Le Défile Exclusive: Μάθαμε τις λεπτομέρειες του L’ Oréal Paris μακιγιάζ της Δούκισσας στο Παρίσι

Le Défile Exclusive: Μάθαμε τις λεπτομέρειες του L’ Oréal Paris μακιγιάζ της Δούκισσας στο Παρίσι
2022 Getty Images

H υπέροχη Δούκισσα περπάτησε μαζί με τις ambassadors της L’ Oréal Paris, στο Le Défilé Runway Show, και μάθαμε όλες τις λεπτομέρειες και τα προϊόντα του μακιγιάζ, που επιμελήθηκε η Val Garland, L’Oréal Paris Global Makeup Director.

Την περασμένη εβδομάδα και για 5η συνεχόμενη χρονιά, η L’Oréal Paris, ως επίσημος συνεργάτης του Paris Fashion Week, διοργάνωσε ένα από τα πλέον φαντασμαγορικά shows, παντρεύοντας τη μόδα με την ομορφιά και τη γυναικεία ενδυνάμωση. Το εμβληματικό École Militaire, μεταμορφώθηκε σε catwalk, προκειμένου να φιλοξενήσει το Le Défilé Runway Show της L’Oréal Paris, και η δική μας Δούκισσα Νομικού, περπάτησε μαζί με τις διεθνείς ambassadors της L’Oréal Paris, γιορτάζοντας τη γυναικεία αξία και ενδυνάμωση.

Εμείς παρακολουθήσαμε το υπέροχο defile μέσω live streaming και σε πραγματικό χρόνο, και η εμφάνιση της Δούκισσας πραγματικά μας έκοψε την ανάσα. Το stylish, απαστράπτον σύνολό της έκλεψε την παράσταση και το beauty look της ήταν ξεκάθαρα #goals. Γι’ αυτό μάθαμε σε αποκλειστικότητα, ποια ακριβώς προϊόντα χρησιμοποίησε η L’Oréal Paris Global Makeup Director, Val Garland στο πρόσωπο της πανέμορφης Δούκισσας. Κράτα σημειώσεις…

Στην επιδερμίδα της

Η Val Garland, επέλεξε το L’Oréal Paris True Match Tinted Serum Foundation στην απόχρωση 2-3 Light, που ταίριαξε στην επιδερμίδα της Δούκισσας μοναδικά. Το εφάρμοσε σε όλο το πρόσωπο, το λαιμό αλλά και το ντεκολτέ, αφού θα ήταν εκτεθειμένο εξαιτίας του Outfit Που φόρεσε.

makeup.png

Για να καλύψει ατέλειες και μαύρους κύκλους, χρησιμοποίησε το L’Oréal Paris True Match Concealer στην απόχρωση 1N Ivory, που είναι ιδανική για πολύ ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, όπως της Δούκισσας.

conceal.png

Για να «κλειδώσει» το αποτέλεσμα και να απομακρύνει τις γυαλάδες, η Val Garland πέρασε την πούδρα L’Oréal Paris True Match Super Blendable Face Powder στην απόχρωση 7W Canelle, με ένα μεγάλο πινέλο κξαι μόνο από το μέτωπο, τη μύτη και το πιγούνι.

powder.png

Για να δώσει χρώμα υγείας και φρεσκάδα στο πρόσωπο της Δούκισσας, επέλεξε το ρουζ L’Oréal Paris True Match Blush στην απόχρωση Rose Santal. Είναι το χρώμα πασπαρτού, που ταιριάζει σε ξανθές και μελαχρινές, ανοιχτόχρωμες ή και σταρένιες επιδερμίδες.

blush.png

Τέλος, για να «ζεστάνει» την επιδερμίδα της Δούκισσας, η Val Garland χρησιμοποίησε το bronzer L’Oréal Paris Back To Bronze Mat Bronzer, στο μέτωπο, τη μύτη και το περίγραμμα του προσώπου, με ένα μεγάλο πινέλο.

DOUKISSA-MUP-02-10-22-0658.jpg

Στα μάτια

Για το eye look της Δούκισσας, η Val Garland επέλεξε ένα γήινο smoky, με μία λεπτή γραμμή eyeliner Και τεράστιες βλεφαρίδες. Ήταν ό, τι έπρεπε για να συνοδεύσει το κόκκινο, λαμπερό σύνολό της και για να το πετύχει, έδωσε χρώμα στα βλέφαρα με τη σκιά L’Oréal Paris Color Queen Eyeshadow στην απόχρωση No 02 Force. Έχει την τέλεια καφέ απόχρωση, που δεν είναι ούτε πολύ έντονη αλλά ούτε και διακριτική.

shadow.png

Για να τονίζει το σχήμα των ματιών, και να δώσει ένταση στο βλέμμα, τράβηξε μία γραμμή με το μαύρο eyeliner, L’Oréal Paris Infailible Liner, που εφαρμόζει τέλεια χαρίζοντας έντονο χρώμα με απίθανη διάρκεια.

liner.png

To eye look, ολοκληρώθηκε με άφθονες στρώσεις από την L’Oréal Paris PRO XXL Lift Mascara, με το διπλό ραβδάκι που χαρίζει ένταση και όγκο με κάθε πέρασμα.

1665408152823-810575708-mascara.png

Στα χείλη

Το μακιγιάζ της Δούκισσας, δια χειρός Val Garland, ολοκληρώθηκε με το πολυτελές κραγιόν L’Oréal Paris, Color Riche Satin Lipstick στην απόχρωση Νο 235 Nude, το οποίο είναι το τέλειο nude Για κάθε εμφάνιση, βραδινή ή και πρωινή.

lips.png

Τα μαλλιά της

Το επιμελώς ατημέλητο ponytail της Δούκισσας, που ολοκλήρωσε την εμφάνισή της, επιμελήθηκε ο Stephane Lancien, International L’Oréal Paris Hair Artist & Expert, και μας γέμισε έμπνευση όχι μόνο για τις πιο επίσημες, αλλά και για τις καθημερινές μας εμφανίσεις.

DOUKISSA-MUP-02-10-22-0730.jpg