MAD VMA 2022: Ο Tom Zois αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για το cyber hair look της Τάμτα

Μαρία Ροδίτη
MAD VMA 2022: Ο Tom Zois αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για το cyber hair look της Τάμτα

Η Τάμτα εμφανίστηκε στη σκηνή των MAD Video Music Awards 2022 με το πιο ανατρεπτικό hair look. Και το περιμέναμε!

Τα Mad Video Music Awards 2022 πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (22/6) στο Γήπεδο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο με σύσσωμο τον καλλιτεχνικό κόσμο να δίνει το παρών στη μεγάλη γιορτή της μουσικής. Οι εντυπωσιακές παρουσίες ήταν πολλές, όπως και τα acts που ξεχώρισαν. Το πιο ανατρεπτικό look, ωστόσο, ανήκει δικαιωματικά στην Τάμτα, η οποία βγήκε on stage ως άλλο space girl και με το πιο ιδιαίτερο hair look.

Πίσω από την εμφάνισή της κρύβεται ολόκληρο squad και συγκεκριμένα η Iridanca, που επιμελήθηκε το make up, οι Έλενα & Ελισάβετ Καρατσώκη, που φρόντισαν για το styling, και ο hairstylist, Tom Zois, ο οποίος δημιούργησε αυτό το trendy χτένισμα στην τραγουδίστρια και μίλησε στο Queen.gr για τη συγκεκριμένη δουλειά.

Color everywhere – Το φούξια eye look της Τάμτα είναι ό,τι πιο funky θα δεις σήμερα

Το ιδιαίτερο «κούρεμα» της Τάμτα στα MAD VMA 2022

Η απορία μου – και όλων όσων είδαν live την Τάμτα στα MAD Video Music Awards 2022- ήταν αν η τραγουδίστρια κουρεύτηκε με τον Tom Zois να απαντά στο Queen.gr: «Το χτένισμα της Τάμτα είναι περούκα και είναι φτιαγμένο από 2 διαφορετικά κουρέματα: από ένα καρέ και ένα mullet. Στην ουσία, είναι μια εξέλιξη του mullet και το είχε δοκιμάσει και στο παρελθόν η Τάμτα, σε ξανθό».

https://www.instagram.com/p/CfIBMB8ol2Z

Και προσθέτει: «Αυτήν τη φορά το κάναμε σε μαύρο, για να ταιριάζει με το ασημί bodypainting, αλλά και με το ρούχο της, που ήταν φτιαγμένο από σύρμα, και με το σουτιέν που ήταν κατασκευασμένο από μέταλλο. Στο πάνω μέρος ήταν πιο αυστηρό το κούρεμα, ενώ στο τελείωμα είχαμε μύτες για να υπάρχει περισσότερη κίνηση on stage. Οι υφές στα μαλλιά ήταν wet και χρησιμοποίησα λαδάκια για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Θέλαμε να δημιουργηθεί ένα cyber/space look στο σύνολό του».

Είναι τάση αυτό το κούρεμα;

Με τον Tom Zois μιλήσαμε και γενικότερα για το συγκεκριμένο κούρεμα, το οποίο είναι αρκετά ανατρεπτικό – όπως και η Τάμτα, άλλωστε. Ο hairstylist είπε στο Queen.gr ότι πρόκειται για ένα πιο extreme κούρεμα, το οποίο απευθύνεται κυρίως σε νεότερες ηλικίες.

«Δημιουργεί μια πιο ενδιαφέρουσα εικόνα, είναι τάση και είναι η εξέλιξη του mullet. Είναι ένα κούρεμα που κεντρίζει το ενδιαφέρον, έχει αυτό το diversity που λέμε και σε κάνει να ξεχωρίζεις από τη μάζα. Είναι τολμηρό», λέει στο Queen.gr ο Tom Zois.

Αλήθεια, εσύ θα το τολμούσες;