Λευκά δόντια ή ανακούφιση από την ευαισθησία: Δεν χρειάζεται πλέον να διαλέξεις ανάμεσα στα δύο

Λευκά δόντια ή ανακούφιση από την ευαισθησία: Δεν χρειάζεται πλέον να διαλέξεις ανάμεσα στα δύο

H AIM βάζει τέλος σε κάθε δίλημμα με τη νέα AIM White Now Sensitive που ήρθε για να σου χαρίσει λευκά δόντια άμεσα* και βοηθά στην ανακούφιση από την ευαισθησία σε κάθε βούρτσισμα.

Αν έχεις ευαίσθητα δόντια, τότε το δίλημμα «λευκά δόντια ή ανακούφιση από την ευαισθησία» σου είναι πολύ γνώριμο. Προκειμένου να μπορείς να απολαύσεις τα παγωτά σου το καλοκαίρι, και καυτές σούπες τον χειμώνα (μεταξύ άλλων), αναγκάζεσαι να «ξεχνάς» κάθε φορά τη λεύκανση των δοντιών σου, και να στοχεύεις στην ανακούφιση, που θα σου εξασφαλίσει την απόλαυση και μία ήρεμη καθημερινότητα.

Τι θα έλεγες όμως αν σε ενημερώναμε ότι, πλέον μπορείς να έχεις και τα δύο. Μπορείς να αποκτήσεις άμεσα* λευκό χαμόγελο, και παράλληλα να απολαμβάνεις ό,τι θέλεις χωρίς πόνο και δυσφορία. Και όμως μπορείς, και το χρωστάς στην αγαπημένη μας ΑΙΜ και τη νέα AIM White Now Sensitive, την οδοντόκρεμα που ήρθε να χαρίσει άμεσα* λευκό χαμόγελο ακόμα και σε όσους υποφέρουν από ευαισθησία στα δόντια.

image005.png

Η νέα AIM White Now Sensitive, βλέπεις, συνδυάζει στην πρωτοποριακή της φόρμουλα δύο καινοτόμες τεχνολογίες: Την White-Correct Technology και την ActivRelief Technology. Η πρώτη, στοχεύει στην άμεση* λεύκανση των δοντιών σου. Η δεύτερη, περιέχει μεταλλικά στοιχεία που στοχεύουν στην ανακούφιση των δοντιών σου από την ευαισθησία**. Χάρη στην AIM White Now Sensitive, μπορείς να χαμογελάς πιο πλατιά, να απολαμβάνεις ό,τι θέλεις χωρίς διλήμματα, και σε γεμίζουν αυτοπεποίθηση.

image007.png

Με κάθε βούρτσισμα, το χαμόγελό σου γίνεται έως και 3 φορές πιο λευκό άμεσα*, ενώ σε μόλις 30 δευτερόλεπτα** μπορείς να βοηθήσεις τα δόντια σου να ανακουφιστούν από την ευαισθησία. Ήθελες κάτι περισσότερο; Αναζήτησε την AIM White Now Sensitive στα σούπερ μάρκετ και σε καταστήματα καλλυντικών και ξεκίνα να απολαμβάνεις με χαμόγελο τη ζωή, χωρίς συμβιβασμούς. #DialekseNaMinDialekseis

*Το αποτέλεσμα άμεσης λεύκανσης είναι οπτικό και προσωρινό. Βασισμένο σε κλινική μελέτη σε σύγκριση με χρήση Aim White Now οδοντόκρεμας.

**Για να βοηθήσετε στην ανακούφιση από την ευαισθησία, μετά το βούρτσισμα, βάλτε μια μικρή ποσότητα στην άκρη του δαχτύλου σας και κάνετε απαλό μασάζ στο δόντι για 30 δευτερόλεπτα.