Hourglass nails! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε το πιο κομψό nude-black μανικιούρ

Μαρία Ροδίτη
Hourglass nails! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε το πιο κομψό nude-black μανικιούρ

Η παρουσιάστρια του ALPHA είναι nail addict και το έχει αποδείξει πολλές φορές! Αυτήν τη φορά έμπνευσή της ήταν… η σειρά Euphoria!

Τις τελευταίες 3 εβδομάδες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απολαμβάνει τις διακοπές της στο Los Angeles και δεν έχει σταματήσει λεπτό να δημοσιεύει στο Instagram στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Εκεί γιόρτασε και τα γενέθλιά της στις 5 Φεβρουαρίου, εκεί… πήγε και για μανικιούρ.

Γιατί -αν παρατηρείς συχνά το Instagram account της Ηλιάνας- θα καταλάβεις ότι είναι nail addict. Η παρουσιάστρια και μοντέλο λατρεύει να πειραματίζεται με το μανικιούρ της και αυτήν τη φορά υιοθέτησε το trend των hourglass nails, το οποίο έχει γίνει hot μέσα από τη σειρά του Netflix, Euphoria.

iliana papageorgiou galliko manikiour

Nail queen! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το πιο wow γαλλικό μανικιούρ

Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά στο μανικιούρ της Ηλιάνας

Το βασικό χρώμα στο νέο nail art της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι το nude με το μαύρο να κάνει σε «νερά» το περίγραμμα των νυχιών της. Η λεπτομέρεια, ωστόσο, που έχει κάνει τη διαφορά στο μανικιούρ του μοντέλου είναι το διαμαντάκι, το οποίο βρίσκεται στη βάση του κάθε νυχιού. Να δες… Δεν είναι τέλειο το μανικιούρ της Ηλιάνας;

iliana mayra nyxia

Η παρουσιάστρια του ALPHA προφανώς και εμπνεύστηκε το συγκεκριμένο μανικιούρ από την Alexa Demie, τη Maddy της σειράς Euphoria.

https://www.instagram.com/p/CYk36v7rcHx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το nude και το μαύρο στα νύχια «πρωταγωνιστές» στις πασαρέλες

Οι συγκεκριμένες αποχρώσεις στα νύχια δεν έχουν γίνει trend μόνο λόγω του Euphoria. Θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας και την ερχόμενη σεζόν. Kαι αυτό δεν το λέω έτσι! Βλέπεις, ήταν πολλοί οι Οίκοι Μόδας που προτίμησαν για τα μοντέλα τους στα catwalks της σεζόν Spring/Summer 2022 τις αποχρώσεις του nude και του μαύρου στα νύχια.



Christian Dior, KNWLS και Laquan Smith «ψηφίζουν» μαύρο και nude στα νύχια για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2022. Εσύ θα το τολμήσεις;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ