Μεταλλικά στοιχεία: Πώς επηρεάζουν το χρώμα των μαλλιών σου και πώς θα κάνεις το απόλυτο detox

Μεταλλικά στοιχεία: Πώς επηρεάζουν το χρώμα των μαλλιών σου και πώς θα κάνεις το απόλυτο detox

Τα μεταλλικά στοιχεία μπορεί να μην βλάπτουν τον οργανισμό μας, αλλά κάνουν τα μαλλιά μας εύθραυστα και το χρώμα τους θαμπό. Διάβασε γιατί και πώς θα κάνεις Metal Detox για να αποκτήσεις μαλλιά δυνατά και με υπέροχο χρώμα.

Τα μεταλλικά στοιχεία δεν είναι βλαβερά. Κάποια από αυτά είναι απαραίτητα για τον οργανισμό μας και τα χρειαζόμαστε. Όσο ευεργετικά μπορεί να είναι, ωστόσο, για το σώμα μας, άλλο τόσο βλαβερά είναι για τα μαλλιά και το χρώμα τους. Βλέπεις, όταν συσσωρευτούν μέσα στην τρίχα (όχι γύρω από αυτή), τα μεταλλικά στοιχεία οδηγούν στην αποδυνάμωσή της και στην αντίδραση με τις τεχνικές της βαφής (ξάνοιγμα, balayage, βαφή). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα περισσότερο σπάσιμο και αναξιόπιστο αποτέλεσμα χρώματος. Πώς γίνεται αυτή η συσσώρευση μεταλλικών στοιχείων, θα αναρωτιέσαι…

image003.png

Μέσω του νερού. Το νερό (ανάλογα με την περιοχή στην οποία μένει κάποιος) περιέχει μεταλλικά στοιχεία διαφορετικών ειδών, αλλά και σε διαφορετικές συγκεντρώσεις. Γι’ αυτό άλλωστε μιλάμε για «μαλακό» ή και για «σκληρό» νερό. Κάθε φορά που λουζόμαστε, αυτά τα μεταλλικά στοιχεία μένουν στο εσωτερικό της τρίχας, την αποδυναμώνουν και αντιδρούν με τη βαφή. Δεδομένου λοιπόν ότι, δεν μπορούμε να… αλλάξουμε νερό (δεν είναι βιώσιμη λύση) οι ειδικοί, και συγκεκριμένα ο ηγέτης στον χώρο του κομμωτηρίου και της βαφής, η L’Oréal Professionnel Paris, στράφηκαν στην επιστήμη.

image005.jpg

Η L’Oréal Professionnel Paris, ένωσε τις δυνάμεις της με το Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων και για 7 χρόνια, συνεργάζονταν αδιάκοπα ώστε να καταφέρουν να εντοπίσουν την αιτία αυτών των προβλημάτων και να μπορέσουν να καταλήξουν σε μία αποτελεσματική λύση: Τη σειρά Metal Detox. Πρώτοι οι επιστήμονες της L’Oréal Professionnel Paris και του Πανεπιστημίου των Ιωαννίνων εντόπισαν το πρόβλημα στα μεταλλικά στοιχεία, και ξεκίνησαν την πολυετή τους έρευνα που μας χάρισε το super συστατικό, την καινοτομία που βρίσκεται στην καρδιά της σειράς Metal Detox: Τη Γλυκοαμίνη.

image007.png

Η Γλυκοαμίνη, είναι ένα μικροσκοπικό μόριο, το οποίο μπορεί και φτάνει βαθιά στο εσωτερικό της τρίχας. Εκεί, εξουδετερώνει τα μεταλλικά στοιχεία και αποτοξινώνει τα μαλλιά, αποτρέποντας τη φθορά και δημιουργώντας έναν «λευκό καμβά» επάνω στον οποίο οι ειδικοί μπορούν να ανανεώσουν ή και να αλλάξουν το χρώμα μέσω της βαφής, του balayage, των ξανοιγμάτων και των λοιπών τεχνικών εργασιών στο κομμωτήριο. Τι εννοούμε όταν μιλάμε για τη σειρά Metal Detox της L’Oréal Professionnel Paris;

image009.jpg

Η σειρά αποτελείται από από ένα επαγγελματικό πρωτόκολλο το οποίο εφαρμόζεται στο κομμωτήριο και συνεχίζεται με ρουτίνα περιποίησης στο σπίτι. Πριν από τη βαφή ή οποιαδήποτε τεχνική εργασία βαφής, εφαρμόζεται στα μαλλιά η θεραπεία αποδυνάμωσης των μεταλλικών στοιχείων Metal Detox, Proofessional Pre-Treatment. Έπειτα, μετά τις εργασίες χρώματος, τα μαλλιά λούζονται με το Metal Detox, Professional Shampoo το οποίο αποτοξινώνει και καθαρίζει τα μαλλιά μετά την τεχνική εργασία. Τέλος, εφαρμόζεται η κρέμα μαλλιών Metal Detox, Professional Care, ή η μάσκα προστασίας Metal Detox, Professional Mask. Και τα δύο προϊόντα θρέφουν σε βάθος και προστατεύουν τα μαλλιά από τη προσκόλληση νέων μεταλλικών στοιχείων μέσω του νερού.

image011.png

Τα προϊόντα για τη συνέχεια της περιποίησης και προστασίας των μαλλιών στο σπίτι, είναι το σαμπουάν Metal Detox, Professional Shampoo και η μάσκα Metal Detox, Professional Mask.

image013.jpg

Το αποτέλεσμα; Συνδυαστικά, το πρωτόκολλο Metal Detox στο κομμωτήριο και η συνέχεια της περιποίησης στο σπίτι, οδηγεί σε 100% πιο αξιόπιστο αποτέλεσμα χρώματος και σε 87% λιγότερο σπάσιμο της τρίχας. Εξουδετερώνοντας λοιπόν τα μεταλλικά στοιχεία από το εσωτερικό της τρίχας και αποτοξινώνοντάς τη, αποκτάς μαλλιά πιο γερά, πιο υγιή, πιο δυνατά και χρώμα ακριβώς όπως το θέλεις.

image015.jpg

Η σειρά Metal Detox λοιπόν, ήρθε για να δώσει λύση στο πρόβλημα το οποίο αντιμετώπιζαν για χρόνια οι κομμωτές και να μας χαρίσει τα πιο όμορφα και υγιή μαλλιά που είχαμε ποτέ. Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο βέβαια από τη L’Oréal Professionnel Paris που όχι μόνο άνοιξε το δρόμο, επαναπροσδιορίζοντας τη βαφή και όλες τις εργασίες βαφής, αλλά δημιούργησε λύσεις συμβατές με κάθε μάρκα βαφής και ξανοίγματος. Γιατί; Γιατί ο στόχος της είναι ένας: Η ομορφιά των μαλλιών μας ανεξάρτητα με τις επιλογές μας.

image017.jpg

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα επισκεφθείς τον κομμωτή σου για ανανέωση ή και αλλαγή στο χρώμα σου, ζήτα τη θεραπεία Metal Detox και πάρε στο σπίτι τη συμπληρωματική περιποίηση. Θα κάνει όλη τη διαφορά στο χρώμα και την τρίχα σου. Ρίξε μία ματιά εδώ για να βρεις το συνεργαζόμενο L’Oréal Professionnel Paris κομμωτήριο που σε εξυπηρετεί και κλείσε το ραντεβού σου. Περίμενε όμως, μην φεύγεις ακόμα…

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Contest Alert!

Επειδή σύσσωμο το Queen.gr έχει πάθει κάποια… εμμονή με τα αποτελέσματα του Metal Detox, αποφασίσαμε να σου κάνουμε ένα δώρο. Μία τυχερή, μπορεί να κερδίσει την τεχνική εφαρμογή βαφής που επιθυμεί (απλή βαφή, balayage, ανταύγειες, ξανοίγματα) και να απολαύσει τη θεραπεία Metal Detox πριν από αυτή, αλλά και το υπέροχο αποτέλεσμα στο χρώμα. Το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να αναζητήσεις το post του διαγωνισμού στον λογαριασμό του Queen.gr στο Instagram, να ακολουθήσεις το @queengr & το @lorealpro σε περίπτωση που δεν το κάνεις ήδη και να κάνεις like στο @queengr στο post και tag 2 φίλες σου στα σχόλια.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Τετάρτη 13/4 έως και την Κυριακή 17/4, ενώ η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 18/4. Και το καλύτερο; Η κάμερα του Queen.gr θα βρίσκεται εκεί την ημέρα που θα απολαύσεις την βαφή και την περιποίησή σου, για να καταγράψει την εμπειρία! Η Beauty Director Χριστίνα Χρόνη και οι ειδικοί της L’Oréal Professionnel Paris θα σου εξηγήσουν ακριβώς τι περιλαμβάνει η θεραπεία σου και θα περιμένουν με αγωνία το αποτέλεσμα, όπως και τη γνώμη σου για αυτή την απολαυστική εμπειρία.

Πάρε μέρος και μπορεί να είσαι εσύ η τυχερή που θα υποδεχτεί τον Μάιο με υπέροχο χρώμα και λαμπερά μαλλιά με αγάπη από εμάς και τη LOréal Professionnel Paris!

Aναζήτησε όλα τα προϊόντα από τη L’Oréal Professionnel Paris σε επιλεγμένα κομμωτήρια, καταστήματα καλλυντικών και online και αν θέλεις ακόμα περισσότερες πληροφορίες, κάνε click στο επίσημο site της L'Oréal Professionnel. Φυσικά, μην παραλείψεις να κάνεις like στην Official Facebook σελίδα.