Η ρουτίνα καθαρισμού που θα ανανεώσει την επιδερμίδα σου χωρίς συμβιβασμούς

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Η ρουτίνα καθαρισμού που θα ανανεώσει την επιδερμίδα σου χωρίς συμβιβασμούς
Dimitris Skordas Photography

Στο τέλος μίας κουραστικής ημέρας ή εβδομάδας, νιώθουμε έντονη την ανάγκη για ανανέωση. Το ίδιο ισχύει και για την επιδερμίδα μας και σήμερα θα μοιραστούμε μαζί σου tips και προϊόντα για ανανέωση, χωρίς συμβιβασμούς

Το να ξυπνάμε ανανεωμένες και ξεκούραστες, είναι κάτι που θέλουμε, αλλά δεν μπορούμε πάντοτε να πετυχαίνουμε. Βλέπεις, οι απαιτήσεις της καθημερινότητας δεν μας επιτρέπουν την πολυτέλεια της ανανέωσης και τα αποτελέσματα… φαίνονται ξεκάθαρα στο πρόσωπό μας. Διότι και η επιδερμίδα μας έχει ανάγκη από ανανέωση και αναζωογόνηση, αλλά δεν έχουμε συχνά άφθονο χρόνο ούτε για αυτό. Μήπως όμως κάνουμε λάθος;

Ξεκλέβοντας μόλις λίγα λεπτά στο τέλος της ημέρας και επιλέγοντας τα σωστά προϊόντα, μπορούμε να χαρίσουμε στην επιδερμίδα μας ανανέωση. Πώς; Θα σου τα εξηγήσουμε όλα, ώστε να χαρίσεις στην επιδερμίδα σου ανανέωση, χωρίς συμβιβασμούς.

Nivea_005.jpg

Η σωστή αφετηρία

Για να χαρίσεις στην επιδερμίδα σου ανανέωση, θα πρέπει πρώτα να την απαλλάξεις από τους ρύπους και το μακιγιάζ. Η σωστή αφετηρία, λοιπόν, είναι ένας καλός καθαρισμός και το ιδανικό προϊόν για να τον κάνεις, είναι το NIVEA Micellar Νερό Καθαρισμού Sensitive .

micellaire.jpg

Η σύνθεσή του που περιέχει μικκύλια, αφαιρεί με ένα πέρασμα το μακιγιάζ και τους ρύπους, ενώ παράλληλα καταπραΰνει και δροσίζει, ακόμα και τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

Το απαραίτητο detox

Η επιδερμίδα μας δέχεται καθημερινά «επιθέσεις» από το περιβάλλον, τη μπλε ακτινοβολία και από τη δική μας κακή διατροφή. Χρειάζεται, λοιπόν, αποτοξίνωση προκειμένου να μπορέσει να ανανεωθεί. Και αυτό ακριβώς κάνει η NIVEA Urban Skin Detox Υφασμάτινη Μάσκα 10 λεπτών.

urban.png

Είναι μία πολυτελής μάσκα, εμποτισμένη με πράσινο τσάι και ενεργό άνθρακα. Την εφαρμόζεις στο πρόσωπο για 10 λεπτά και όσο χαλαρώνεις, εκείνη απομακρύνει τους ρύπους, καθαρίζει σε βάθος, τονώνει και φρεσκάρει την επιδερμίδα. Το αντιοξειδωτικό πράσινο τσάι δρα ενάντια στις ελεύθερες ρίζες και ο ενεργός άνθρακας αιχμαλωτίζει τους ρύπους και το μακιγιάζ, για μία επιδερμίδα καθαρή και εμφανώς αναζωογονημένη.

Η αποσυμφόρηση των πόρων

Οι πόροι καθημερινά γεμίζουν ακαθαρσίες και σμήγμα, τα οποία δεν μπορούν να απομακρυνθούν μόνο με μάσκες και καθαρισμό. Για να χαρίσεις επομένως στην επιδερμίδα σου την ανανέωση που έχει ανάγκη, θα πρέπει να κάνεις πιο στοχευμένες επιλογές.

Οι ταινίες NIVEA Clear-Up Strips για τη μύτη, το πιγούνι και το μέτωπο, αιχμαλωτίζουν το σμήγμα και τις ακαθαρσίες και με μία κίνηση τα αφαιρούν, αφήνοντας τους πόρους καθαρούς και λιγότερο εμφανείς. Είναι το επιπλέον βήμα, που θα ανανεώσει πραγματικά την επιδερμίδα σου.

clear.png

Η ανανέωση δεν χρειάζεται, λοιπόν, συμβιβασμούς ή πολύπλοκα skincare routines. Απαιτεί λίγο από τον χρόνο σου και τα σωστά προϊόντα καθαρισμού NIVEA, που έχουν δημιουργηθεί ώστε να χαρίζουν στην επιδερμίδα ακριβώς αυτό που έχει ανάγκη και σε εσένα, ανανέωση στο λεπτό!