10 αντηλιακά κατά των πανάδων για να μη φοβάσαι να βγεις στον ήλιο

Μαρία Ροδίτη
10 αντηλιακά κατά των πανάδων για να μη φοβάσαι να βγεις στον ήλιο

Αν έχεις πανάδες δεν χρειάζεσαι ένα οποιοδήποτε αντηλιακό. Χρειάζεσαι αυτό που θα σε προστατεύσει κατάλληλα φροντίζοντας παράλληλα να μην εμφανιστούν άλλες κηλίδες στο δέρμα σου.

Ποια γυναίκα θέλει να έχει σημάδια στην επιδερμίδα της; Ρητορική είναι η ερώτηση, φυσικά. Καμία δεν επιθυμεί να βλέπει καθημερινά στον καθρέφτη της σημάδια από σπυράκια ή δυσχρωμίες και πανάδες. Και σε αυτό ακριβώς το κομμάτι θα σταθώ σήμερα: στις πανάδες.

Αν έχεις πανάδες, το καλοκαίρι για εσένα είναι μια… τζιζ εποχή. Ο ήλιος, δηλαδή, μπορεί να επιδεινώσει το πρόβλημά σου, να κάνει ακόμα πιο έντονα τα σημάδια των κηλίδων στο δέρμα σου και εσένα στο τέλος να τρέχεις και να μη φτάνεις. Πώς λύνεται, λοιπόν, αυτό το πρόβλημα; Μόνο με αντηλιακό ειδικό για επιδερμίδες με πανάδες. Αυτό ακριβώς το προϊόν χρειάζεσαι στο skincare σου αυτό το καλοκαίρι και ευτυχώς για σένα βρίσκεσαι στο σωστό μέρος!

Πανάδες τέλος - 10 κρέμες και serum για να απαλλαγείς από τα ενοχλητικά σημάδια

Τι είναι οι πανάδες

Οι πανάδες είναι σημάδια του δέρματος, που δημιουργούνται όταν τα μελανοκύτταρα της επιδερμίδας δυσλειτουργούν και αυξάνεται η παραγωγή μελανίνης σε συγκεκριμένα σημεία. Τι προκαλεί αυτή τη δυσλειτουργία; Πολλά! Η έκθεση στον ήλιο, οι ορμονικές αλλαγές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, οι φλεγμονές που προκαλεί η ακμή και -εννοείται- ο χρόνος.

panades.jpg

Οι κηλίδες αυτές, λοιπόν, εμφανίζονται εντελώς ξαφνικά. Δεν σε προειδοποιούν για το… σοκ που θα πάθεις βλέποντάς σε στον καθρέφτη. Οκ! Δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα όσο ακούγονται. Όμως, μπορώ να καταλάβω ότι όπως ακριβώς περιποιείσαι το δέρμα σου για να αντιστέκεται στον χρόνο, άλλο τόσο θες να απαλλαγείς ή να μην εμφανίσεις τουλάχιστον νέες πανάδες. Και αυτό, εκτός από ειδικές κρέμες που μπορεί να χρησιμοποιείς, θα το πετύχεις και με ένα καλό αντηλιακό ειδικό για πανάδες.

Τα καλύτερα αντηλιακά για πανάδες

Κάνοντας ένα scroll στην gallery, λοιπόν, θα βρεις όχι ένα, όχι δύο αλλά 10 αντηλιακά για πανάδες. Είναι ακριβώς αυτό το προϊόν που χρειάζεται να έχεις στο νεσεσέρ και την τσάντα σου- για να ανανεώνεις το αντηλιακό και στη δουλειά-, αλλά και στην τσάντα θαλάσσης.

Εν ολίγοις, το αντηλιακό… και τα μάτια σου αν θέλεις να μην εμφανίσεις νέες πανάδες και να απαλύνεις τις ήδη υπάρχουσες.