New in! Τα νέα προϊόντα που αξίζει να βάλεις στο νεσεσέρ των διακοπών σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
New in! Τα νέα προϊόντα που αξίζει να βάλεις στο νεσεσέρ των διακοπών σου

Οι νέες αφίξεις από τον κόσμο της ομορφιάς δεν σταματούν να έρχονται, και εμείς τις δοκιμάζουμε όλες για να σου προτείνουμε μόνο τα καλύτερα για το καλοκαιρινό σου νεσεσέρ. Ιδού τι προτείνουμε να πάρεις μαζί σου στις διακοπές!

Λίγες μέρες έμειναν για την άδεια και την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών και -δεν ξέρουμε για εσένα- εμείς απλά ανυπομονούμε. Όσο εμείς όμως μετράμε αντίστροφα, η ομορφιά… «τρέχει» ως συνήθως, και οι νέες αφίξεις από τον κόσμο της ομορφιάς δεν σταματούν να καταφθάνουν στα γραφεία μας. Λαμβάνουμε σχεδόν καθημερινά πακέτα, και φυσικά δοκιμάζουμε τα πάντα, για να μπορούμε να σου προτείνουμε τι να βάλεις στο νεσεσέρ σου.

road-trip.jpeg

Fresh hair: Πώς θα κάνεις messy bun με όγκο χωρίς κανένα προϊόν hairstyling

Αυτό κάναμε και την εβδομάδα που φτάνει στο τέλος της, και είπαμε να σου προτείνουμε τα προϊόντα που αξίζει να βάλεις στο νεσεσέρ των διακοπών, ή απλά στο καλοκαιρινό σου νεσεσέρ, αν ακόμα έχεις πολλές ημέρες πριν βγεις σε άδεια. Τι έχουμε για εσένα; Τι δεν έχουμε;! Λάβαμε τόσα πολλά, λαχταριστά προϊόντα, που μας ήταν εξαιρετικά δύσκολο να καταλήξουμε σε ένα top 10.

Τα καταφέραμε όμως, και παρακάτω θα ανακαλύψει με ποιο προϊόν θα προστατεύσεις τα μαλλιά σου στη θάλασσα αλλά και το σαμπουάν που θα σώσει το χρώμα σου στις διακοπές. Βρήκαμε το τέλειο καλοκαιρινό κραγιόν και μία μάσκαρα που ΠΡΕΠΕΙ να δοκιμάσεις. Έχουμε αντηλιακά για απόλυτη προστασία αλλά και για βαθύ, χρυσαφένιο μαύρισμα. Κοκαλάκια με έμπνευση από… καρπούζι, ένα βερνίκι στην πιο fun απόχρωση, το lip liner που θα εκτοπίσει κάθε άλλο από το νεσεσέρ σου και μάσκες ματιών για περιποίηση πριν την εξόρμηση στα μπαράκια του νησιού.

W Blush: Το hack με το ρουζ για ηλιοκαμένη λάμψη στην επιδερμίδα

Συνέχισε να scrollάρεις για να τα ανακαλύψεις όλα και κάνε δικά σου αυτά που χρειάζεσαι, ώστε να απολαύσεις το καλοκαίρι και να φροντίσεις τον εαυτό σου Queen, το αξίζεις!

TRESEMME, PRO PURE RADIANT COLOUR SHAMPOO

TRESEMME-PRO-PURE-RADIANT-COLOUR-SHAMPOO.png

Η αγνή σύνθεση του σαμπουάν και του conditioner Pro Pure Radiant Colour δεν επιβαρύνει τα μαλλιά, και είναι ειδικά σχεδιασμένη, ώστε να περιποιείται απαλά τα βαμμένα μαλλιά και να τους προσφέρει λάμψη και δύναμη.

LA ROCHE POSAY, ANTHELIOS ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ UVMUNE 400 SPF50+ HYDRATING CREAM

la-roche.png

Mε το MEXORYL400, το αποτελεσματικότερο φίλτρο ενάντια στις πιο επιβλαβείς ακτίνες UV, τις ULTRA ΜΑΚΡΕΣ UVA, προσφέρει την πλέον αποτελεσματική αντηλιακή προστασία.

KORRES, RED VINE HAIR SUN PROTECTION

.png

Αντιηλιακό μικρογαλάκτωμα με αδιάβροχο φίλτρο UV, βιολογικό εκχύλισμα ενεργής αλόης και ηλίανθο, που εμποδίζει το ξεθώριασμα του χρώματος των μαλλιών.

BYREDO, LIP LINER INVISIBLE

byredo.png

Το απόλυτο lip liner πασπαρτού, σε απόχρωση που ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας και συνδυάζεται με όλα τα κραγιόν που μπορεί να έχεις στο νεσεσέρ σου, από τα nude ως και τα σκούρα μπορντό.

MAC, POWDER KISS VELVET BLUR SLIM STICK ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ SHEER OUTRAGE

mac.png

Η νέα προσθήκη στην οικογένεια κραγιόν της MAC, έχει εξαιρετικά ανάλαφρη σύνθεση, που προσφέρει απόλυτη ματ ενυδάτωση και μοντέρνο, τολμηρό χρώμα που διαρκεί έως και 12 ώρες, και η συγκεκριμένη απόχρωση είναι το απόλυτο καλοκαιρινό must για κάθε εμφάνιση.

YOUTH LAB., PEPTIDES SPRING HYDRA-GEL EYE PATCHES

youth.png

Η best-selling συσφιγκτική και αντιρυτιδική μάσκα ματιών που έχουμε λατρέψει, τώρα και σε πρακτική συσκευασία μονοδόσης, ιδανική για το νεσεσέρ των διακοπών.

MAYBELLINENEW YORK, LASH SENSATIONAL SKY HIGH MASCARA COSMIC BLACK

maybelline.png

Αν έψαχνες τη νέα σου μάσκαρα μόλις τη βρήκες. Η νέα μάσκαρα της Maybelline, με βουρτσάκι «πύργο» φτάνει σε κάθε βλεφαρίδα, χαρίζει πλούσιο όγκο αξεπέραστο μήκος και έντονο μαύρο χρώμα στις βλεφαρίδες.

GARNIER, AMBRE SOLAIRE IDEAL BRONZE SPRAY ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ SPF20

garnier.png

Ένα μεταξένιο αντηλιακό, που εξασφαλίζει φωτοσταθερή προστασία και παράλληλα ενισχύει την παραγωγή φυσικής μελανίνης για χρυσαφένιο μαύρισμα.

ESSIE, EXPRESSIE ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ AT THE SPEED OF LIFE

essie.png

Αν φοβόσουν το κίτρινο στα νύχια, μόλις βρήκες ένα βερνίκι με την ιδανική απόχρωση που χαρίζει διακριτικό χρώμα, απίστευτη διάρκεια αποτελέσματος και σε βοηθά να παραμείνεις on trend.

INVISIBOBBLE, SPRUNCHIE DUO FRUIT FIESTA ONE IN A MELON

invisibobble.png

Ποτέ δεν έχουμε αρκετά λαστιχάκια, κλάμερ και scrunchies, και ποτέ δεν είδαμε ένα πιο καλοκαιρινό σχέδιο από αυτά τα scrunchies που θυμίζουν… καρπούζι!