Το παράκανες το Πάσχα; Έχουμε 5 μάσκες που θα σου χαρίσουν ξεκούραστη όψη και λαμπερή επιδερμίδα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Το παράκανες το Πάσχα; Έχουμε 5 μάσκες που θα σου χαρίσουν ξεκούραστη όψη και λαμπερή επιδερμίδα

Δεν ξέρουμε για εσένα, αλλά εμείς φάγαμε πολύ, ήπιαμε περισσότερο και ξενυχτήσαμε. Αν έκανες το ίδιο, τότε δες 5 μάσκες με βιταμίνη C που είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται η επιδερμίδα σου για να δείχνει –τουλάχιστον- ξεκούραστη και λαμπερή.

Πόσο περιμέναμε αυτό το Πάσχα δεν φαντάζεσαι. Επιτέλους, μετά από καιρό, μπορέσαμε και ξεφύγαμε λίγο από τους εορτασμούς στο σπίτι. Είδαμε φίλους και οικογένεια, φάγαμε σα να μην πρόκειται να ξημερώσει η επόμενη μέρα και ήπιαμε περισσότερα κοκτέιλ από όσα υπολογίζαμε. Το φετινό Πάσχα ήταν ωραίο, αλλά ξημέρωσε αυτή η Δευτέρα και βρίσκουμε ότι το πρόσωπό μας χρειάζεται ένα Boost.

Το τρίπτυχο ξενύχτι-φαγητό-ποτό βλέπεις, δεν κάνει χάρες για το δέρμα μας. Όλη αυτή η… καλοπέραση βγαίνει προς τα έξω και δεν μας αφήνει ξεκούραστες και ανανεωμένες αλλά ταλαίπωρες αν και πολύ ευτυχισμένες. Ευτυχώς όμως, υπάρχει η βιταμίνη C που μπορεί να τα διορθώσει όλα.

Η βιταμίνη C είναι το πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό που μπορείς να χαρίσεις στην επιδερμίδα σου (και στον οργανισμό σου). Αναζωογονεί, βοηθά στην παραγωγή κολλαγόνου, σβήνει σημάδια και επαναφέρει τη λάμψη υγείας που τόσο έχουμε ανάγκη σήμερα. Πώς θα εκμεταλλευτείς λοιπόν τις ιδιότητές της; Με μάσκες φυσικά!

Ναι, μπορείς να πιείς πορτοκαλάδες και να πάρεις συμπληρώματα με βιταμίνη C, μόνο καλό θα σου κάνουν. Αν όμως σε ενδιαφέρει να δείχνεις λαμπερή και ξεκούραστη άμεσα, θα πρέπει να χαρίσεις στην επιδερμίδα σου εντατική vitamin C θεραπεία aka μάσκες περιποίησης με βιταμίνη C.

pexels-anna-shvets-3851905.jpg

Στην αγορά υπάρχουν πολλές και οι επιλογές σου είναι δεκάδες, εμείς ωστόσο –έχοντας δοκιμάσει τις περισσότερες- λατρεύουμε τις παρακάτω 5. Κάποιες είναι υφασμάτινες και κάποιες κλασικές μάσκες. Όλες όμως περιέχουν εσπεριδοειδή και βιταμίνη C Και θα σε ανανεώσουν μέσα σε λίγα λεπτά. Ρίξε μία ματιά και διάλεξε τη δική σου.

RADIANT, DETOX BRIGHTENING SHEET MASK

RADIANT-DETOX-BRIGHTENING-SHEET-MASK.png

Νιασιναμίδη, υαλουρονικό οξύ και εκχύλισμα καμέλιας: Ένας συνδυασμός συστατικών που όχι μόνο προσφέρει φωτεινότητα και λάμψη στο πρόσωπό, αλλά παράλληλα ενυδατώνει και έχει αντιρυτιδικές ιδιότητες.

GARNIER, VITAMIN C SHEET MASK

GARNIER-VITAMIN-C-SHEET-MASK.png

Υφασμάτινη μάσκα με Βιταμίνη C και Υαλουρονικό Οξύ, η οποία προσφέρει άμεση ενυδάτωση και χαρίζει εκτυφλωτική λάμψη στην επιδερμίδα σε 15 λεπτά!

KORRES, GRAPEFRUIT ΜΑΣΚΑ ΑΜΕΣΗΣ ΛΑΜΨΗΣ

KORRES-GRAPEFRUIT-MASKA-AMESHS-LAMPSHS.png

Πλούσια μάσκα με εκχύλισμα από γκρέιπφρουτ. Θρέφει σε βάθος και επαναφέρει τη λάμψη στη θαμπή, άτονη και ταλαιπωρημένη επιδερμίδα, μέσα σε λίγα λεπτά.

APIVITA, FACE MASK WITH ORANGE RADIANCE

APIVITA-FACE-MASK-WITH-ORANGE-RADIANCE.png

Περιέχει βλαστοκύτταρα πορτοκαλιού για λείανση, βιταμίνη C που προφέρει επιπλέον φωτεινότητα, συνένζυμο Q10 και βιταμίνη Ε που αναζωογονούν την επιδερμίδα, 100% βιολογικό αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού και άλλα θρεπτικά συστατικά.

L' OREAL PARIS, PURE CLAY GLOW ΜΑΣΚΑ ΕΝΤΑΤΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

L'-OREAL-PARIS-PURE-CLAY-GLOW-MASKA-ENTATIKOY-KA8ARISMOY.png

Με πρωτοποριακή σύνθεση 3 διαφορετικών ειδών αργίλου και εκχυλίσματος κόκκινης