Δώσε «γεύση» στη φετινή άνοιξη με τον πιο eco friendly τρόπο

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Δώσε «γεύση» στη φετινή άνοιξη με τον πιο eco friendly τρόπο
Hannes Thun

Δεν ξέρουμε για εσένα, αλλά εμείς θέλουμε η υπόλοιπη άνοιξη να γεμίσει χρώμα, άρωμα και γεύση και φυσικά ξέρουμε πώς θα το καταφέρουμε. Ετοιμάσου να πεις μαζί μας OH YES! στην ενυδάτωση και την ομορφιά!

Η άνοιξη μας ξεμυαλίζει, δεν έχει νόημα να κρυβόμαστε. Με τον καιρό να έχει βελτιωθεί για τα καλά πλέον, και την ημέρα να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο, δεν είναι λίγες οι φορές που ονειροπολούμε κοιτάζοντας τις μαργαρίτες έξω από το παράθυρό μας, και μετράμε τις ώρες μέχρι το σχόλασμα. Αυτό είναι το εφέ της άνοιξης και αυτό το εφέ θέλουμε να ενισχύσουμε, αλλά… και να εμπλουτίσουμε.

Εδώ στο beauty department βλέπεις, έχουμε την τύχη να λαμβάνουμε πρώτες όλα τα νέα λανσαρίσματα της ομορφιάς, και μόλις έφτασε στα χέρια μας μία σειρά προϊόντων που μπορεί να δώσει μία πιο fun νότα, λαχταριστή γεύση και αξεπέραστη ενυδάτωση στα χείλη μας αυτές τις ανοιξιάτικες ημέρες. Είσαι έτοιμη να πεις μαζί μας OH YES στα OYESS Loving Nature lip balms, την πιο eco-friendly, ζουμερή σειρά περιποίησης χειλιών;

oyess

Ναι, ασφαλώς και θα σου μιλήσουμε για lip balms, δεν είναι άλλωστε τυχαία το αγαπημένο μας ανοιξιάτικο προϊόν. Με ένα πέρασμα μπορεί να ενυδατώσει τα χείλη μας και, αν αναποδογυρίσεις τις τσάντες μας, θα βρεις παραπάνω από δύο σε κάθε μία. Ένα δεν μπορεί να είναι ποτέ αρκετό, και αυτό ισχύει διπλά στην περίπτωση των OYESS Loving Nature lip balms. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, ώστε να καταλάβεις γιατί έχουμε πάθε τέτοια εμμονή με αυτά τα eco-friendly προϊόντα για τα χείλη.

Από τα lip balms μας ζητάμε τα εξής: Να ενυδατώνουν σε βάθος και όχι μόνο επιφανειακά, να έχουν λαχταριστή γεύση και απολαυστικό άρωμα. Κάτι που ίσως δεν ήξερες είναι ότι, πολλά lip balms –αν δεν περιέχουν τα συστατικά που πρέπει, μπορούν να αφυδατώσουν περισσότερο τα χείλη. Όχι τα αγαπημένα μας OYESS Loving Nature όμως. Τα OYESS Loving Nature lip balms φροντίζουν σε βάθος την ευαίσθητη επιδερμίδα των χειλιών αλλά και το περιβάλλον, ενώ περιέχουν τα πιο αγνά συστατικά.

ds21_Oyess_SocialMedia_Hamburg230927615_72dpi_2048px_sRGB-1.jpg

Οι πρωτοποριακές sustainable φόρμουλές τους, οι οποίες μας χαρίζουν υπέροχα απαλά χείλη, είναι εμπλουτισμένες με πλούσιο, βιολογικό βούτυρο καριτέ, βιολογικό λάδι jojoba και επιλεγμένα βιολογικά κεριά. Πρόκειται για ένα σούπερ ενυδατικό «κοκτέιλ» το οποίο διατηρεί τα χείλη προστατευμένα, ενυδατωμένα σε βάθος (όχι μόνο επιφανειακά) και πανέμορφα όλη την ημέρα. Όσο για τη γεύση… Τα OYESS Loving Nature lip balms διατίθενται σε 6 γεύσεις και πραγματικά μας είναι αδύνατον να διαλέξουμε μόνο μία αγαπημένη. Γι’ αυτό και θα σου τα συστήσουμε όλα!

Hello, I am Superfruits! Ένα boost για τα χείλη

DSCF1194.jpg

Το lip balm που μας συστήνεται με το όνομα Superfruits περιέχει organic έλαιο ροδιού και κάνει τα χείλη μοναδικά απαλά. Έχει αισθησιακή, φρουτένια γεύση και άρωμα και είναι ιδανικό για χείλη που υποφέρουν την άνοιξη, αλλά και κάθε εποχή, από την ξηρότητα.

Hello, I am Natural! Καθημερινή φροντίδα γεμάτη αγάπη

OYess_ds21_0013_natural_aloevera_22531_2x3.jpg

Το lip balm που μας συστήνεται ως Natural είναι το απόλυτο, φυσικό προϊόν φροντίδας χειλιών για κάθε μέρα. Περιέχει organic αλόη και έχει ελαφριά, διακριτική γεύση και άρωμα. Είναι ιδανικό για την ενυδάτωση των χειλιών ανά πάσα στιγμή, και για την προετοιμασία τους όταν θέλεις να φορέσεις κάποιο φωτεινό χρώμα στα χείλη, αφού λειτουργεί τέλεια και σαν primer για το κραγιόν σου.

Hello, I am Ginger! Το απόλυτο kick για τα χείλη

ds21_Oyess_SocialShootHH_2597472dpi_2048px_sRGB.jpg

Το lip balm που μας συστήνεται ως Ginger, περιέχει organic εκχύλισμα ginger και έτσι, γεμίζει ενέργεια τα χείλη. Έχει την πικάντικη γεύση του Ginger και χαρίζει στα χείλη πλούσια φροντίδα καθώς και ένα Boost ενέργειας, ό,τι πρέπει για την καθημερινή φροντίδα των χειλιών στο γραφείο.

Hello, I am Coconut! Οι «διακοπές» για τα χείλη

OYess_ds21_0001_coconut_colorcrate_blue_22280_2x3.jpg

Το lip balm που μας συστήνεται με το όνομα Coconut, περιέχει organic έλαιο καρύδας και έχει την πιο καλοκαιρινή, απολαυστική γεύση καρύδας. Θρέφει βαθιά και ενυδατώνει τα χείλη, ενώ η μυρωδιά και η γεύση του μας ταξιδεύουν νοερά σε… εξωτικούς προορισμούς

Hello, I am Honey! H πιο γλυκιά φροντίδα

ds21_Oyess_SocialMedia_Hamburg230928049_TIFF-Adobe-RGB-(1998)-(8bit)_72dpi_2048px_sRGB.jpg

Το lip balm που μας συστήνεται ως Honey, περιέχει organic μέλι και έχει γλυκιά, μελένια μυρωδιά και γεύση. Ενυδατώνει σε βάθος τα χείλη και τα διατηρεί προστατευμένα από την ξηρότητα, άρα είναι ιδανικό και για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Hello, I am Extra Care! Εντατική περιποίηση

ds21_Oyess_SocialMedia_Hamburg230927116_TIFF-Adobe-RGB-(1998)-(8bit)_72dpi_2048px_sRGB.jpg

Το lip balm που μας συστήνεται με το όνομα Extra Care, περιέχει organic έλαιο marula και organic έλαιο κάνναβης. Είναι ιδανικό για χείλη που σκάνε συχνά και ταλαιπωρούνται από τα στοιχεία. Παρέχει εντατική, πολύ βαθιά θρέψη, ενυδάτωση και προστασία.

Και οι 6 γεύσεις των OYESS Loving Nature lip balms, περιέχουν βούτυρο καριτέ και jojoba oil υψηλής ποιότητας, περιποιούνται τα χείλη με επιλεγμένα, organic κεριά και δεν περιέχουν mineral oils ή μικροπλαστικά. Περίμενε όμως… Tα OYESS Loving Nature lip balms είναι ο πιο eco-friendly τρόπος για να δώσεις «γεύση» στην άνοιξη. Γιατί; Γιατί τα OYESS Loving Nature lip balms αγαπούν τη φύση, το λέει άλλωστε και το όνομά τους. Αυτό το sustainable brand λοιπόν, έχει μία πολύ συγκεκριμένη αποστολή: Να κάνει τα χείλη μας όμορφα χωρίς να επιβαρύνει το περιβάλλον.

Γι’ αυτό τα OYESS Loving Nature lip balms λένε ένα τεράστιο ΟΧΙ στα Mineral oils και τα μικροπλαστικά, καθώς και ένα αυστηρότατο ΟΧΙ στα τεστ σε ζώα. Αυτό στο οποίο λένε OH YES όμως, είναι τα 100% φυσικά συστατικά, το 95% των οποίων είναι organic και μάλιστα πιστοποιημένο.

210922_Blister_Natural_ENG.png

Ακόμα, οι συσκευασίες τους είναι φτιαγμένες από 76% ανακυκλωμένο πλαστικό, και θα ήταν από 100% αν ο νόμος δεν όριζε ότι το εσωτερικό tube Που έρχεται σε επαφή με το προϊόν πρέπει να είναι από νέο πλαστικό. Ωστόσο, από τη χάρτινη συσκευασία, το πλαστικό tube ως και το ίδιο το προϊόν, τα OYESS Loving Nature lip balms είναι 100% ανακυκλώσιμα.

Έχουμε λοιπόν μία σειρά από σούπερ απολαυστικά προϊόντα, που μπορούν να δώσουν την πιο υπέροχη γεύση στην άνοιξή μας, να φροντίσουν τα χείλη μας αποτελεσματικά και παράλληλα να βοηθήσουν το περιβάλλον. Τι άλλο θα μπορούσαμε να ζητήσουμε; Αν λοιπόν θέλεις και εσύ αγνή φροντίδα για τα χείλη σου, αναζήτησε τα OYESS Loving Nature lip balms οnline εδώ αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα και φαρμακεία.