Wet look: Όλα τα tips και 7 προϊόντα για ν’ αντιγράψεις το χτένισμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Μαρία Ροδίτη

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε το πιο sexy wet look και μας έβαλε για τα καλά σε summer mood!

Στο Μιλάνο βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με αφορμή ένα μεγάλο fashion event που πραγματοποιήθηκε στην ιταλική πόλη. Εκεί, η παρουσιάστρια/μοντέλο πραγματοποίησε μια ultra chic και άκρως καλοκαιρινή εμφάνιση επιλέγοντας για το beauty look της το κόκκινο κραγιόν και το wet look.

Η αλήθεια είναι πως η Ηλιάνα φορά συχνά κόκκινο κραγιόν τόσο στις εκπομπές που παρουσιάζει όσο και στις βραδινές εξόδους της, στιγμιότυπα των οποίων μοιράζεται μέσα από τα social media. Wet look, ωστόσο, δεν κάνει συχνά-πυκνά και η αλήθεια είναι πως αυτή η επιλογή της μας… έβαλε για τα καλά σε summer mood.

#NailGoals: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το πιο κλασικό και chic μανικιούρ όλων των εποχών

Πώς θα κάνεις κι εσύ wet look σαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Όπως βλέπεις στις παρακάτω φωτογραφίες, το wet look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι τόσο όσο, δεν έχει καμία υπερβολή, αλλά συγχρόνως είναι too hot to handle. Πώς θα το πετύχεις κι εσύ; Ακολούθησε τα παρακάτω tips και δεν θα χάσεις.

Χρησιμοποίησε ελάχιστο ζελέ

Δεν χρειάζεται να το παρακάνεις με το ζελέ! Κι αυτό, γιατί τα μαλλιά σου θα δείχνουν σκληρά, άκαμπτα και δεν θα έχουν καθόλου μα καθόλου κίνηση. Χρησιμοποίησε, λοιπόν, ελάχιστο ζελέ σε συνδυασμό με μία κρέμα μαλλιών – κρέμα ενυδάτωσης, κρέμα για μπούκλες, κρέμα ενάντια στο φριζάρισμα- και πέρασε τα δύο προϊόντα σε νωπά μαλλιά.

«Κλειδί» τα νωπά μαλλιά

Το μυστικό για το τέλειο wet look δεν είναι τα πολύ βρεγμένα μαλλιά, αλλά τα νωπά μαλλιά. Αφού λουστείς, λοιπόν, ταμπονάρισε τα μαλλιά σου καλά με μια πετσέτα για να αφαιρέσεις την υγρασία κατά 50%.

Βάλε λίγο ορό

Αν έχεις μαλλιά που φριζάρουν, φρόντισε πριν βάλεις οτιδήποτε άλλο πάνω τους να περάσεις λίγο ορό ενάντια στην ψαλίδα μόνο από τις άκρες. Θα κάνεις όλη τη διαφορά όταν πλέον θα αρχίσουν να στεγνώνουν τα μαλλιά σου και –μοιραία- να φριζάρουν. Trust me!

Πού πας χωρίς τα κατάλληλα προϊόντα για wet look;

Στην παρακάτω gallery θα βρεις 7 προϊόντα μαλλιών, τα οποία θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το απόλυτο wet look, που έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Θα βρεις ζελέ για τα μαλλιά, κρέμες και ορούς που θα σου χαρίσουν αυτό το wet αποτέλεσμα, χωρίς όμως τα μαλλιά σου να βαρύνουν. Ανακάλυψέ τα και καλά ψώνια, girl!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης