Sensory beauty: Τα προϊόντα που κάνουν καλό στο σώμα και την ψυχολογία σου

Sensory beauty: Τα προϊόντα που κάνουν καλό στο σώμα και την ψυχολογία σου

Οι πωλήσεις των προϊόντων που εμπλέκουν όλες μας τις αισθήσεις στην διαδικασία της περιποίησης αποκτούν ανοδική πορεία και υπάρχει λόγος για αυτό.

Πόσες φορές έχεις ψεκάσει ένα άρωμα και έχεις νιώσει αυτόματα πιο καλά; Πόσες φορές έχεις μπει στο μπάνιο και το αφρόλουτρό σου μοιάζει να ξεπλένει από πάνω σου όλο το stress της ημέρας; Η απάντηση και στις 2 αυτές ερωτήσεις είναι «πολλές». Η περιποίηση του εαυτού μας βλέπεις έχει θεραπευτικές ιδιότητες. Τα αρώματα, οι κρέμες, τα αφρόλουτρα και όλα τα προϊόντα περιποίησης, δεν περιορίζονται στην θρέψη του σώματός μας αλλά και της ψυχής μας.

pexels-anna-shvets-5069441.jpg

Sensory Beauty

Γι’ αυτό έχουμε ξεκινήσει να μιλάμε για sensory beauty, για αισθητηριακή ομορφιά. Για τα προϊόντα που στοχεύουν σε όλες μας τις αισθήσεις είτε μέσω των υφών και των αρωμάτων τους. Φυσικά αυτό δεν είναι κάτι το καινούργιο. Γνωρίζαμε τις ευεργετικές ιδιότητες του self-care πολύ πριν την πανδημία. Η καραντίνα ωστόσο, μας έφερε σε πιο στενή επαφή με τον εαυτό μας και όλες μας οι αισθήσεις άρχισαν να συμμετέχουν στην περιποίησή μας.

Αγάπα τον εαυτό σου (κανείς δεν θα το κάνει για εσένα) - Πώς να αναδείξεις τα δυνατά σου σημεία

Πήραμε το χρόνο μας να κάνουμε αφρόλουτρα, διαλέξαμε μυρωδάτες κρέμες με απολαυστικές υφές. Νιώσαμε ευεξία και χαλάρωση, πράγματα που είχαμε πολύ μεγάλη ανάγκη. Έτσι λοιπόν, η αισθητηριακή ομορφιά άρχισε να έχει ανοδική πορεία και τελικά ήρθε για να μείνει. Ολοένα και περισσότερα προϊόντα υιοθετούν στη φιλοσοφία τους το sensory beauty Και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενες.

pexels-anna-shvets-5069470.jpg

Μιας λοιπόν που μιλάμε για ένα Summer of –self- Love, δεν θα μπορούσαμε να μην σου προτείνουμε μερικά sensory beauty προϊόντα, που θα σε κάνουν να δείχνεις αλλά και να νιώθεις υπέροχα. Ρίξε μία ματιά και διάλεξε ποια θα πάρουν μία θέση στην καθημερινή σου ρουτίνα τώρα το καλοκαίρι, αλλά και τον χειμώνα που θα έρθει.

Smells like happiness! 10 αρώματα που σε κάνουν να νιώθεις καλά με τον πρώτο ψεκασμό