Ομορφιά: Τα προϊόντα που έχουν ανάγκη τα μαλλιά και το σώμα σου την άνοιξη

Ομορφιά: Τα προϊόντα που έχουν ανάγκη τα μαλλιά και το σώμα σου την άνοιξη

Η άνοιξη είναι η εποχή ανανέωσης! Μετά από τις έντονες εναλλαγές του καιρού είμαστε έτοιμες για κάποιες μικρές – ή και μεγαλύτερες – αλλαγές στην everyday beauty routine μας.

Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι, τόσο περισσότερο κάθε γυναίκα σκέφτεται την υγεία των μαλλιών και της επιδερμίδας της, μιας και η έκθεση στον ήλιο ταλαιπωρεί τόσο τα μαλλιά όσο και το δέρμα μας. Δεν χρειάζεται όμως πανικός, καθώς τα «βήματα» ομορφιάς, για να φροντίσεις τον εαυτό σου και αυτή την εποχή του χρόνου… είναι απλά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φέρεις εις πέρας τη δική σου «αποστολή» ομορφιάς, πηγαίνοντας μία βόλτα στο αγαπημένο σου Golden Hall.

Φρόντισε τα μαλλιά σου

Η πρώτη στάση, στη βόλτα σου στο αγαπημένο σου Εμπορικό Κέντρο, προτείνουμε να είναι στο Φαρμακείο Elina Rapti, που θα βρεις μία πλούσια γκάμα προϊόντων ομορφιάς, για ό,τι ακριβώς ψάχνεις.

image003.jpg

Φαρμακείο Elina Rapti, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106843927

Εμείς, προμηθευτήκαμε ένα αντηλιακό μαλλιών της εταιρείας Nuxe, για την καθημερινή λάμψη, ενυδάτωση και προστασία των μαλλιών μας. Ποιος είπε, άλλωστε, ότι μόνο η επιδερμίδα σου έχει ανάγκη από προστασία, αγαπητή Quennette;

image005.jpg

Φαρμακείο Elina Rapti, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106843927

Στη συνέχεια της βόλτας σου, κατευθύνσου στο κομμωτήριο Georgios Doudessis. Είναι το ιδανικό μέρος για να κάνεις λίγο pampering και να διαλέξεις με την βοήθεια των experts του χώρου τα προϊόντα από διεθνώς αναγνωρισμένες εταιρείες, όπως Wella, L'Οreal, Schwarzkopf, Kerastase, Redken, Sebastian, που θα αναζωογονήσουν τα μαλλιά σου και θα τα βοηθήσουν να «αντιμετωπίσουν» τον ήλιο.

image007.jpg

Georgios Doudessis, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6855650, 210 6837753

Εμείς διαλέξαμε ένα σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά, από τη σειρά περιποίησης μαλλιών «Everlasting». Πίστεψέ μας, η φροντίδα των μαλλιών σου είναι το «άλφα» και το «ωμέγα», για μία περιποιημένη εμφάνιση.

image009.jpg

Georgios Doudessis, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6855650, 210 6837753

Ένα αφρόλουτρο που «αγκαλιάζει» την επιδερμίδα

Εάν είσαι λάτρης των handmade και cruelty free προϊόντων ομορφιάς, τότε το κατάστημα Lush έχει όλα όσα αναζητάς για τη φροντίδα των μαλλιών και της επιδερμίδας σου, χάρη στα συστατικά που χρησιμοποιεί από φρέσκα φρούτα και λαχανικά, μαζί με εκλεκτά αιθέρια έλαια και ασφαλή συνθετικά.

image011.jpg

Lush, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6839755

Αυτός είναι και ο λόγος που το αφρόλουτρο «Yummy Custard» θα γίνει το αγαπημένο σου. Πρόκειται για ένα bubble bath, που δημιουργεί μία απίστευτη αίσθηση καθαριότητας. Είμαστε σίγουροι ότι θα λατρέψεις και το μοναδικό άρωμα βανίλιας με καραμέλα.

image013.jpg

Lush, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6839755

Αρώματα και μυρωδιές

Κάπου εδώ, ήρθε η στιγμή να οδηγηθείς προς τις κυλιόμενες σκάλες και να ανέβεις στον 1ο όροφο του Golden Hall, όπου θα βρεις το κατάστημα Sephora. Ένα brand που πιστεύει στην ομορφιά που απευθύνεται σε κάθε τύπο καταναλωτή, που καινοτομεί και επαναπροσδιορίζεται κάθε μέρα.

image015.jpg

Sephora, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106837343

Το body butter «Brazilian Bum Bum Cream», θα σε κερδίσει με μία μόνο δοκιμή. Ποια γυναίκα άλλωστε, δεν θα συμφωνήσει ότι το άρωμα βανίλιας είναι από τα ωραία αρώματα για αυτή την εποχή; Εσύ ακόμη να το δοκιμάσεις;

image017.jpg

Sephora, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106837343

Λάδια μαλλιών για κάθε τύπο τρίχας

Ακριβώς δίπλα, βρίσκεται το κατάστημα Fairynails. Εκεί, εκτός από τις άριστες υπηρεσίες μανικιούρ-πεντικιούρ, αποτρίχωσης και περιποίησης φρυδιών, θα βρείτε επίσης premium προϊόντα περιποίησης και αξεσουάρ.

image019.jpg

Fairynails, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6836907

Το λάδι θρέψης και επανόρθωσης μαλλιών, Moroccanoil, είναι η δική μας επιλογή για φέτος την άνοιξη και ενδεχομένως θα γίνει και η δική σου, μιας και το ιδιαίτερο άρωμά του και το αποτέλεσμα που θα έχουν τα μαλλιά σου -μετά από μία μόνο χρήση- θα σε συναρπάσουν.

image021.jpg

Fairynails, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6836907

Next stop το Dancing Scissors! ένα υπέροχο κατάστημα που φροντίζει και τους μικρούς μας φίλους. Ο ιδιαίτερος χώρος του και η ξεχωριστή αισθητική του, σίγουρα, θα τραβήξει το βλέμμα σου.

image023.jpg

Dancing Scissors, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6896235

Εμείς μπήκαμε για να βρούμε κάποια μικρά δωράκια για τους μικρούς μας φίλους αλλά δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε και σε ένα προϊόν που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στο νεσεσέρ της. Ο λόγος, για το «Tahitian Hair Oil», ένα vegan λάδι μαλλιών, που δεν λαδώνει καθόλου τα μαλλιά, ενώ συγχρόνως τα αφήνει απαλά, καθαρά και μαλακά, χάρη στα έλαια από argan, γαρδένια, raspberry και καρύδα.

image025.jpg

Dancing Scissors, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6896235

Καταπολεμώντας το ανεπιθύμητο λίπος

Τελευταίο στη λίστα της περιποίησής σου, σου έχουμε το Boutique γυμναστήριο της ALTERLIFE, που βρίσκεται στο Golden Hall. Πέρα από τη σωματική άσκηση και τα ευεργετικά της οφέλη, το συγκεκριμένο γυμναστήριο παρέχει υπηρεσίες και προϊόντα ομορφιάς.

image027.jpg

ALTERLIFE, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 7102662, 210 6109031

Ένα από αυτά, είναι η κρέμα καταπολέμησης της κυτταρίτιδας και σύσφιξης, «Zionic», για να κάνει smooth το δέρμα σου, άμεσα και αποτελεσματικά. Η συγκεκριμένη κρέμα, μπορεί να συνδυαστεί και με τις υπηρεσίες που προσφέρει το αντίστοιχο μηχάνημα της ALTERLIFE, για ακόμη πιο γρήγορα αποτελέσματα.

image029.jpg

ALTERLIFE, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 7102662, 210 6109031

Υγιής επιδερμίδα και λαμπερά, εξίσου υγιή μαλλιά, με καθημερινή φροντίδα που ενσωματώνει όλες τις εξελίξεις και καινοτομίες στον χώρο της ομορφιάς. Αυτά είναι, λοιπόν, μερικά βασικά προϊόντα, για να αναβαθμίσεις, αυτή την άνοιξη, τη ρουτίνα ομορφιάς σου, κάνοντας μία βόλτα στους διαδρόμους του Golden Hall. Οk beauty, let’s do this!