Wet hair, don’t care: 15 τρόποι για να κάνεις το wet look σου πιο ενδιαφέρον

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Wet hair, don’t care: 15 τρόποι για να κάνεις το wet look σου πιο ενδιαφέρον

Τα βρεγμένα μαλλιά είναι οριακά κανόνας το καλοκαίρι, και έχουμε για εσένα τους πιο ευφάνταστους τρόπους για να τα χτενίσεις, απευθείας από τις πασαρέλες. Ναι, το καλοκαίρι σου έγινε μόλις πιο εύκολο και άπειρα πιο sexy.

Αν είσαι από τα κορίτσια που στεγνώνουν, ισιώνουν και… μπουκλώνουν (αγαπημένη λέξη) τα μαλλιά τους το καλοκαίρι, σε συγχαίρω. Είσαι εκείνο το κορίτσι που πάντα είναι καλοχτενισμένο και στην τρίχα σε κάθε φωτογραφία. Εγώ από την άλλη (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη), είμαι η φίλη που μοιάζει σα να πάλεψε στο πάρκινγκ με 4 ρακούν. Δεν στεγνώνω τα μαλλιά μου γιατί δεν αντέχω τη ζέστη από το σεσουάρ, και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, βαριέμαι τρομερά.

Άσχετα με το τι κάνω εγώ ωστόσο, το wet look είναι το απόλυτο καλοκαιρινό και εύκολο χτένισμα και για αυτό θα σου μιλήσω σήμερα, είτε στεγνώνεις τα μαλλιά σου, είτε τα αφήνεις στη μοίρα τους όπως εγώ. Το wet look βλέπεις, είναι ένα χτένισμα που μπορεί να σώσει την κατάσταση όταν η υγρασία στο νησί έχει χτυπήσει κόκκινο, και παράλληλα, είναι ό, τι πιο sexy μπορείς να κάνεις αν θέλεις ένα καυτό look για τη βραδινή σου έξοδο.

Summer ponys: 10 δροσερές και ιδιαίτερες αλογοουρές με έμπνευση από τις πασαρέλες

Missoni-bbt-F22-080.jpg

Oh so sexy!

Με μόλις λίγο ζελέ ή αφρό, με λακ ή με οποιοδήποτε προϊόν για κράτημα, μπορείς να έχεις μαλλιά πανέμορφα, sexy, και κατάλληλα για κάθε περίσταση, που μάλιστα ταιριάζουν με όλα τα μακιγιάζ αλλά και την καλοκαιρινή σου λάμψη. Έλα όμως που το απλό, τραβηγμένο προς τα πίσω wet look μπορεί να καταντήσει βαρετό…

Δεν γίνεται να κάνεις συνέχεια το ίδιο χτένισμα, και δεν χρειάζεται εδώ που τα λέμε. Υπάρχουν τόσοι διαφορετικοί τρόποι για να φορμάρεις τα βρεγμένα σου μαλλιά, που μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό κάθε βράδυ και να μην βάλεις ούτε μία φορά το σεσουάρ στην πρίζα. Όλους αυτούς τους τρόπους θα σου δείξω λοιπόν σήμερα.

Έχοντας αποφασίσει βλέπεις, ότι φέτος στις φωτογραφίες θα είμαι και εγώ ωραία, έψαξα βλέπεις στις πασαρέλες και βρήκα όχι 2 και 3, αλλά 15 διαφορετικούς τρόπους για να χτενίσεις (και να χτενίσω) τα βρεγμένα σου μαλλιά, και να τους δώσεις μερικούς παραπάνω πόντους στιλ. Κάνε ένα scroll και ρίξε μία ματιά.

Beach waves: Πώς θα κάνεις το απόλυτο χτένισμα του καλοκαιριού χωρίς ψαλίδι μαλλιών