#WhenNoOneIsWatching: Κάνω beauty tik tok videos τα οποία δεν δημοσιεύω ποτέ!

Παυλίνα Μητροφάνη
#WhenNoOneIsWatching: Κάνω beauty tik tok videos τα οποία δεν δημοσιεύω ποτέ!
Lefteris_Partsalis

Η Παυλίνα Μητροφάνη, editor του TeenQueen.gr, εξηγεί πώς, όταν δεν την βλέπει κανείς, γυρίζει με τις ώρες videos για το tik tok τα οποία… δεν βλέπει ποτέ κανείς. Αγαπημένα της είναι εκείνα με την περιποίηση και τον καθαρισμό με τα αγαπημένα της προϊόντα NIVEA.

Από τότε που μπήκε το tik tok στη ζωή μου, πρέπει να παραδεχτώ ότι περνώ περισσότερο χρόνο από ότι πρέπει σε αυτή την εφαρμογή. Κάνω ατελείωτο scroll στο For You Page μου και έχω ιδιαίτερη αδυναμία στις beauty influencers και το #BeautyTok. Παλαιότερα, το YouTube ήταν το «σημείο συνάντησης» για τις beauty addicts, και τα μεγάλα beauty tutorials ότι πιο Hot. Πλέον, τα videos του ενός λεπτού στο tik tok έχουν πάρει τη θέση τους και έχουν γίνει η κρυφή μου εμμονή.

Βλέπεις, #WhenNoOneIsWatching, στήνω το ring light μου (ναι, έχω επενδύσει και σε εργαλεία), συγκεντρώνω τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσω και η παραγωγή ξεκινά! Άλλοτε είναι αμιγώς skincare videos ενώ άλλοτε είναι makeup tutorials, τα οποία ωστόσο περιλαμβάνουν απαραιτήτως και skincare. Μπορεί να ξεκινήσω ένα πρωί Σαββάτου και να σταματήσω τα «γυρίσματα» αργά το απόγευμα. Αφιερώνω πραγματικά πάρα πολύ χρόνο στα tik toks μου τα οποία… δεν δημοσιεύω ποτέ.

LP5R8028.jpg

Όχι, δεν τα δημοσιεύω, για αυτό και είναι μία δραστηριότητα στην οποία επιδίδομαι όταν είμαι τελείως μόνη μου στο σπίτι. Όταν λείπουν όλοι, και δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξει η πόρτα μου απρόοπτα. Είναι οξύμωρο βέβαια το ότι φτιάχνω videos για μία πλατφόρμα που έχει εκατομμύρια χρήστες, ενώ δεν μπορώ καν να έχω στο πλάι μου την κολλητή μου όταν τα γυρίζω. Μπορεί να φταίει το ότι δεν είναι κανείς εκεί για να κρίνει το αποτέλεσμα παρά μόνο εγώ, η αυστηρότερη κριτής. Δεν μπορώ με βεβαιότητα να εξηγήσω γιατί έχω δεκάδες μονταρισμένα και πανέτοιμα, αλλά αδημοσίευτα videos. Με βεβαιότητα μπορώ να σου πω όμως ότι όλα ξεκινούν με τον ίδιο τρόπο: Με καθαρισμό.

LP5R8050.jpg

Ο καθαρισμός είναι το σημαντικότερο βήμα τόσο για το skincare, όσο και για το μακιγιάζ. Κάθε #BeautyTok video που ετοιμάζω λοιπόν, ξεκινά με καθαρισμό και συγκεκριμένα με το νεράκι καθαρισμού NIVEA Hydra Skin Effect Micellar Water. Περιέχει υαλουρονικό οξύ και, καθώς απομακρύνει τους ρύπους από την επιδερμίδα, τη γεμίζει δροσιά και ενυδάτωση. Έπειτα, ανάλογα με το είδος του μακιγιάζ που σκοπεύω να δείξω κάθε φορά (βραδινό, πρωινό, special occasion κοκ) διαλέγω και την αντίστοιχη μάσκα. Οι δύο αγαπημένες μου είναι οι NIVEA Μάσκα Περιποίησης με Μέλι και NIVEA Q10 ENERGY Υφασμάτινη Μάσκα Αναπλήρωσης Ενέργειας.

LP5R8053.jpg

Η πρώτη θρέφει βαθιά την επιδερμίδα και την ενυδατώνει. Η δεύτερη, τη γεμίζει ενέργεια και λάμψη. Και οι δύο δημιουργούν τον τέλειο «καμβά» επάνω στον οποίο μπορώ να δημιουργήσω τέλεια μακιγιάζ… τα οποία δεν θα δει ποτέ κανείς. Βλέπεις, αμέσως μόλις τελειώσουν τα γυρίσματα, κάνω ντεμακιγιάζ! Χρησιμοποιώ το NIVEA MicellAIR Professional Water (αφαιρεί ακόμα και την αδιάβροχη μάσκαρα με ένα πέρασμα) και αν δω ότι το πρόσωπό μου το έχει ανάγκη, φορώ τα NIVEA Clear Up Strips στη μύτη, το πιγούνι και το μέτωπό μου πριν ξεκινήσω το μοντάρισμα. Πραγματικά, όταν τα αφαιρώ και βλέπω τα μαύρα στίγματα να έχουν εξαφανιστεί, είναι ίσως το highlight της ημέρας μου #nojoke!

LP5R8064.jpg

Λατρεύω κάθε λεπτό της #WhenNoOneIsWatching ρουτίνας μου παρ’ όλο που θα μπορούσε κανείς να πει ότι κάνω τόση δουλειά για το τίποτα. Αρχικά φροντίζω πολύ την επιδερμίδα μου και αυτό είναι από μόνο του πολύ σημαντικό. Έπειτα, μαθαίνω το πρόσωπό μου, τις γωνίες μου, πώς να μοντάρω ένα βίντεο και αποκτώ ολοένα και περισσότερη αυτοπεποίθηση. Αν είχα παρέα σε αυτά τα tik tok Σάββατα, ίσως να μην άφηνα τον εαυτό μου ελεύθερο να πω ότι θέλω στο video, να ποζάρω όπως θέλω… Κάπως έτσι, με κάθε video που μπαίνει στο «συρτάρι», η αυτοπεποίθησή μου ανεβαίνει και πιστεύω ότι πολύ σύντομα, ο λογαριασμός μου στο tik tok θα γεμίσει με το beauty content που παράγω.

LP5R8217.jpg

Μέχρι να γίνει αυτό, θα συνεχίσω να κάνω τα videos μου όταν δεν είναι κανείς εκεί, παρά μόνο τα αγαπημένα μου προϊόντα NIVEA, και θα τα χαζεύω και πάλι μόνη μου ξανά και ξανά.