Πέτυχε το τέλειο wet look παρέα με το TRESemmé

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Πέτυχε το τέλειο wet look παρέα με το TRESemmé
Lefteris_Partsalis

To wet look είναι ένα πανεύκολο summery χτένισμα και ό,τι πιο chic μπορείς να κάνεις, αν είσαι καλεσμένη σε έναν καλοκαιρινό γάμο (σε νησί ή και όχι)!

Η wedding season ξεκινά την άνοιξη και τελειώνει στις αρχές του φθινοπώρου. Δεν περνά λοιπόν καλοκαίρι που να μην έχουμε ένα κάλεσμα σε καλοκαιρινό γάμο, και όπως είναι λογικό, αναζητούμε το τέλειο outfit ανάλογα με το location. Τα διλήμματα είναι πολλά καθώς οι θερμοκρασίες διαφέρουν, οι τοποθεσίες μπορεί να έχουν πολλή υγρασία και όλα αυτά επηρεάζουν φυσικά και το hairstyle μας. Ένα wet look λοιπόν, έρχεται να σώσει την κατάσταση είτε είσαι καλεσμένη σε έναν ρομαντικό γάμο στο Πήλιο, είτε σε έναν boho wedding στην Πάρο -και δεν το λέμε μόνο εμείς.

Η Δέσποινα Καμπούρη, beauty addict και hair icon, επιλέγει το wet look για πολλές καλοκαιρινές της εμφανίσεις και το θεωρεί το go to χτένισμα αν είσαι καλεσμένη σε έναν γάμο και θέλεις να δείχνεις super chic και άψογη στο λεπτό! Πατώντας play στο παρακάτω video, θα ανακαλύψεις πώς ακριβώς καταφέρνει να κάνει το δικό της wet look με τη βοήθεια του αγαπημένου TRESemmé. Δες το και μιλάμε για τις λεπτομέρειες σε λίγο…

Όπως είδες, είναι ένα χτένισμα απλό, πολύ κολακευτικό και stylish και δεν απαιτεί εργαλεία ή πολλή ώρα μπροστά στον καθρέφτη. Όλα ασφαλώς ξεκινούν από το λούσιμο και η επιλογή της Δέσποινας είναι ιδανική, αν έχεις βαμμένα μαλλιά. Το shampoo και το conditioner TRESemmé Pro Pure Radiant Colour έχει αγνή σύνθεση που δεν επιβαρύνει την τρίχα και είναι ειδικά σχεδιασμένη, ώστε να περιποιείται απαλά τα βαμμένα μαλλιά και να τους προσφέρει λάμψη και δύναμη.

1659430985787-25030790-image003.jpg

Επόμενο βήμα είναι ο αφρός TRESemmé Volume Mousse για ελαστικό όγκο και κράτημα. Αυτός αποτελεί τη βάση για το wet look και εξασφαλίζει σταθερό κράτημα που δεν φαίνεται όμως άκαμπτο. Έπειτα, λίγο από το λάδι TRESemmé Keratin Smooth Oil εξασφαλίζει sleek και λαμπερό αποτέλεσμα στο wet look, και το κάνει να μοιάζει «υγρό» ενώ παράλληλα περιποιείται την τρίχα.

Τελευταία «πινελιά» για λίγη extra ασφάλεια ενάντια στα μελτέμια, είναι μερικοί ψεκασμοί από τη λακ TRESemmé Flawless Volume για λείο αποτέλεσμα με κράτημα. Μέσα σε πολύ λίγα λεπτά λοιπόν, μπορείς να αποκτήσεις το απόλυτο καλοκαιρινό χτένισμα και να είσαι super chic χωρίς κόπο.

1659431006517-348435324-image005.jpg

TREStip: Αν θέλεις ακόμα πιο «αόρατο» κράτημα, ψέκασε τη λακ TRESemmé Flawless Volume στη βούρτσα σου και χτένισε με αυτή τα μαλλιά σου.

Το TRESemmé άλλωστε φροντίζει πάντοτε να μας βοηθά να αναδείξουμε τον πιο stylish εαυτό μας και να αποκτάμε χτενίσματα που μοιάζουν βγαλμένα από το κομμωτήριο, στο σπίτι… ή το δωμάτιο στο νησί.