Beauty Day! Δοκιμάσαμε τη θεραπεία Metal Detox και πρέπει να δεις το αποτέλεσμα!

Beauty Day! Δοκιμάσαμε τη θεραπεία Metal Detox και πρέπει να δεις το αποτέλεσμα!
LEFTERIS PARTSALIS

Μία συντάκτρια και η νικήτρια του Instagram διαγωνισμού μας δοκίμασαν τη θεραπεία Metal Detox της LOréal Professionnel Paris πριν βάψουν τα μαλλιά τους και το αποτέλεσμα τις ξετρέλανε. Δες το πριν, όλα τα βήματα και το υπέροχο αποτέλεσμα και θα θέλεις να κλείσεις ραντεβού για τη δική σου θεραπεία σήμερα κιόλας!

Η θεραπεία Metal Detox της LOréal Professionnel Paris ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στη βαφή, το balayage και το ξάνοιγμα των μαλλιών, τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για εμάς. Η πρωτοποριακή σύνθεση της Metal Detox, βλέπεις, εξουδετερώνει τα μεταλλικά στοιχεία που συσσωρεύονται στην τρίχα και έτσι το αποτέλεσμα της βαφής γίνεται αυτόματα πιο αξιόπιστο, το χρώμα πιο καθαρό και η τρίχα παραμένει υγιής.

image002.jpg

Μεταλλικά στοιχεία: Πώς επηρεάζουν το χρώμα των μαλλιών σου και πώς θα κάνεις το απόλυτο detox

Όπως αντιλαμβάνεσαι, έχουμε πάθει μία μικρή εμμονή με αυτή την πρωτοπορία της αγαπημένης μας LOréal Professionnel Paris, και θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σου αυτόν τον ενθουσιασμό. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε έναν διαγωνισμό στο Instagram, ώστε μία τυχερή να απολαύσει μία full θεραπεία Metal Detox αλλά και την τεχνική εργασία βαφής που επιθυμεί, στο κομμωτήριο της Σίσσυς Βισβάρδη.

image003.jpg

Η νικήτρια του διαγωνισμού μας, Αγγελική Γκρος

Μαζί με τη νικήτρια του διαγωνισμού Αγγελική Γκρος, η Νατάσσα Σχοινά, συντάκτρια του Queen.gr, η οποία δεν είχε βάψει ποτέ τα μαλλιά της, αποφάσισε να εμπιστευθεί τη Metal Detox της LOréal Professionnel Paris και την κ. Βισβάρδη, και για πρώτη φορά έκανε μία -διακριτική- ανανέωση στο χρώμα της.

image004.jpg

Η συντάκτρια του Queen.gr, Νατάσσα Σχοινά

Πάτα play στο παρακάτω video για να δεις όλη την εμπειρία περιποίησης που απόλαυσαν τα κορίτσια στο girl’s day out τους αλλά και το μοναδικό αποτέλεσμα στα μαλλιά τους.

Χάρη στη θεραπεία Metal Detox της LOréal Professionnel Paris, η Αγγελική ανανέωσε τις ανταύγειές της διατηρώντας τα μαλλιά της υγιή και δυνατά.

image005.jpg

Παράλληλα, η Νατάσσα δεν ρίσκαρε ούτε στο ελάχιστο την ποιότητα της τρίχας των μαλλιών της και απόκτησε τα πιο όμορφα, καλοκαιρινά ξανοίγματα.

image006.jpg

Και οι δύο θα συνεχίσουν τη θεραπεία με τα προϊόντα Metal Detox στο σπίτι και κάτι μας λέει ότι, πλέον, κάθε τεχνική εργασία βαφής θα συνοδεύεται από μία Metal Detox θεραπεία.

Step #1

H θεραπεία ξεκινά σε στεγνά μαλλιά, πριν από τη βαφή ή οποιαδήποτε τεχνική εργασία βαφής, με τη θεραπεία αποδυνάμωσης των μεταλλικών στοιχείων Metal Detox, Proofessional Pre-Treatment.

image007.jpg

Step #2

Ο κομμωτής κάνει την τεχνική εργασία βαφής. Είτε περνά τη βαφή, κάνει ξανοίγματα, ανταύγειες ή και balayage.

Step #3

Έπειτα, μετά τις εργασίες χρώματος, τα μαλλιά λούζονται με το Metal Detox, Professional Shampoo το οποίο αποτοξινώνει και καθαρίζει τα μαλλιά μετά την τεχνική εργασία.

image008.jpg

Step #4

Τέλος, εφαρμόζεται η κρέμα μαλλιών Metal Detox, Professional Care, ή η μάσκα προστασίας Metal Detox, Professional Mask. Και τα δύο προϊόντα θρέφουν σε βάθος και προστατεύουν τα μαλλιά από τη προσκόλληση νέων μεταλλικών στοιχείων μέσω του νερού.

image009.jpg

Φυσικά, η θεραπεία συνεχίζεται με το σαμπουάν και τη μάσκα αποτοξίνωσης Metal Detox για χρήση στο σπίτι.

image010.jpg

Aναζήτησε όλα τα προϊόντα από τη L’Oréal Professionnel Paris σε επιλεγμένα κομμωτήρια, καταστήματα καλλυντικών και online και αν θέλεις ακόμα περισσότερες πληροφορίες, κάνε click στο επίσημο site της L'Oréal Professionnel. Φυσικά, μην παραλείψεις να κάνεις like στην Official Facebook σελίδα.