Το hack με το micellar water για πιο βαθύ καθαρισμό προσώπου + 5 τέλεια προϊόντα για το νεσεσέρ

Μαρία Ροδίτη
Το hack με το micellar water για πιο βαθύ καθαρισμό προσώπου + 5 τέλεια προϊόντα για το νεσεσέρ
Matteo Valle/launchmetrics.com/spotlight

Το micellar water είναι hero προϊόν στη ρουτίνα ομορφιάς και δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου.

Ο καθαρισμός της επιδερμίδας μου είναι αδιαπραγμάτευτος. Τόσο το πρωί πριν φύγω για τη δουλειά μου όσο και το βράδυ πριν πέσω για ύπνο φροντίζω να καθαρίζω καλά το δέρμα μου. Κι αυτό, γιατί μετά ξέρω ότι έχω κάνει το σωστό για να «αναπνέει» η επιδερμίδα, να μην εμφανίζει σπυράκια και να είναι λαμπερή και απαλή.

Και τι επιλέγω συνήθως για τέλειο και καθαρό δέρμα; Νεράκι micellar. Είναι πραγματικά το τέλειο και πιο ελαφρύ προϊόν για να αφαιρέσω ρύπους και μακιγιάζ. Βλέπεις, τα μικκύλια – τα μόρια που περιέχει το νεράκι micellar- έχουν τη μαγική ιδιότητα να αιχμαλωτίζουν και να απομακρύνουν τα πάντα από το δέρμα. Γι’ αυτό ακριβώς το χρειάζεσαι κι εσύ στη skincare routine σου. ΟΜΩΣ! Μόλις σήμερα το πρωί ανακάλυψα το τέλειο, φανταστικό, μοναδικό hack για να κάνεις το micellar water σου ακόμα πιο αποτελεσματικό και ωφέλιμο για την επιδερμίδα σου.

Seriously…Έχουμε ένα νερό micellaire για κάθε επιδερμίδα!

Το hack για μέγιστη απόδοση του νερού micellar

Συνήθως μετά το micellar water καλό είναι να χρησιμοποιείς καθαριστικό προσώπου για να φεύγει και το τελευταίο ίχνος βρωμιάς από την επιδερμίδα σου. Τώρα – χάρη στο TikTok- μπορείς και να παραλείψεις αυτό το βήμα, αφού… το micellar water μπορεί να μετατραπεί σε χρόνο dt σε αφρό καθαρισμού.

Τι έχεις να κάνεις; Να ρίξεις σε ένα cotton pad λίγο micellar water, να το βρέξεις μετά με νερό και voila! Θα έχεις δημιουργήσει μόνη σου αφρό καθαρισμού για την επιδερμίδα.

Shopping time

Μήπως ήρθε, λοιπόν, η ώρα να βάλεις ένα micellar water στη ρουτίνα ομορφιάς σου και στο νεσεσέρ σου; Η απάντηση είναι ΝΑΙ.

Γι’ αυτό κι εγώ έψαξα και βρήκα τα 5 καλύτερα και οικονομικά micellar water που μπορείς να χρησιμοποιείς καθημερινά. Ανακάλυψέ τα στην gallery και καλά ψώνια!