Αντιγήρανση και προστασία με αντηλιακά προσώπου SKINCEUTICALS !

Αντιγήρανση και προστασία με αντηλιακά προσώπου SKINCEUTICALS !

Ο Νο1 εχθρός του δέρματος μας είναι η ηλιακή ακτινοβολία και ο Νο1 σύμμαχος η αγαπημένη Skinceuticals.

Ο Νο1 εχθρός του δέρματος μας είναι η ηλιακή ακτινοβολία γιατί οι υπεριώδεις και υπέρυθρες ακτίνες του προκαλούν γήρανση της επιδερμίδας μας. Το 90% των αλλοιώσεων στο δέρμα μας οφείλονται στον ήλιο και όχι στην ηλικία όπως πολλοί νομίζουν. Η έκθεση μας στον ήλιο όλα τα χρόνια της ζωής μας λειτουργεί συσωρευτικά και προκαλεί βλάβες στο εσωτερικό της επιδερμίδας μας αλλά και γήρανση της επιφάνειάς της. Τα σημάδια της φωτογήρανσης στο πρόσωπό μας είναι λεπτές γραμμές, ρυτίδες, δυσχρωμίες, πανάδες, κηλίδες, κλπ

Ωστόσο δεν είναι μόνο η ηλιακή ακτινοβολία που προκαλεί φωτογήρανση. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τις ρυτίδες και τις άλλες αλλοιώσεις στο πρόσωπό μας έχει η ακτινοβολία που εκπέμπουν οι digital συσκευές (κινητό, tablet, laptop) που τις χρησιμοποιούμε όλη την ημέρα. Η ακτινοβολία αυτή λέγεται μπλε φως. Το μπλε φως επιταχύνει τη γήρανση των κυττάρων μας και είναι υπεύθυνο για τις φθορές στο κολλαγόνο και την ελαστίνη.

pexels-andrea-piacquadio-3811316.jpg

Η απόλυτη προστασία απέναντι στην ακτινοβολία είναι η χρήση σωστού αντηλιακού προσώπου όλες τις εποχές του χρόνου. Το κατάλληλο αντηλιακό πρέπει να:

  • Είναι ευρέως φάσματος δηλαδή να μας καλύπτει απ΄ όλο το φάσμα ακτινοβολίας UVA & UVA. Το SPF μας προστατεύει μόνο από τις ακτίνες UVB
  • Περιέχει φυσικά φίλτρα που αντανακλούν την υπεριώδη ακτινοβολία
  • Περιέχει οργανικά φίλτρα που απορροφούν την υπεριώδη ακτινοβολία
  • Θωρακίζει την επιδερμίδα και επιβραδύνει τα σημάδια της γήρανσης
  • Είναι αδιάβροχο ώστε να μην διασπάται κατά την επαφή του με το νερό
  • Είναι λεπτόρρευστο χωρίς ν΄ αφήνει λευκά ίχνη στην επιδερμίδα μας

Πώς χρησιμοποιούμε το αντηλιακό προσώπου:

  • Βάζουμε όλο το χρόνο, χειμώνα-καλοκαίρι
  • Βάζουμε μισή ωρα τουλάχιτον πριν την έκθεση μας στον ήλιο
  • Βάζουμε αρκετή ποσότητα ώστε να καλύπτουμε σωστά όλα τα σημεία του προσώπου μας
  • Ανανεώνουμε πολύ συχνά, ιδιαίτερα μετά το κολύμπι ή όταν έχουμε ιδρώσει
  • Συνδυάζουμε με ένα αντιοξειδωτικό προϊόν για να έχουμε τη μέγιστη προστασία από τους οξειδωτικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες
SkC_Protect_MineralRadianceUVDefense_50ml_INTL_SM_CMYK.jpg

Το αντηλιακό προσώπου Mineral Radiance UV Defense SPF50 με χρώμα περιέχει 100% φυσικά φίλτρα και προσφέρει ευρέως φάσματος προστασία. Επιπλέον έχει στη σύστασή του το εκχύλισμα πλαγκτόν artemia salina, που ενδυναμώνει την άμυνα της επιδερμίδας μας ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία και το θερμικό στρες ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τις πρωτεΐνες όπως το κολλαγόνο. Σημαντικός ο ρόλος του στην αντιγήρανση. Τα διαφανή σφαιρίδια χρώματος παρέχουν ομοιόμορφο φυσικό τόνο και λάμψη στο δέρμα μας. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος ακόμη και για τα ευαίσθητα.

20_1106_Web_Oil_Shield_UV_Defense_340x550.jpg

Η αντηλιακή κρέμα προσώπου Oil Shield UV Defense SPF50 είναι λεπτόρρευστη με φίλτρα ενάντια στις ακτίνες UVA/UVB και παρέχει πολύ υψηλή UV προστασία. Χάρη στο πυρίτιο που περιέχει, ελέγχει τη λιπαρότητα και βοηθά στην απορρόφηση της επιπλέον ποσότητας του σμήγματος που δεν χρειάζεται το πρόσωπό μας. Προσφέρει ματ αποτέλεσμα και αίσθηση φρεσκάδας, χωρίς να αφήνει λευκά ίχνη. Κατάλληλη για κανονικό ,μικτό και λιπαρό δέρμα με τάση ακμής.

SkC_Protect_SheerMineralUVDefense_50ml_INTL_SM_CMYK.jpg

Το αντηλιακό προσώπου Sheer Mineral UV Defense SPF50 περιέχει 100% φυσικά φίλτρα και προσφέρει ευρέως φάσματος προστασία. Επιπλέον έχει στη σύστασή του το εκχύλισμα πλαγκτόν artemia salina, που ενδυναμώνει την άμυνα της επιδερμίδας μας ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία και το θερμικό στρες ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τις πρωτεΐνες όπως το κολλαγόνο. Σημαντικός ο ρόλος του στην αντιγήρανση. Είναι λεπτόρρευστο, διάφανο με ματ υφή. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος ακόμη και για τα ευαίσθητα ενώ συστήνεται η χρήση του μετά από δερματολογικές πράξεις.

product_33.png

Η αντηλιακή κρέμα προσώπου Ultra Facial Defense SPF50 προλαμβάνει την φωτογήρανση και προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση του δέρματός μας χάρη στα τελευταίας τεχνολογίας φίλτρα UV που προσφέρουν υψηλή ευρέως φάσματος UVA/UVB προστασία, εμποδίζουν την καταστροφή του κολλαγόνου της επιδερμίδας και βοηθούν στην αντιγήρανση. Ιδανική για κανονικό, μικτό και ξηρό δέρμα.

product_82_large.png

Η περιοχή των ματιών μας χρειάζεται ιδιαίτερη αντηλιακή προστασία. Το Mineral Eye UV Defense SPF30 είναι ένα εξειδικευμένο αντηλιακό-πρότυπο για την προστασία της περιοχής γύρω από τα μάτια. Περιέχει 100% φυσικά φίλτρα και ευρέως φάσματος προστασία (UVA/UVB). Τα ceramides που περιέχει θρέφουν και δίνουν ελαστικότητα στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Οι ενιαίες χρωστικές προσφέρουν ομοιομορφία και φωτεινότητα σ’ αυτή την περιοχή. Είναι λεπτόρρευστο με σταθερή σύνθεση που δεν ‘’τρέχει’’ και δεν ερεθίζει τα μάτια. Είναι οφθαλμολογικά ελεγμένο για εφαρμογή από το κόκκαλο του φρυδιού έως τα ζυγωματικά, ακόμα και στο κινητό βλέφαρο. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος ακόμη και για ευαίσθητα.

Ας μην ξεχνάμε: Νο 1 εχθρός της επιδερμίδας μας είναι ο ήλιος, Νο 1 προστασία απέναντι στην ακτινοβολία του είναι η χρήση του σωστού και εξειδικευμένου αντηλιακού της SkinCeuticals όλο το χρόνο !