#NailGoals: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το πιο κλασικό και chic μανικιούρ όλων των εποχών

Μαρία Ροδίτη
#NailGoals: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το πιο κλασικό και chic μανικιούρ όλων των εποχών

Το γαλλικό μανικιούρ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι το nail inspo που χρειαζόσουν για να ξεκινήσει καλά αυτή η εβδομάδα.

Η ομάδα του Queen.gr έχει ανακηρύξει Nail Queen την Ηλιάνα Παπαγεωργίου κι όχι άδικα. Η παρουσιάστρια του ALPHA, βλέπεις, είναι nail addict και σχεδόν κάθε εβδομάδα αποκαλύπτει μέσα από το Instagram της το νέο της μανικιούρ.

Και ενώ όλες ξέρουμε ότι η Ηλιάνα λατρεύει να πειραματίζεται στα νύχια της μιας και δεν διστάζει να δοκιμάσει και το πιο extravagant nail art, αυτήν τη φορά έκανε… την ανατροπή. Τις τελευταίες μέρες, λοιπόν, το μοντέλο/παρουσιάστρια έχει το πιο κλασικό μανικιούρ που δεν είναι άλλο από το γαλλικό.

Ombré γαλλικό μανικιούρ: 10 ιδέες για να δοκιμάσεις το πιο minimal chic nail art

Το all time classic γαλλικό μανικιούρ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραμένει πιστή στο σχήμα των νυχιών της που δεν είναι άλλο από το αμυγδαλωτό, το οποίο και κολακεύει τα δάχτυλά της κάνοντάς τα να δείχνουν ακόμα πιο μακριά και λεπτά. Όσον αφορά το μανικιούρ της, όμως, αυτήν την εβδομάδα η παρουσιάστρια επέλεξε το πιο κλασικό και chic nail art όλων των εποχών: το γαλλικό μανικιούρ.

Όπως βλέπεις στις φωτογραφίες, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν υιοθέτησε κάποια παραλλαγή του γαλλικού μανικιούρ, ούτε έβαλε χρώμα στα νύχια της. Έκανε το κλασικό french mani με γαλακτερή βάση και ολόλευκη γραμμή. Super chic η επιλογή της… Και ταιριάζει με κάθε outfit. Να τα λέμε κι αυτά!

French Nails Inspo

Αν κι εσύ δεν ήξερες τι nail art να κάνεις αυτήν την εβδομάδα, do it like Ηλιάνα! Αν, ωστόσο, θέλεις και λίγο χρώμα στα νύχια σου, δεν έχεις παρά να επιλέξεις το γαλλικό μανικιούρ με χρωματιστή γραμμή, που είναι super hot τάση αυτό το καλοκαίρι.

Στην παρακάτω gallery θα δεις τα 5 αγαπημένα μας colorful french mani κι εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κρατήσεις screenshot για να δείξεις όποιο σου αρέσει περισσότερο στη μανικιουρίστ σου.