#FACTS: Η αντηλιακή προστασία είναι εξίσου σημαντική όταν είσαι οn the move

#FACTS: Η αντηλιακή προστασία είναι εξίσου σημαντική όταν είσαι οn the move

Οι στιγμές που η επιδερμίδα σου χρειάζεται οπωσδήποτε προστασία είναι όταν βρίσκεσαι εν κινήσει και θα σου εξηγήσουμε τον λόγο.

Φαντάσου μία ημέρα διαφορετική από τις συνηθισμένες (σου). Μία ημέρα που ο χρόνος είναι με το μέρος σου και μπορείς να οργανώσεις πολύ σωστά τις κινήσεις σου, χωρίς απρόοπτα, χωρίς βιασύνη. Μέρες όπως αυτή, η αντηλιακή προστασία της επιδερμίδας γίνεται αβίαστα και πολύ σωστά. Δυστυχώς, η καθημερινότητα είναι πολύ διαφορετική και οι χαλαρές ημέρες σπάνιες. Κάθε μας στιγμή μοιάζει να κινείται σε ρυθμούς fast forward και τότε είναι που πρέπει να προσέχουμε ακόμα περισσότερο στον ήλιο.

Βλέπεις, όταν είμαστε χαλαρές, θυμόμαστε τις επαναλήψεις του αντηλιακού, το εφαρμόζουμε σωστά και σε επαρκή ποσότητα. Όταν η καθημερινότητα μας καταβάλλει, όταν είμαστε μονίμως on the move, η επανάληψη ή ακόμα και η αρχική εφαρμογή του αντηλιακού δεν είναι το πρώτο πράγμα στο μυαλό μας. Όσο και αν «τρέχουμε» όμως εμείς, ο ήλιος παραμένει στη θέση του. Λάμπει, μας ζεσταίνει και οι ακτίνες του φτάνουν στην επιδερμίδα μας, προκαλώντας βλάβες και φθορές, από τις οποίες μόνο το αντηλιακό μπορεί να μας προστατεύσει.

image002.png

What women want

Αυτό που χρειαζόμαστε λοιπόν είναι ευκολία και αποτελεσματικότητα. Ενώ λατρεύουμε τον ήλιο, τις ημέρες που είμαστε εν κινήσει, χρειαζόμαστε ένα αντηλιακό που να εφαρμόζεται πολύ γρήγορα, να μην χρειάζεται επάλειψη με τα χέρια, να έχει ανάλαφρη υφή. Ένα αντηλιακό που μπορούμε να φορέσουμε στο αυτοκίνητο, περπατώντας προς το επόμενο ραντεβού, περιμένοντας το παιδί μας να τελειώσει την προπόνηση…

Όλες μας, έχουμε στιγμές και δραστηριότητες μέσα στην ημέρα που μας βρίσκουν εκτεθειμένες στον ήλιο, μακιγιαρισμένες, και -συχνά- με τα χέρια μας γεμάτα. Εκείνες τις στιγμές ευχόμαστε να υπήρχε ένα αντηλιακό που σχεδόν εφαρμόζεται μόνο του. Ένα αντηλιακό που δεν θα χαλάσει το μακιγιάζ μας, που δεν θα μας κάνει να «λερώσουμε» τα χέρια μας, που θα έχει λεπτόρρευστη σύνθεση ένα αντηλιακό φτιαγμένο για την busy, on the move καθημερινότητά μας. Guess what όμως, αυτό το αντηλιακό υπάρχει!

Sunscreen Mists

Τα αντηλιακά σε μορφή mist, ήρθαν για να γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, και ένα από αυτά ήρθε για να εκτοπίσει όλα τα υπόλοιπα. Ενώ τα αντηλιακά σε μορφή mist, είναι ακριβώς αυτό που έχουμε ανάγκη. Ένα ωστόσο, πληροί όλες μας τις προϋποθέσεις και μιλούμε φυσικά για το -ήδη best seller- SUN SCREEN ON THE MOVE SPF 50 της FREZYDERM.

Είναι ένα πρωτοποριακό αντηλιακό ευρέος φάσματος, που διαθέτει τεχνολογία ON THE MOVE για ταχύτατη εφαρμογή, ακόμη και εν κινήσει! Δεν χρειάζεται επάλειψη με τα χέρια, έχει μοναδική αίσθηση πούδρας και ανάλαφρη υφή mist! Εφαρμόζεται και πάνω από το μακιγιάζ (χωρίς να το αλλοιώνει), αλλά και τα μαλλιά χωρίς να χαλάει το styling, όπως και στα ευαίσθητα σημεία όπως αυτιά, αυχένας (για παράδειγμα τις ημέρες που έχουμε τα μαλλιά μας πιασμένα). Και το καλύτερο; Χαρίζει ματ όψη, οπτική βελτίωση των ρυτίδων, ενυδάτωση και ενίσχυση του δερματικού φραγμού. Τέλος, να σου πω πως είναι ιδανικό για το ευαίσθητο δέρμα με δυσανεξία στα συμβατικά αντηλιακά. Και μην ξεχνάς πως έχει πολλαπλή χρήση! Το φοράς και στην πόλη και στην παραλία και όπου αλλού εσύ θέλεις!

On the move tip: Κλείσε τα μάτια, ψέκασέ το κυκλικά και από απόσταση 15-20 cm, για τέλεια εφαρμογή.

image004.png

Ψεκάζει σε όρθια θέση αλλά και ανάποδα, χαρίζοντάς μας ακόμα μεγαλύτερη άνεση κινήσεων, έχει διάφανη φόρμουλα συνεπώς μπορείς να επαναλαμβάνουμε την εφαρμογή όσο συχνά χρειάζεται ή θέλουμε, και το μέγεθός του δεν πιάνει πολύ χώρο στην τσάντα μας. Το SUN SCREEN ON THE MOVE SPF 50 της FREZYDERM με λίγα λόγια, είναι το τέλειο αντηλιακό προσώπου που καλύπτει κάθε μας ανάγκη, είτε βρισκόμαστε στην πόλη ή την θάλασσα, στην καθημερινότητα ή στις διακοπές, το καλοκαίρι και τον χειμώνα.

Αναζήτησέ το στο κοντινότερο σε εσένα φαρμακείο και e-pharmacy και προστάτευσε το δέρμα σου από τον ήλιο τη στιγμή που το χρειάζεται περισσότερο… δηλαδή On the move!