Λευκό χαμόγελο και απόλαυση χωρίς περιορισμούς με την AIM White Now Sensitive

Λευκό χαμόγελο και απόλαυση χωρίς περιορισμούς με την AIM White Now Sensitive

Πες «αντίο» στο δίλημμα: Ανακούφιση από την ευαισθησία ή λευκό χαμόγελο; Πλέον, μπορείς να έχεις και τα δύο, χάρη στη νέα AIM White Now Sensitive

Τα ευαίσθητα δόντια, απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα. Προκειμένου να ανακουφιστούμε από την αίσθηση του πόνου όποτε καταναλώνουμε κρύα ή ζεστά φαγητά και ροφήματα, η επιλογή μίας οδοντόκρεμας ειδικά για ευαίσθητα δόντια ήταν μονόδρομος. Αυτή η επιλογή, δεν μας άφηνε περιθώρια να σκεφτούμε τη λάμψη του χαμόγελού μας.

image003.jpg

Ερχόμασταν λοιπόν αντιμέτωποι με το δίλημμα «ανακουφιση από την ευαισθησία ή λευκό χαμόγελο» και νικητής έβγαινε η ευαισθησία. Όλα αυτά όμως τελείωσαν γιατί η αγαπημένη μας ΑΙΜ, αποφάσισε με τη νέα AIM White Now Sensitive, την οδοντόκρεμα που ήρθε να χαρίσει άμεσα* λευκό χαμόγελο ακόμα και σε όσους υποφέρουν από ευαισθησία στο ζεστό ή το κρύο.

image005.png

Η φόρμουλα της νέας AIM White Now Sensitive προσφέρει όλα τα οφέλη άμεσης λεύκανσης της ΑΙΜ White Now, συνδυάζοντας δύο καινοτόμες τεχνολογίες, τη White-Correct Technology που χαρίζει λαμπερό και λευκό χαμόγελο και την ActivRelief Technology που βοηθά στην ανακούφιση από την ευαισθησία. Έτσι, μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε παγωτά, καυτά ροφήματα, milkshakes και ό,τι άλλο επιθυμούμε, ενώ παράλληλα μας χαρίζει λαμπερό και λευκό χαμόγελο.

Χάρη στη White Correct Technology, η ΑΙΜ «πάντρεψε» την επιστήμη του make up με εκείνη της στοματικής υγιεινής και μας προσφέρει άμεσα*, τρεις φορές λευκότερο χαμόγελο. Παράλληλα, χάρη στην ActivRelief Technology, βοηθά στην ανακούφιση από την ευαισθησία**. Η συγκεκριμένη τεχνολογία, αποτελείται από ένα σύμπλεγμα μεταλλικών στοιχείων, το οποίο βοηθά στην ανακούφιση των δοντιών από την ευαισθησία**, συνδυάζοντας έτσι δύο κατηγορίες στην περιποίηση των δοντιών, σε μία οδοντόκρεμα.

image007.png

Έχουμε λοιπόν μία οδοντόκρεμα που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα και να μας χαρίσει λευκό χαμόγελο χωρίς διλήμματα. Πλέον, απολαμβάνουμε ό,τι θέλουμε χωρίς πόνο και δυσφορία και χαμογελάμε πιο πλατιά από ποτέ, γεμάτες αυτοπεποίθηση, χάρη στην AIM White Now Sensitive. #DialekseNaMinDialekseis

Αναζήτησε την AIM White Now Sensitive στα σούπερ μάρκετ και σε καταστήματα καλλυντικών.

*Το αποτέλεσμα άμεσης λεύκανσης είναι οπτικό και προσωρινό. Βασισμένο σε κλινική μελέτη σε σύγκριση με χρήση Aim White Now οδοντόκρεμας.

**Για να βοηθήσετε στην ανακούφιση από την ευαισθησία, μετά το βούρτσισμα, βάλτε μια μικρή ποσότητα στην άκρη του δαχτύλου σας και κάνετε απαλό μασάζ στο δόντι για 30 δευτερόλεπτα.