W Blush: Το hack με το ρουζ για ηλιοκαμένη λάμψη στην επιδερμίδα

Μαρία Ροδίτη
W Blush: Το hack με το ρουζ για ηλιοκαμένη λάμψη στην επιδερμίδα

Το W Blush είναι το νέο make up trend σε TikTok & Instagram και υπόσχεται να σου χαρίσει σε δευτερόλεπτα ηλιοκαμένο look. Πώς; Μόνο με το ρουζ σου!

Είσαι από τα κορίτσια που όλη την ώρα η μαμά σου σου φώναζε στην παραλία να φοράς αντηλιακό κι εσύ έκανες ότι δεν ακούς; Για σένα, λοιπόν, είναι η νέα viral τάση του W blush, δηλαδή του hack που σου επιτρέπει να αποκτήσεις σε χρόνο dt ηλιοκαμένη λάμψη στην επιδερμίδα.

Φαντάσου πως δεν έχεις φορέσει αντηλιακό, έχεις μείνει στον ήλιο, κι έχεις καεί στο πρόσωπο, έχοντας μια sunkissed όψη. Αυτό ακριβώς είναι το W Blush.

2 in 1: 5 ροζ κραγιόν που μπορείς να χρησιμοποιείς και ως ρουζ

Πώς θα πετύχεις με το ρουζ σου το W Blush

Κι αν αναρωτιέσαι πώς θα πετύχεις το W Blush trend, η απάντηση… είναι εδώ. Κατ’ αρχάς να σου πω πως είναι ένα πολύ εύκολο hack. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις ρουζ σε μορφή stick. Αλλιώς δεν γίνεται.

https://www.instagram.com/p/CgPoEz5jCSV

Με το stick, λοιπόν, ξεκινάς να δημιουργείς ένα W κατά μήκος της γέφυρας της μύτης για να «συνδέσεις» τα δύο μάγουλα. Εκεί είναι, ουσιαστικά, τα σημεία που σε «χτυπά» ο ήλιος και κοκκινίζεις. Να, πάτα το play και στα δύο βίντεο για να καταλάβεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις.

Δεν είναι πολύ fresh και καλοκαιρινό το αποτέλεσμα; Ειδικά αν έχεις λευκή επιδερμίδα, το W Blush θα δείχνει πολύ κομψό πάνω σου.

Shopping time

Μισό λεπτό, όμως! Πριν φύγεις… τσέκαρε το νεσεσέρ σου για ρουζ σε stick. Έχεις ή όχι; Σε περίπτωση που δεν έχεις στην gallery θα βρεις 5 blush stick για να δημιουργήσεις μόνη σου και γρήγορα το W blush hack, αλλά όχι μόνο.

Το ρουζ σε stick μπορείς να το χρησιμοποιείς και ως σκιά, αλλά και όταν θέλεις πολύ ανάλαφρα και φρέσκα make up looks. Ναι, σωστά καταλαβαίνεις. Είναι ένα από τα must have items του καλοκαιριού.