AIM White Now Sensitive: Η οδοντόκρεμα που βοηθά αποτελεσματικά στα διλήμματα των ευαίσθητων δοντιών

AIM White Now Sensitive: Η οδοντόκρεμα που βοηθά αποτελεσματικά στα διλήμματα των ευαίσθητων δοντιών

Πλέον, μπορείς να απολαμβάνεις όποιο ζεστό ή κρύο ρόφημα θέλεις και να χαμογελάς με αυτοπεποίθηση και λαμπερό, λευκό χαμόγελο.

Το σενάριο είναι γνωστό: Στέκεσαι μπροστά στο ράφι με τις οδοντόκρεμες και σκέφτεσαι πόσο θα ήθελες να μπορείς να επιλέξεις εκείνη που θα σου χαρίσει λευκό χαμόγελο. Δεν γίνεται όμως. Αν υποφέρεις από ευαισθησία στα δόντια, η οδοντόκρεμά σου πρέπει να σου προσφέρει πρώτα από όλα ανακούφιση και άνεση, όποτε θέλεις να απολαύσεις ένα ζεστό ή κρύο ρόφημα ή φαγητό. Σκέψου όμως έναν ιδανικό κόσμο, στον οποίο μπορείς να τα έχεις όλα και που το δίλημμα «ανακούφισή από την ευαισθησία ή λευκό χαμόγελο» δεν υπάρχει.

1657087520940-533006218-image003.jpg

Αυτός είναι ο κόσμος που έφτιαξε για εσένα η νέα AIM White Now Sensitive. Με την πρωτοποριακή της φόρμουλα που συνδυάζει δύο καινοτόμες τεχνολογίες, η AIM White Now Sensitive σου προσφέρει απόλαυση χωρίς διλήμματα, και τρεις φορές πιο λευκό χαμόγελο άμεσα*. Πώς; Χάρη στην White-Correct Technology και την ActivRelief Technology.

image005.png

White-Correct Technology

H White Correct Technology είναι η τεχνολογία της κλασικά αγαπημένης μας AIM White Now και στόχος της είναι να μας χαρίζει 3 φορές λευκότερο χαμόγελο άμεσα*, με κάθε βούρτσισμα.

ActivRelief Technology

Η τεχνολογία ActivRelief Technology, αποτελείται από ένα σύμπλεγμα μεταλλικών στοιχείων, το οποίο βοηθά στην ανακούφιση από την ευαισθησία**. Χάρη σε αυτή την καινοτόμο τεχνολογία, μπορείς πλέον να έχεις και λευκό χαμόγελο αλλά και ανακούφιση από τον πόνο ή τη δυσφορία, όποτε το μενού σου περιλαμβάνει κάτι πολύ ζεστό ή κρύο.

image007.png

Με μία κίνηση λοιπόν, και με μία καινοτόμο φόρμουλα διπλής τεχνολογίας, η AIM White Now Sensitive βοηθά στην ευαισθησία των δοντιών και μας χαρίζει απόλαυση και λαμπερό χαμόγελο με κάθε βούρτσισμα. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να αναζητήσεις την AIM White Now Sensitive στα σούπερ μάρκετ και σε καταστήματα καλλυντικών, και να αρχίσεις να μετράς και παγωτά μαζί με τα μπάνια σου. #DialekseNaMinDialekseis

*Το αποτέλεσμα άμεσης λεύκανσης είναι οπτικό και προσωρινό. Βασισμένο σε κλινική μελέτη σε σύγκριση με χρήση Aim White Now οδοντόκρεμας.

**Για να βοηθήσετε στην ανακούφιση από την ευαισθησία, μετά το βούρτσισμα, βάλτε μια μικρή ποσότητα στην άκρη του δαχτύλου σας και κάνετε απαλό μασάζ στο δόντι για 30 δευτερόλεπτα.