Skinleÿa για όμορφο πρόσωπο από το πρωί

Skinleÿa για όμορφο πρόσωπο από το πρωί

Ένα make-up δημιουργημένο όπως μια αποτελεσματική αντιγηραντική θεραπεία περιποίησης για να βοηθήσει το δέρμα να διατηρήσει τη νεανικότητά του.

Το ζητούμενο είναι μία ομοιόμορφη, λεία επιδερμίδα όλο ζωή με χροιά απαλή σα μετάξι, φωτεινή και φυσική με εμφανώς λιγότερες ρυτίδες και λεπτές γραμμές. Όλα αυτά μπορούν να επιτευχθούν με το Αντιγηραντικό συσφικτικό make-up Skinleÿa, της Sisley.

Δημιουργήθηκε από τη συνέργεια της παγκόσμιας αντιγηραντικής φροντίδας του δέρματος και του προσεκτικά σχεδιασμένου make-up, για να σβήσει τα σημάδια της γήρανσης και να αποκαταστήσει μια φρέσκια επιδερμίδα και τη λάμψη της νεότητας.

Πλούσιο και λείο, καθαρό και φυσικό προϊόν σε gel-cream υφή, -μη λιπαρό και μη σμηγματογόνο- για ένα απόλυτα αισθησιακό ροδαλό αποτέλεσμα σε φυσικές αποχρώσεις που ταιριάζουν σε όλους τους τύπους δέρματος. Εφαρμόζεται με ένα πινελάκι ειδικά σχεδιασμένο να απλώνει το make-up πάνω από τα ζυγωματικά, το πηγούνι και το μέτωπο, από το εσωτερικό του προσώπου προς τα έξω.

Η Skinleÿa προσφέρει εξαιρετική απόδοση στο make-up χάρις στην υφή της που είναι ειδικά σχεδιασμένη να ταιριάζει φυσικά με το δέρμα και να αποκαθιστά τη φωτεινότητά του.Τα νέα της συστατικά , εξαιρετικά αγνά, επωφελούνται από μια διπλή επίστρωση που βασίζεται στα αμινοξέα (πατενταρισμένη θεραπεία) και εξασφαλίζουν τέλειο χρώμα, καθαρότητα και διάρκεια.

Το νέο συστατικό silicone gum προσφέρει υφή που γλιστρά σα μετάξι, για ένα make-up θελκτικό και εύκολο στην εφαρμογή ενώ τα ελαστομερή σιλικόνης δημιουργούν ένα οπτικό πέπλο απαλότητας που ελαχιστοποιεί τις κηλίδες και αντανακλά το φως καθώς απαλά μικροσφαιρίδια διαχέουν φως προς όλες τις κατευθύνσεις, κρύβουν τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές και καλύπτουν τις κηλίδες.