Quiz: Απάντα στις ερωτήσεις και ανακάλυψε το δικό σου hydration profile

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Quiz: Απάντα στις ερωτήσεις και ανακάλυψε το δικό σου hydration profile

Η καθημερινότητά μας είναι διαφορετική, το ίδιο και οι ανάγκες μας… Κάνε το quiz και μάθε ποιο είναι το δικό σου προφίλ ενυδάτωσης γιατί… Hydration is Female!

Κάποιες γυναίκες ξυπνούν και το πρώτο πράγμα που σκέφτονται είναι να φτιάξουν πρωινό στην οικογένειά τους. Κάποιες άλλες πιάνουν αμέσως το κινητό για να τσεκάρουν τα mail τους και τα social media. Είμαστε όλες πολύ διαφορετικές, με διαφορετικές προτεραιότητες και ανάγκες.

Αυτό που μας ενώνει, είναι ότι τα προλαβαίνουμε όλα! Είμαστε μητέρες, επαγγελματίες, φίλες. Είμαστε τρυφερές και παράλληλα αποφασιστικές, ευαίσθητες αλλά και τόσο δυνατές! Η καθημερινότητα μας καταβάλλει ωστόσο. Πολλές φορές ξεχνάμε να φροντίσουμε τον εαυτό μας όπως πρέπει και η περιποίηση της επιδερμίδας μας περνά σε δεύτερη μοίρα.

image003.jpg

Η οικογένεια, η καριέρα, οι υποχρεώσεις αναλαμβάνουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας, αλλά οι ανάγκη να δείχνουμε όμορφες, φρέσκιες και περιποιημένες παραμένει. Αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο από όλα, είναι ένα boost που θα «ξεκλειδώσει» την αυτοπεποίθησή μας, και θα μας δώσει τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Τι είναι αυτό που θα μας δώσει όλα τα παραπάνω; Η ενυδάτωση και η φροντίδα της επιδερμίδας μας. Η ενυδάτωση άλλωστε, είναι γένους θηλυκού. Για να σε βοηθήσουμε λοιπόν να ανακαλύψεις το δικό σου hydration profile, ετοιμάσαμε ένα super fun quiz που θα σου πάρει μόλις λίγα λεπτά και θα σε οδηγήσει στη hydration routine που θα βοηθήσει το σώμα σου να ανανεωθεί και εσένα να «ξεκλειδώσεις» την αυτοπεποίθηση που κρύβεις μέσα σου.

Κάνε το κουίζ εδώ!