Ombre nails: 10 κομψά μανικιούρ που μπορείς να κάνεις και μόνη σου στο σπίτι

Μαρία Ροδίτη
Ombre nails: 10 κομψά μανικιούρ που μπορείς να κάνεις και μόνη σου στο σπίτι
Instagram: @studija_balta

Τα ombre nails είναι super hot τάση και μια κομψή λύση για κάθε περίσταση.

Το «παιχνίδι» των νυχιών είναι αγαπημένο για όλες μας. Παραδέξου το! Κι εσύ λίγο πριν επισκεφθείς το nail bar σου χαζεύεις στα περιοδικά και στο Instagram για να βρεις το επόμενο nail art σου. Τώρα, βέβαια, είναι μια δύσκολη περίοδος και μπορώ να φανταστώ ότι το budget σου είναι περιορισμένο. Ναι, ακόμα και για ένα μανικιούρ.

Όταν τα έχεις δώσει όλα για να περάσεις τέλεια στις διακοπές σου συμβαίνει και αυτό. Μη σκας, όμως! Για σένα δουλεύω και είπα σήμερα να σου δείξω μερικά ombre nails, που είναι super hot τάση και που μπορείς να κάνεις μόνη σου στο σπίτι.

#ItalianMani: Η τεχνική βαψίματος που κάνει τα νύχια να φαίνονται πιο μακριά και πιο κομψά

Τι είναι τα ombre nails

Σκέψου τα ombre μαλλιά και κάνε την αντιστοιχία στα νύχια. Τα ombre nails, στην ουσία, είναι το «πάντρεμα» 2 ή και περισσότερων αποχρώσεων με τη μία να σβήνει σταδιακά μέσα στην άλλη οριζόντια, κατακόρυφα ή διαγώνια.

https://www.instagram.com/p/Chl_pkUI3cy

Ombre nails μπορείς να κάνεις απλά ή και πιο πολύπλοκα προσθέτοντας glitter ή holographic σκόνες έτσι ώστε να απογειώσεις το μανικιούρ σου.

Nail Inspo

Για να κάνεις μόνη σου στο σπίτι ombre nails θα χρειαστείς τα βερνίκια της επιλογής σου, βάση και top coat, ένα σφουγγαράκι και μια επιφάνεια για να μπορέσεις να «δουλέψεις». Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις έχουν ως εξής: απλώνεις base coat, μετά το βερνίκι της επιλογής σου και το δεύτερο βερνίκι που θα κάνει το ντεγκραντάρισμα το απλώνεις στην επιφάνεια που είπαμε παραπάνω. Εκεί το ανακατεύεις με το σφουγγαράκι και με αυτό «σβήνεις» το κάθε νύχι σου από τη μέση μέχρι έξω.

Αφού ολοκληρώσεις με όλα τα νύχια, βάζεις top coat και είσαι έτοιμη. Ώρα για nail inspo, όμως! Check την gallery και δες 10 υπέροχα ombre nails, που μπορείς να αντιγράψεις.