Η Hailey Bieber και 7 ακόμη Hollywood stars φορούν εδώ και χρόνια αυτά τα αρώματα

Μαρία Ροδίτη
Η Hailey Bieber και 7 ακόμη Hollywood stars φορούν εδώ και χρόνια αυτά τα αρώματα

Ποιο είναι το αγαπημένο άρωμα της Rihanna και ποιο το signature scent της Emma Stone;

Είναι πολλές οι γυναίκες που αναζητούν για χρόνια το signature άρωμά τους. Δοκιμάζουν ξανά και ξανά παλιά και νέα λανσαρίσματα της αγοράς χωρίς τελικά να μπορούν να καταλήξουν. Και υπάρχει λόγος που γίνεται τόσο ενδελεχής έρευνα αρώματος από όλες μας. Ποιος είναι αυτός; Το γεγονός ότι το άρωμα είναι η υπογραφή μας.

Το άρωμα είναι αναμνήσεις, είναι αυτό που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα σε έναν χώρο αλλά και να μείνεις ανεξίτηλη στη μνήμη κάποιου που μόλις σε γνώρισε. Και οι celebrities του κόσμου- ανάμεσά τους οι Hailey Bieber, Rihanna και Emma Stone- το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό. Γι’ αυτό, άλλωστε, εδώ και χρόνια παραμένουν πιστές σε συγκεκριμένα αρώματα, τα οποία… θα ανακαλύψεις ευθύς αμέσως. Τσέκαρε ποια είναι και τι νότες έχουν μήπως κι εσύ επιτέλους βρεις το δικό σου signature άρωμα.

Βασιλικός: Το αρωματικό φυτό που θεριεύει στις γλάστρες το καλοκαίρι δίνει φρεσκάδα σε κάθε άρωμα

Τα αγαπημένα αρώματα των Hollywood stars

Victoria Beckham - Vilhelm Parfumerie Room Service

beckham_arwma.jpg

Ένα floral αλλά συγχρόνως πουδρένιο άρωμα που φορά πάντα η Victoria Beckham. Οι νότες ορχιδέας και βιολέτας σε συνδυασμό με musk και σανδαλόξυλο δεν θα σε αφήσουν ασυγκίνητη. Η Victoria, πάντως, χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο άρωμα super chic.

Kate Moss - Serge Lutens Fleurs d'Oranger

katemoss.jpg

Μιλώντας στην εφημερίδα Evening Standard, η Kate Moss αποκάλυψε: «Δεν θα έφευγα από το σπίτι χωρίς άρωμα». Ποιο άρωμα, όμως; Το Serge Lutens Fleurs D'Oranger Eau de Parfum, το οποίο περιέχει νότες από άνθη πορτοκαλιάς, τριαντάφυλλο, ιβίσκο, τουμπερόζα, γιασεμί, κύμινο και μοσχοκάρυδο.

Chrissy Teigen - Dior Hypnotic Poison

teigen2.jpg

«Το άρωμα αυτό δεν είναι πολύ φρουτώδες ή πολύ κοριτσίστικο. Είναι ένας συνδυασμός ανδρικού και sexy», έχει δηλώσει η Chrissy Teigen για το signature άρωμά της.

Emma Stone - Chanel Gardénia

emma_stone.jpg

Σύμφωνα με τη Vogue Australia, η Emma Stone δεν χορταίνει το γυναικείο άρωμα της Chanel Gardénia, και έχει δηλώσει ότι «το παίρνει μαζί της όταν ταξιδεύει και το ψεκάζει στο μαξιλάρι της».

Hailey Bieber - Ex Nihilo Fleur Narcotique

hailey_scent.jpg

«Δεν θυμάμαι αν μου το έδωσε κάποιος, αλλά μόλις ερωτεύτηκα αυτό το άρωμα. Όλες οι μυρωδιές του είναι πραγματικά όμορφες», έχει δηλώσει η Hailey Bieber για το αγαπημένο της άρωμα, το οποίο περιέχει floral αλλά και ξυλώδεις νότες.

Kate Bosworth - Byredo Gypsy Water

bosworth.jpg

«Όσον αφορά το άρωμα, είμαι πραγματικά πιστή στο Byredo Gypsy Water. Τα αρώματα του Byredo είναι όμορφα και πολύπλοκα, sexy και αθώα», έχει πει η Kate Bosworth για το signature άρωμά της.

Margot Robbie - Calvin Klein Deep Euphoria

margot.jpg

Μιλώντας στο Marie Claire, η Margot Robbie εξήγησε ότι η αγάπη της για το Calvin Klein Deep Euphoria ήρθε... για να μείνει: «Όταν ήμουν νεότερη, δεν συνήθιζα ποτέ να φοράω αρώματα. Θα χρησιμοποιούσα απλώς ένα αιθέριο έλαιο ή θα έπλεκα λίγη λεβάντα στα μαλλιά μου. Όμως, πριν από περίπου έναν χρόνο δοκίμασα το Deep Euphoria του Calvin Klein και το λατρεύω μέχρι και σήμερα! Είναι ένα λουλουδένιο άρωμα, με ένα πολύ γλυκό μοσχομυριστό τριαντάφυλλο. Είναι θηλυκό και δεν είναι πολύ δυνατό για να μπορώ να το φοράω κάθε μέρα».

Rihanna - Kilian Love, Don't Be Shy

riri.jpg

Ο κόσμος που έχει συναναστραφεί τη Rihanna έχει δηλώσει ότι μυρίζει θεϊκά. Το άρωμά της; Το Kilian Love, Don’t Be Shy.