Η Kim Kardashian αντέγραψε την Τάμτα & ο Tom Zois μάς εξηγεί τις δυσκολίες του hair look

Μαρία Ροδίτη
Η Kim Kardashian αντέγραψε την Τάμτα & ο Tom Zois μάς εξηγεί τις δυσκολίες του hair look

Ο hairstylist που επιμελήθηκε το look της Τάμτα στα MadWalk 2021, Tom Zois, μιλά στο Queen.gr για το απαιτητικό χτένισμα με τις πλεξούδες 12 μέτρων, το οποίο επέλεξε και η Kim Kardashian για φωτογράφισή της σε γνωστό περιοδικό.

Για το τεύχος Αυγούστου του περιοδικού Allure φωτογραφήθηκε η Kim Kardashian με ένα άκρως ανατρεπτικό look και XXL πλεξούδες στα μαλλιά, τις οποίες επιμελήθηκε ο προσωπικός της hairstylist εδώ και χρόνια, Chris Appleton. Με μια γρήγορη ματιά το concept και το εξώφυλλο δείχνει εντυπωσιακό και πολύ απαιτητικό. Με μια δεύτερη και πιο παρατηρητική ματιά θυμίζει τη δική μας Τάμτα στη σκηνή των MadWalk τον Ιανουάριο του 2021, πράγμα το οποίο επιβεβαιώνουν και οι φωτογραφίες, αλλά και ο προσωπικός της hairstylist, Tom Zois, που επιμελήθηκε το hair look.

Ο Tom μίλησε στο Queen.gr για τις μεγάλες απαιτήσεις προετοιμασίας και δημιουργίας του συγκεκριμένου look της Τάμτα, το οποίο έγινε πριν το εξώφυλλο της Kim Kardashian, αλλά και τις ομοιότητες που παρατήρησε ο ίδιος στις δύο εμφανίσεις.

MAD VMA 2022: Ο Tom Zois αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για το cyber hair look της Τάμτα

Οι ομοιότητες του εξωφύλλου της Kardashian με την εμφάνιση της Τάμτα

«Σκηνογραφικά αυτό που βλέπουμε στην Kim Kardashian είναι αυτό που έγινε στην Τάμτα. Σε κύβο ήταν η Τάμτα, σε κύβο κάθεται και η Kim. Επίσης και στα δύο concepts υπάρχουν πλαϊνοί τοίχοι που πλαισιώνουν το act. Το μόνο που αλλάζει είναι τα χρώματα», λέει στο Queen.gr ο Tom Zois.

https://www.instagram.com/p/Cftquj_L8U3

Και συνεχίζει: «Η αλήθεια είναι ότι στη μόδα παίρνεις κάτι και γεννάς κάτι άλλο, δεν υπάρχει παρθενογένεση. Όπως εμείς στην Ελλάδα παρακολουθούμε ξένους σχεδιαστές και καλλιτέχνες, έτσι και στο εξωτερικό εμπνέονται από καλλιτέχνες μικρότερων χωρών. Είναι λογικό αυτό».

tomzois.jpg

O hairstylist της Τάμτα, Tom Zois

Η προετοιμασία για αυτό το XXL χτένισμα

Όπως καταλαβαίνεις, αυτά τα τόσο μακριά μαλλιά και οι πλεξούδες δεν είναι τα φυσικά μαλλιά της Kim Kardashian, ούτε της Τάμτα. Για να δημιουργηθεί αυτό το look, λοιπόν, χρειάζονται πάρα πολλές ώρες και σκληρή δουλειά από τον εκάστοτε hairstylist, πράγμα το οποίο μας επιβεβαίωσε και ο Tom Zois. 12 μέτρα, άλλωστε, ήταν οι πλεξούδες της Τάμτα! Πώς είναι δυνατόν να μην απαιτούν πολύωρη προετοιμασία;

https://www.instagram.com/p/CJ1g6VspwPi

«Θα έλεγα ότι οι πλεξούδες αυτές είναι ''εγκατάσταση'' τέχνης. Θέλαμε ένα huge έργο για τα MadWalk 2021 με πολλά μαλλιά, τα οποία και χρειάστηκε να πλέκω για 3 μέρες. Πλέχτηκαν εξωτερικά, δηλαδή πρώτα οι πλεξούδες, και μετά τα εφάρμοσα στα μαλλιά της Τάμτα. Οι πλεξούδες ήταν 4, από 3 μέτρα η κάθε μία. Ξεκινούσαν από το κεφάλι της Τάμτα και έφταναν στις χορεύτριες. Θα έλεγα ότι ήταν συγκοινωνούντα δοχεία. Ήταν σαν να είχε δέσει τις χορεύτριές της η Τάμτα με τα μαλλιά της», εξηγεί στο Queen.gr ο Tom Zois.

https://www.instagram.com/p/CJ1IF3RMNfr

Και συμπληρώνει: «Ήταν πολύ δύσκολο εγχείρημα, γιατί στην Τάμτα έπρεπε να έχει κίνηση όλο αυτό για το act και να μην είναι στατικό, όπως στη φωτογράφιση της Kim Kardashian. Φαντάσου ότι έκανα 1,5 ώρα για να τοποθετήσω τις πλεξούδες στα μαλλιά της Τάμτα και προηγουμένως είχε τις πλεξούδες κρεμασμένες σε 3 καλόγερους στα backstage. Εννοείται πως μετά το act και αφού βγήκαν οι απαραίτητες φωτογραφίες, βγάλαμε τις πλεξούδες γιατί είχαν μεγάλο βάρος».

Εσύ τι team είσαι; Τάμτα ή Kim;