εύκολα να επιβαρύνουν την επιδερμίδα σου και να καταλήξεις να γυαλίζεις σχεδόν αμέσως. Αυτό που σε αφορά λοιπόν (μετά το SPF) είναι το τελείωμα του αντηλιακού και αν θέλεις κάτι απόλυτα ματ, που να σε προστατεύει αποτελεσματικά και να περιποιείται το δέρμα σου παράλληλα δεν έχεις παρά να αναζητήσεις το NIVEA SUN, MAT LOOK SPF 50.

Elegant Black Friday Flash Sale Facebook Post

Η πρωτοποριακή, μη λιπαρή του σύνθεση, δεν αφήνει ούτε ίχνος λιπαρότητας και σε προστατεύει από τις ανεπιθύμητες γυαλάδες. Ακόμα, η ανάλαφρη σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με την τεχνολογία Ultra Spectrum Protection, που προσφέρει αποτελεσματική και άμεση προστασία κατά των ακτινών UVA και UVB, αλλά και των επιπτώσεων της ορατής ακτινοβολίας, όπως η πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας.

Αν θέλεις προστασία και φροντίδα για τις πανάδες

Οι πανάδες είναι ένα πρόβλημα που αφορά σε όλες μας και δεν έχουν μόνο μία αιτία εμφάνισης. Μπορεί να οφείλονται στην ηλιακή ακτινοβολία ή/και στην ηλικία, μπορεί να εμφανιστούν εξαιτίας ορμονικών διαταραχών ή και ως αποτέλεσμα της ακμής. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, αν είσαι επιρρεπής σε αυτές ή αν έχεις ήδη πανάδες, χρειάζεσαι ένα αντηλιακό ειδικά για τη δική σου επιδερμίδα.

image009.jpg

Αυτό που πρέπει αν αναζητήσεις, είναι το αντηλιακό NIVEA SUN, UV FACE LUMINOUS630 SPF50. Πρόκειται για το αντηλιακό που «παντρεύει» την τεχνολογία προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία της NIVEA SUN, με την πρωτοποριακή, πατενταρισμένη τεχνολογία LUMINOUS630. Αποτρέπει και μειώνει ορατά τις κηλίδες που προκαλούνται από τον ήλιο και χαρίζει ομοιόμορφη και λαμπερή επιδερμίδα.

Αν αναζητάς ομοιόμορφο χρώμα και βαθιά περιποίηση

Το αντηλιακό πλέον είναι μέρος της καθημερινότητάς μας, είτε πηγαίνουμε στην παραλία, είτε μένουμε στην πόλη. Είναι αναμενόμενο λοιπόν να θέλεις ένα προϊόν, το οποίο θα σου χαρίζει με μία κίνηση ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, αποτελεσματική προστασία και βαθιά περιποίηση, και η NIVEA SUN δημιούργησε για εσένα το τέλειο αντηλιακό ΒΒ.

Elegant Black Friday Flash Sale Facebook Post

Αναζήτησε το NIVEA SUN, UV FACE ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ BB SPF 50+ LOTION και φόρα το καθημερινά, ακόμα και στο γραφείο. Η ελαφριά σύνθεσή του έχει διακριτικό χρώμα που σου χαρίζει άμεσα ομοιόμορφο τόνο επιδερμίδας, ενώ παράλληλα σε προστατεύει από τις ακτίνες UVA και UVB. Είναι το απόλυτο Must have Κάθε εποχή του χρόνου.

Αν χρειάζεσαι αντιγηραντική προστασία και φροντίδα

Ο ήλιος είναι η Νο1 αιτία της γήρανσης της επιδερμίδας. Είναι λοιπόν λογικό να αναζητάς ένα αντηλιακό που θα σε προστατεύσει από την πρόωρη γήρανση που προκαλούν οι ακτίνες UV και παράλληλα θα σου χαρίσει βαθιά φροντίδα ενάντια στα σημάδια του χρόνου.

image013.jpg

Το αντηλιακό που πρέπει να αναζητήσεις λοιπόν, δεν είναι άλλο από το NIVEA SUN, UV FACE ANTI-AGE CREAM Q10 SPF 50. Το κλασικό και λατρεμένο αντηλιακό της NIVEA SUN, είναι εμπλουτισμένο με συνένζυμο Q10 και έτσι, προλαμβάνει και καταπολεμά την εμφάνιση των λεπτών γραμμών που προκαλούνται από τον ήλιο, μπορεί να φορεθεί και στο περίγραμμα των ματιών ενώ παράλληλα, παρέχει αποτελεσματική και άμεση προστασία κατά των ακτίνων UVA και UVB.

The power of 4

Όπως αντιλαμβάνεσαι, δεν χρειάζεται να απορείς μπροστά στα ράφια των καταστημάτων. Η NIVEA έχει δημιουργήσει για εσένα μία σειρά αντηλιακών με 4 προϊόντα, τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες που πραγματικά έχεις, απλοποιούν τη ρουτίνα περιποίησης του προσώπου σου και προστατεύουν εσένα, αλλά και το περιβάλλον.

image015.png

Ναι! Σε περίπτωση που δεν το γνώριζες στόχος της NIVEA SUN είναι η ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων που έχει η χρήση αντηλιακών στο περιβάλλον. Οι συνθέσεις των NIVEA SUN, σέβονται τη θάλασσα, γι’ αυτό δεν περιλαμβάνουν τα βλαβερά για το περιβάλλον UV Φίλτρα Octinoxate, Oxybenzone και Octocrylene.

Μην μπερδεύεσαι λοιπόν, οι επιλογές για το αντηλιακό προσώπου σου είναι 4 και όλες φέρουν την υπογραφή της NIVEA, που μυρίζει καλοκαίρι!