Α perfect pair! Αντηλιακή και αντιοξειδωτική προστασία πάνε μαζί με την υπογραφή της Caudalie

Α perfect pair! Αντηλιακή και αντιοξειδωτική προστασία πάνε μαζί με την υπογραφή της Caudalie
OLIVIA THEBAUT

Υπάρχει ένα beauty «ζευγάρι» που λειτουργεί συνδυαστικά για να προστατεύσει την επιδερμίδα σου τόσο από τον ήλιο, όσο και από τις πανάδες.

Υπάρχουν μερικά ζευγάρια που είναι αχώριστα γιατί συμπληρώνουν μοναδικά το ένα το άλλο: Η βανίλια και η σοκολάτα, το μπλε και το λευκό, η μουσική και τα κοκτέιλ, τα αμπέλια και ο ήλιος. Τα παραδείγματα είναι δεκάδες και θα μπορούσαμε να σου γράψουμε για το κάθε ένα από αυτά όμως το σημερινό μας θέμα είναι ένα άλλο, beauty «ζευγάρι» που αλληλοσυμπληρώνεται για να σου χαρίσει την πιο υγιή και λαμπερή επιδερμίδα που είχες ποτέ.

8677-VINOSUN_Zoom_Texture_2.jpg



Ο λόγος για τον αντιοξειδωτικό ορό λάμψης ενάντια στις κηλίδες Vinoperfect Radiance Serum Complexion Correcting, και το ολοκαίνουργιο αντηλιακό Vinosun Very High Protection Lightweight Cream SPF50+ της Caudalie. Γιατί αλληλοσυμπληρώνονται; Ο ορός προστατεύει την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες και επανορθώνει την ήδη υπάρχουσα φθορά, «σβήνοντας» τις κηλίδες και τις δυσχρωμίες και επαναφέροντας στην επιδερμίδα τη χαμένη λάμψη. Το αντηλιακό με τη σειρά του, προστατεύει την επιδερμίδα από τις ακτίνες UVA και UVB, οι οποίες ευθύνονται για τη δημιουργία ελεύθερων ριζών, για την πρόωρη γήρανση, και φυσικά τις κηλίδες. Μαζί αποτελούν ένα πραγματικά «δυναμικό δίδυμο» που δεν πρέπει να λείπει από κανένα νεσεσέρ – καλοκαίρι και χειμώνα. Διάβασε και θα καταλάβεις.

VINOSUN

Το αντηλιακό Vinosun Very High Protection Lightweight Cream SPF50+ της Caudalie δημιουργήθηκε από το αγαπημένο μας brand για να φέρει την επανάσταση. Η φόρμουλά του είναι καθαρή, vegan και η προστασία που προσφέρει πραγματικά αόρατη. Συνδυάζει την αγνή, χωρίς χημικά φόρμουλα και την green φιλοσοφία της Caudalie, με την αποτελεσματικότητα, την υψηλή προστασία και την άνετη αίσθηση.

8698-VINOSUN_Lifestyle_Summer.jpg

Το Εργαστήριο Σχεδιασμού Φυσικής Φόρμουλας της Caudalie, βλέπεις, κατάφερε να αφαιρέσει από τη φόρμουλα τις βλαβερές ουσίες οξυβενζόνη και οκτινοξάτη, και να τις αντικαταστήσει με έναν συνδυασμό τεσσάρων αντηλιακών φίλτρων, ευρέος φάσματος, που προστατεύουν την επιδερμίδα. Ακόμα, εμπλούτισε τη σύνθεση του Vinosun Very High Protection Lightweight Cream SPF50+ με ένα πατενταρισμένο, αντιοξειδωτικό σύμπλοκο με πολυφαινόλες, αυξάνοντας τη δράση του ενάντια στις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν πρόωρη γήρανση.

caudalie_278021120_329350805751071_7345406822403048149_n.jpg

Τέλος, η βάση της πρωτοποριακής αυτής σύνθεσης, σχεδιάστηκε ώστε να περιέχει υψηλό ποσοστό βιοδιασπώμενων συστατικών ώστε να είναι -δοκιμασμένα- μη τοξική για το θαλάσσιο οικοσύστημα. Το αντηλιακό Vinosun Very High Protection Lightweight Cream SPF50+ της Caudalie επομένως, προστατεύει εμάς από τον ήλιο, αλλά και το περιβάλλον.

Did you know? Η Caudalie τιμά τη δέσμευσή της για το περιβάλλον, συλλέγοντας από τον ωκεανό και ανακυκλώνοντας τόσα πλαστικά απόβλητα, όσα χρησιμοποιεί στην παραγωγή της.

Untitled.png

VINOPERFECT

Τι να πρωτοπούμε για τον No 1 ορό ενάντια στις κηλίδες; Ένα μπουκάλι Caudalie Vinoperfect Radiance Serum Complexion Correcting πωλείται ανά 30 δευτερόλεπτα παγκοσμίως. Η σύνθεσή του δρα αποτελεσματικά στις κηλίδες κάθε είδους, είτε αυτές οφείλονται στον ήλιο, την ηλικία, τις ορμονικές διαταραχές ή και παθήσεις όπως η ακμή. Όλη αυτή η αποτελεσματικότητα της φόρμουλας του πολύτιμου ορού, βασίζεται στη Βινιφερίνη.

VINOPERFECT_Lifestyle_Shine.jpg



Η Βινιφερίνη είναι ένα, πατενταρισμένο από τα εργαστήρια της Caudalie, δραστικό συστατικό το οποίο είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες, τις οποίες βρίσκουμε στον χυμό του αμπελιού. Τι κάνει; Περιορίζει την υπερβολική παραγωγή μελανίνης που οδηγεί στη δημιουργία κηλίδων, αναστέλλοντας σημαντικά τη δράση της πρωτεΐνης που ευθύνεται για την παραγωγή της.

caudalie_278704449_732826694739591_1963882587281132337_n.jpg



Πρόκειται για ένα πανίσχυρο αντιοξειδωτικό, το οποίο αποδεδειγμένα μπορεί να μειώσει σημαντικά την εμφάνιση κηλίδων και να επανορθώσει ορατά (και σε μικρό χρονικό διάστημα) τις ήδη υπάρχουσες κηλίδες.

caudalie_279380858_701525434300862_252663702306461697_n.jpg

A MATCH MADE IN HEAVEN

Γιατί μιλάμε όμως για ένα δυναμικό δίδυμο; Η περιποίηση της επιδερμίδας χωρίζεται σε 2 μέρη, την πρωινή και την βραδινή. Το βράδυ, η επιδερμίδα μας χρειάζεται θρέψη και βοήθεια για την επανόρθωση της φθοράς που έχει υποστεί. Το πρωί απαιτεί προστασία από τις ελεύθερες ρίζες και τον ήλιο, πράγματα τα οποία προκαλούν τη φθορά.
Συνδυάζοντας λοιπόν την πανίσχυρη αντιοξειδωτική προστασία του ορού Caudalie Vinoperfect Radiance Serum Complexion Correcting με το αντηλιακό Caudalie Vinosun Very High Protection Lightweight Cream SPF50+, προσφέρεις στην επιδερμίδα σου απόλυτη προστασία, και στον εαυτό σου μαύρισμα χωρίς δυσχρωμίες και κηλίδες.

8701-VINOPERFECT_VINOSUN_Lifestyle_Beach_4.jpg



Το κάθε προϊόν ξεχωριστά είναι αποτελεσματικό και τέλειο, αλλά μαζί αποτελούν ένα powerhouse προστασίας και επανόρθωσης, λάμψης και περιποίησης, με την υπογραφή της Caudalie, που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου καμία εποχή του χρόνου.
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις καθημερινά και τα δύο κάτω από το μακιγιάζ σου και να απολαμβάνεις μοναδική αίσθηση άνεσης, σα να μην φοράς τίποτα. Αναζήτησέ τα λοιπόν μαζί στο κοντινότερο σε εσένα φαρμακείο, παραφαρμακείο, ηλεκτρονικό ή φυσικό κατάστημα και απόλαυσε τον ήλιο και το μαύρισμα χωρίς κηλίδες.