Όλα τα tips για το τέλειο επαγγελματικό ίσιωμα με την υπογραφή του TRESemmé

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Όλα τα tips για το τέλειο επαγγελματικό ίσιωμα με την υπογραφή του TRESemmé
Lefteris_Partsalis

To τέλειο ίσιωμα, που δεν φριζάρει, μπορεί να σου φαίνεται δύσκολο -όμως δεν είναι! Το TRESemmé το κάνει πανεύκολο και… απολαυστικό -και σε συνδυασμό με μερικά πολύτιμα tips η επιτυχία είναι εγγυημένη!

Το καλοκαίρι τα μαλλιά ταλαιπωρούνται, με αποτέλεσμα να φριζάρουν, να σπάνε, να είναι ατίθασα. Αυτό, όπως είναι λογικό, δημιουργεί προβλήματα, ιδιαίτερα αν αυτό που θέλεις είναι ίσια, smooth και sleek μαλλιά όλο το καλοκαίρι. Δεν χρειάζεται όμως να ανησυχείς, ούτε και να νομίζεις ότι θα πρέπει να αφιερώνεις όλο σου το απόγευμα σε ένα ίσιωμα, προκειμένου να πας για ένα ποτό καλοχτενισμένη. Το TRESemmé είναι εδώ…

Η Μαρίζα Μπαϊρακτάρη, που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα κάθε καλοκαίρι, θα σου δείξει με ένα κλικ στο παρακάτω video, πώς καταφέρνει το τέλειο, επαγγελματικό ίσιωμα με τη βοήθεια του TRESemmé και θα μοιραστεί μαζί σου τα πολύτιμα tips της για να έχεις 100% επιτυχία και υπέροχα ίσια, smooth μαλλιά. Πάτα play στο βίντεο που ακολουθεί και συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω…

Είδες πόσο εύκολο είναι; Αν ξεκινήσεις όπως και η Μαρίζα, με σωστή περιποίηση από το λούσιμο, όλα θα πάνε καλά. Το σαμπουάν και το conditioner Keratin Smooth του αγαπημένου μας TRESemmé είναι εμπλουτισμένα με υδρολυμένη κερατίνη, έλαιο marula και θρεπτικά συστατικά που καταπολεμούν το φριζάρισμα έως και για 72 ώρες. Δημιουργούν έτσι έναν smooth «καμβά» για να τελειοποιήσεις εσύ -μετά το ίσιωμά σου.

1659430796770-920115152-image003.jpg

Για να κλειδώσεις το sleek αποτέλεσμα ωστόσο, είναι σημαντικό να τελειώσεις το ξέβγαλμα των μαλλιών σου με κρύο νερό. Έτσι τα λέπια της τρίχας θα γίνουν ακόμα πιο λεία και το ίσιωμά σου θα παραμείνει αναλλοίωτο για ώρες. Περίμενε όμως, δεν τελειώσαμε! Κάτι που είναι επίσης σημαντικό, είναι να χτενιστείς σωστά.

Επιλέγοντας μία χτένα με αραιά δόντια, εξασφαλίζεις καλό χτένισμα που δεν ταλαιπωρεί τα μαλλιά. Σε περίπτωση που δεν το ήξερες, όσο είναι βρεγμένα, τα μαλλιά σου βρίσκονται στην πιο ευαίσθητη κατάσταση γι’ αυτό είναι σημαντικό να τα χτενίζεις πολύ απαλά. Θα κάνει όλη τη διαφορά στο ίσιωμά σου!

1659430815276-882276071-image005.jpg

Στη συνέχεια, εφόσον θα χρησιμοποιήσεις είτε βούρτσα και σεσουάρ, είτε την πρέσα σου, πρέπει να προστατεύσεις την τρίχα από τη θερμότητα. Κάνε λοιπόν ό,τι και η Μαρίζα και ψέκασε τα μαλλιά σου με το σπρέι προστασίας Heat Protect της σειράς Keratin Smooth του TRESemmé. Προστατεύει την τρίχα έως και τους 230ο και είναι το πιο σημαντικό βήμα πριν από το ίσιωμα.

Αφού ολοκληρώσεις το ίσιωμά σου, μερικές σταγόνες από το πολυτελές έλαιο Keratin Smooth του TRESemmé, θα χαρίσει λάμψη στα μαλλιά σου. Η σύνθεσή του, περιέχει έλαιο marula και έτσι θρέφει σε βάθος ενώ προστατεύει την τρίχα, χαρίζοντάς λείο αποτέλεσμα ως και για 72 ώρες.

1659430834159-358597083-image007.jpg

TREStip: Κάτι ακόμα που μπορείς να κάνεις για να «κλειδώσεις» το ίσιο αποτέλεσμα στα μαλλιά σου, είναι να γυρίσεις τον αέρα του σεσουάρ στο κρύο και να το περάσεις από τα μαλλιά σου λίγο πριν φύγεις από το σπίτι.

Όπως αντιλαμβάνεσαι, με τα κατάλληλα TRESemmé προϊόντα και μερικές κινήσεις «κλειδί» μπορείς να έχεις τέλειο, επαγγελματικό ίσιωμα όσο και αν ταλαιπωρούνται τα μαλλιά σου στις διακοπές. Απόκτησε όλη τη σειρά Keratin Smooth λοιπόν και άσε το TRESemmé να σε βοηθήσει να αναδείξεις την πιο smooth και sleek πλευρά σου αυτό το καλοκαίρι!