Ginseng με γεύση μανταρίνι

Ginseng με γεύση μανταρίνι

Ginseng, Vitamins & Minerals: Ένα Συμπλήρωμα Διατροφής της Korres για δύσκολους καιρούς.

Το Συμπλήρωμα Διατροφής με ginseng, βιταμίνες και μέταλλα από τη σειρά της Κορρές Συμπληρώματα Διατροφής με Βιταμίνες & Ελληνικά Βότανα, είναι ότι χρειάζεστε για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στο πιεστικό πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου.

Οι διακοπές φαντάζουν σαν κάτι πολύ μακρινό –κι ας έχουν περάσει μόνο λίγες μέρες από το πέρας τους- και η πίεση της καθημερινότητας και της δουλειάς που έχει συσσωρευτεί είναι έντονη. Για να μην αισθάνεστε –και φαίνεστε- κουρασμένη μπορείτε να βοηθήσετε τον οργανισμό σας να προσαρμοστεί στις πιεστικές καταστάσεις, παρέχοντας σωματική ενέργεια, πνευματική ευεξία και ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος με το ginseng που περιέχεται στο συμπλήρωμα διατροφής Ginseng, Vitamins & Minerals.

Συμπληρωματικά οι βιταμίνες, που είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη, τη ζωτικότητα και την υγεία του οργανισμού, βοηθούν καθώς ρυθμίζουν τις σωματικές σας λειτουργίες και αυξάνουν την αντοχή του οργανισμού στις ασθένειες και το άγχος.

Οι βιταμίνες και τα μέταλλα είναι απόλυτα ισορροπημένα, ώστε να βελτιστοποιηθεί η συνεργιστική τους δράση. Τα απαραίτητα μέταλλα, όπως σίδηρος, μαγνήσιο, κάλιο, ψευδάργυρος και το ιχνοστοιχείο σελήνιο, συμμετέχουν σε πολλαπλές λειτουργίες του οργανισμού και ολοκληρώνουν τη δράση του απαραίτητου συμπληρώματος.

Δεν περιέχει συνθετικά συντηρητικά, συνθετικές χρωστικές και βελτιωτικά γεύσης. Η γεύση του είναι μανταρίνι.