Το χτένισμα που λατρεύει η Katy Perry και κάνει face lift στο λεπτό

Μαρία Ροδίτη
Το χτένισμα που λατρεύει η Katy Perry και κάνει face lift στο λεπτό

Εκτός από την τακτική ρουτίνα ομορφιάς που πρέπει να ακολουθείς για να έχεις νεανική επιδερμίδα, υπάρχει κι ένα χτένισμα που μπορεί να σε δείχνει φρέσκια και χωρίς ρυτίδες στο λεπτό.

Ας μη λέμε ψέματα στον εαυτό μας! Όσο μεγαλώνουμε εμφανίζονται δειλά-δειλά λεπτές γραμμές και ρυτίδες στο πρόσωπο. Αν, μάλιστα, είσαι κι εσύ όπως κι εγώ πολύ εκφραστική, οι ρυτίδες έκφρασης στο μέτωπο θα έχουν κάνει νωρίς την εμφάνισή τους.

Εγώ προσωπικά δεν σκάω. Θέλω, όμως, κάποιες μέρες που δεν νιώθω καλά ή δεν έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση να τις κρύψω. Κάπως να τις εξαφανίσω… Όχι, αν σκέφτεσαι τη λύση του make up, κάνεις λάθος. Η λύση είναι το χτένισμα που έκανε πρόσφατα η Katy Perry και αυτό δεν είναι άλλο από το sleek updo.

4 χτενίσματα για σένα που έχεις κοντό καρέ και δεν μπορείς να πιάσεις αλογοουρά

Το «αντιγηραντικό» χτένισμα της Katy Perry

Η Katy Perry είναι hair addict και δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει με mermaid waves, ολόισια μαλλιά, διαφορετικά κουρέματα και χτενίσματα. Αυτήν τη φορά, όμως, η τραγουδίστρια έκανε το απόλυτο, anti aging χτένισμα. Ποιο είναι αυτό; Το sleek up do.

https://www.instagram.com/p/Cg0GnQ4v3k8

Λέω για τον πολύ ψηλό και σφιχτό κότσο σε ballerina style και sleek αποτέλεσμα στα πλαϊνά. Όπως βλέπεις στις φωτογραφίες, το συγκεκριμένο χτένισμα τονίζει τα ζυγωματικά και τα οστά, τα φρύδια και τα μάτια, επιμηκύνει τον λαιμό και «τραβά» το πρόσωπο κάνοντάς το να δείχνει πιο φρέσκο και χωρίς λεπτές γραμμές. Απλά τέλειο και… πολύ, πολύ εύκολο για να το κάνεις και μόνη σου στο σπίτι.

Πώς θα κάνεις το sleek up do της Katy Perry

Το παρακάτω βίντεο σού δείχνει βήμα-βήμα πώς θα κάνεις ένα sleek up do σαν της Kate Perry. Αρχικά, βάλε λίγο αφρό στα χέρια σου και πέρασε τα μαλλιά από τις ρίζες ως τις άκρες. Συνέχισε περνώντας τα μαλλιά σου με πομάδα.

Μετά, βούρτσισε με φορά προς τα πίσω τα μαλλιά σου πιάνοντάς τα σε μια σφιχτή αλογοουρά. Στριφογύρισε την αλογοουρά σε κότσο και στερέωσέ τον με ένα λαστιχάκι. Έτοιμη!