Leave-in conditioners: Αυτό έχουν ανάγκη τα μαλλιά σου το καλοκαίρι

Leave-in conditioners: Αυτό έχουν ανάγκη τα μαλλιά σου το καλοκαίρι

Μπορεί να σου φαίνεται σαν ένα ακόμα περιττό βλήμα για την περιποίηση, όμως τα leave-in conditioners είναι εκείνα που θα χαρίσουν στα μαλλιά σου αυτό που χρειάζονται και σε εσένα, τα μαλλιά που πάντα ονειρευόσουν.

Ομολογώ ότι, το καλοκαίρι, όσο λιγότερο ασχολούμαι με τα μαλλιά μου, τόσο το καλύτερο. Δεν έχω ούτε διάθεση, ούτε και αντοχές για styling και φιοριτούρες, αλλά αναγκάζομαι να ρισκάρω το αποτέλεσμα. Για πολύ καιρό, έλεγα ότι, πολύ θα ήθελα πολύ να υπήρχε κάτι που να μου επιτρέπει, με ένα ψέκασμα, να αποκτήσω τα μαλλιά που θέλω χωρίς πολλά-πολλά. Αυτό το κάτι, είναι τα leave-in conditioners, για τα οποία αναθεώρησα 100% από τότε που τα έβαλα στην -καλοκαιρινή – καθημερινότητά μου.

leave-in.jpeg

Βλέπεις, θεωρούσα (όπως ίσως και εσύ) ότι τα leave-in conditioners είναι κάτι το περιττό. Αφού βάζω conditioner και μάσκα στο λούσιμο, γιατί να χρειάζομαι επιπλέον προϊόν μετά το μπάνιο; Κι όμως, τα leave-in sprays μαλλιών δεν είναι μόνο θρεπτικά. Υπάρχει μία τεράστια γκάμα που ικανοποιεί πολλές ανάγκες (και όλες τις δικές μου), αρκεί να διαλέξεις αυτό -ή αυτά- που πραγματικά χρειάζεσαι.

MAD VMA 2022: Ο Tom Zois αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για το cyber hair look της Τάμτα

Για να σε βοηθήσω, συγκέντρωσα παρακάτω τα leave-in προϊόντα μαλλιών που με έχουν σώσει τον τελευταίο καιρό και νομίζω ότι μπορούν να κάνουν θαύματα και για τα δικά σου μαλλιά. Έχω ένα για το φριζάρισμα, για κυματιστά μαλλιά, για ξανθά, για ατίθασα, ακόμα και για πολύ άγρια. Ρίξε μία ματιά and spray on Queen!

Για απαλά μαλλιά

GISOU-HONEY-INFUSED-LEAVE-IN-CONDITIONER.png

GISOU, HONEY INFUSED LEAVE IN CONDITIONER

Ενυδατώνει αποτελεσματικά και κάνει ακόμα και τα πολύ ξηρά, άγρια μαλλιά, super απαλά και μεταξένια.

Για λαμπερά μαλλιά

.png

MOROCCANOIL, ALL IN ONE LEAVE IN CONDITIONER

Περιέχει θρεπτικό έλαιο αργκάν που μαλακώνει τα μαλλιά και επαναφέρει την χαμένη λάμψη τους από το πρώτο κιόλας ψέκασμα.

Για φυσικά beach waves

kera.png

KÉRASTASE, SOLEIL HUILE SIRENE LEAVE-IN SPRAY FOR NATURAL BEACH WAVES

Είναι εμπλουτισμένο με Βιταμίνη Ε από Έλαιο Babasu, και έτσι ενισχύει το φυσικό σχήμα των μαλλιών δημιουργώντας ανάλαφρους κυματισμούς με φωτεινό, λαμπερό φινίρισμα.

Για εύκολο ξεμπέρδεμα

drunk.png

DRUNK ELEPHANT, WILD MARULA TANGLE SPRAY

Είναι εμπλουτισμένο με ένα μείγμα πολλαπλών αμινοξέων, το οποίο κάνει τα μαλλιά πιο δυνατά, πιο ευκολοχτένιστα και τους χαρίζει πιο υγιή εμφάνιση με πλούσιο όγκο και ελαστικότητα.

Για μαλλιά χωρίς φριζάρισμα

brio.png

BRIOGEO, FAREWELL FRIZZ

Το αποκλειστικό μείγμα Farewell Frizzαπό αγριοτριανταφυλλιά, έλαιο αργκάν και λάδι καρύδας, ενυδατώνει αποτελεσματικά, καταπολεμώντας το φριζάρισμα και θρέφοντας τις άκρες.

Για προστασία του χρώματος

apo.png

APIVITA, COLOR PROTECT LEAVE IN CONDITIONER

Eίναι εμπλουτισμένο με ηλίανθο και μέλι, και έτσι διατηρεί και παρατείνει τη λάμψη και τη ζωντάνια του χρώματος, προστατεύοντάς το από το ξεθώριασμα,

Για ξανθά μαλλιά

bumble.png

BUMBLE AND BUMBLE, ILLUMINATED BLONDE TONE ENHANCING LEAVE IN

Εξουδετερώνει τους κίτρινους τόνους, και ταυτόχρονα ενυδατώνει τα μαλλιά, μειώνει το φριζάρισμα, και σφραγίζει τα λέπια της τρίχας για μεταξένια και υγιή όψη.

Για μαλλιά με μπούκλες

wella.png

WELLA PROFESSIONALS, NUTRICURLS MILKY WAVES LEAVE-IN SPRAY

Το σύμπλεγμα NOURISH-IN με εκχύλισμα πίτουρου και έλαιο jojoba συμβάλλει στη διατήρηση καλοσχηματισμένης μπούκλας, χαρίζοντας μαλλιά απαλά και ευκολοχτένιστα, μειώνοντας παράλληλα το φριζάρισμα.