Μαυρόασπρα νύχια: Το πιο κομψό μανικιούρ για τη μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Μαυρόασπρα νύχια: Το πιο κομψό μανικιούρ για τη μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο

Το ασπρόμαυρο ή μαυρόασπρο (όπως το βλέπει κανείς) nail art, είναι ο τέλειος χρωματικός συνδυασμός για κάθε εποχή, αλλά ιδανικός για την μεταβατική περίοδο από το καλοκαίρι προς το φθινόπωρο. Δες εδώ τα πιο όμορφα.

Σάββατο σήμερα, και με τις βροχές να έχουν κοπάσει, ελπίζουμε να σε βρίσκουμε σε κάποια παραλία. Είναι άλλωστε ακόμα Αύγουστος και το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει, ούτε επίσημα ούτε ανεπίσημα. Το δικό μας το μυαλό ωστόσο, βρίσκεται κατά κάποιον τρόπο στο φθινόπωρο. Η μόδα και η ομορφιά είναι πάντοτε μία σεζόν μπροστά, γι’ αυτό και εμείς σήμερα, αποφασίσαμε να μιλήσουμε για ασπρόμαυρα νύχια.

Το μαυρόασπρο ή το ασπρόμαυρο (όπως το βλέπει κανείς), είναι βλέπεις ο τέλειος χρωματικός συνδυασμός για τα μανικιούρ που θα κάνουμε καθώς θα αποχαιρετούμε σιγά-σιγά το καλοκαίρι, και θα υποδεχόμαστε το φθινόπωρο. Συνδυάζει το ανοιχτό με το σκούρο, και οι παραλλαγές του είναι super elegant, αλλά και κατάλληλες για την επιστροφή στο γραφείο.

https://www.instagram.com/p/ChpHYnBoVAf

Ombre nails: 10 κομψά μανικιούρ που μπορείς να κάνεις και μόνη σου στο σπίτι

Ακόμα, τα nail art που μπορούν να προκύψουν από τον συνδυασμό του λευκού και του μαύρου βερνικιού, είναι κολακευτικές για κάθε μήκος νυχιών, από τα πολύ κοντά (και φαγωμένα) ως και τα πολύ μακριά (και ψεύτικα). Κάπως έτσι καταλήξαμε να αναζητούμε ασπρόμαυρα μανικιούρ στους λογαριασμούς των αγαπημένων μας nail artists στο Instagram και βρήκαμε μικροσκοπικά έργα τέχνης.

Με ένα scroll στην παρακάτω gallery, θα βρεις nail art που μπορείς να πας στην μανικιουρίστ σου στο επόμενο ραντεβού σου για νύχια, ή που μπορείς να φτιάξεις και μόνη σου στο σπίτι, αν έχεις όρεξη για λίγο DIY. Και αν ακόμα δεν έχεις όρεξη για κάτι τόσο… άχρωμο μην ανησυχείς. Στις επόμενες ημέρες θα σου δείξουμε μανικιούρ που τονίζουν το μαύρισμα, για να κρατήσεις το καλοκαίρι στα χέρια σου λίγο περισσότερο. Enjoy…

#ItalianMani: Η τεχνική βαψίματος που κάνει τα νύχια να φαίνονται πιο μακριά και πιο κομψά