Βουτιά στην ενυδάτωση με την Apivita! Ετοιμάσου να υποδεχτείς το φθινόπωρο με waterful επιδερμίδα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Βουτιά στην ενυδάτωση με την Apivita! Ετοιμάσου να υποδεχτείς το φθινόπωρο με waterful επιδερμίδα

Είσαι έτοιμη να νιώσεις waterful, χάρη στην απόλυτη ενυδάτωση προσώπου που προσφέρει η σειρά Apivita Aqua Beelicious;

Ενώ ο ήλιος και η θάλασσα μας γεμίζουν χαρά, ταυτόχρονα, αφυδατώνουν την επιδερμίδα και αυτό είναι άμεσα ορατό. Η επιδερμίδα χάνει την ελαστικότητα και τη φρεσκάδα της, η όψη της δείχνει πιο θαμπή και λιγότερο υγιής. Είναι ξεκάθαρο ότι έχει ανάγκη από θρέψη και ενυδάτωση, και αυτό ακριβώς θέλει να σου χαρίσει η Apivita αυτό το φθινόπωρο. Είσαι έτοιμη να νιώσεις waterful, χάρη στην απόλυτη ενυδάτωση προσώπου που προσφέρει η σειρά Apivita Aqua Beelicious;

Έκρηξη ενυδάτωσης χάρη στα λουλούδια και το μέλι

Τα προϊόντα της σειράς Aqua Beelicious, είναι η τέλεια «βουτιά ενυδάτωσης» που έχει ανάγκη η επιδερμίδα, ώστε να ανακτήσει την υγρασία και την ελαστικότητα της, μετά το καλοκαίρι. Ένας δροσερός συνδυασμός super ενυδατικών συστατικών από λουλούδια και μέλι, αναπληρώνει την υγρασία της επιδερμίδας και την αναζωογονεί. Αυτόματα, η όψη αποκτά φρεσκάδα και ζωντάνια, η επιδερμίδα δείχνει πιο υγιής και η φθορά του καλοκαιριού γίνεται παρελθόν.

1663069075213-775421816-image003.jpg

Απογείωσε τη skincare ρουτίνα σου με το απόλυτο booster ενυδάτωσης

Συνδυάζοντας καθημερινά την κρέμα Aqua Beelicious, με το must have booster ενυδάτωσης και αναζωογόνησης, χαρίζεις στην επιδερμίδα σου το boost που χρειάζεται. Με water gel ελαφριά υφή, το Aqua Beelicious Booster, απορροφάται άμεσα, ενυδατώνει, εξισορροπεί και ενδυναμώνει την επιδερμίδα, ενώ καταπραΰνει τις ατέλειές της χάρη στην ενισχυμένη σύνθεση του με πρεβιοτικά.

1663069086755-750522615-image005.jpg

Με τον συνδυασμό Aqua Βeelicious Κρέμας + Booster, η ενυδάτωση της επιδερμίδας φτάνει σε άλλο επίπεδο. Σύμφωνα με κλινικές μελέτες, ο super ενυδατικός αυτός συνδυασμός, «κλειδώνει» 2 φορές περισσότερη υγρασία, ενώ προσφέρει έως και 62% πιο αποτελεσματική ενυδάτωση επιδερμίδας. Και όλα αυτά με την υπογραφή της APivita, Και τη δέσμευσή της για «καθαρή ομορφιά».

1663069103013-934065788-image007.jpg

Σε περίπτωση που δεν το ήξερες, η σειρά Aqua Beelicious, περιλαμβάνει έως και 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, Σωληνάρια από 50% ανακυκλώσιμο πλαστικό ενώ όλες οι συσκευασίες είναι ανακυκλώσιμες (με εξαίρεση την πιπέτα στο booster). Το περιμένεις λοιπόν; Αναζήτησε τη σειρά Aqua Beelicious στα φαρμακεία και ξεκίνα τη σεζόν με τη βουτιά στην ενυδάτωση που έχεις τόση ανάγκη.