Supermodel eye: Το μακιγιάζ της Bella Hadid που κάνει ανόρθωση σε μάτια & πρόσωπο

Μαρία Ροδίτη
Supermodel eye: Το μακιγιάζ της Bella Hadid που κάνει ανόρθωση σε μάτια & πρόσωπο

Spoiler alert: Το supermodel eye είναι ό,τι πιο κομψό μπορείς να κάνεις στο μακιγιάζ σου από το πρωί ως το βράδυ.

Αυτήν τη στιγμή η Bella Hadid είναι παντού. Από τη μία κάνει το τηλεοπτικό ντεμπούτο της ως ηθοποιός στην πλατφόρμα Hulu και στην κωμική σειρά Ramy, από την άλλη βρίσκεται ανάμεσα στα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου με διαρκή παρουσία στα catwalks των Εβδομάδων Μόδας κάθε σεζόν.

Η επιρροή της, όπως καταλαβαίνεις, είναι τεράστια, με την Bella να έχει γίνει viral τώρα τελευταία στο TikTok για έναν πολύ… girly λόγο: για τα supermodel eyes, το μακιγιάζ που κάνει στα μάτια και χαρίζει eye lift και ανόρθωση προσώπου.

Η Bella Hadid «ορκίζεται» στο πιο παλιό Κορεάτικο μυστικό μακιγιάζ

Τι είναι και πώς θα κάνεις το supermodel eye που λατρεύει η Bella Hadid

Το βασικό προϊόν που χρησιμοποιεί η Bella Hadid για να κάνει face lift είναι το contour. Και το εφαρμόζει τόσο σε μάτια όσο και σε ζυγωματικά. Και ευτυχώς για εμάς, είναι πολλές οι TikTokers που δείχνουν βήμα-βήμα πώς κι εσύ μπορείς ν’ αντιγράψεις την τεχνική του μοντέλου.

Αν, λοιπόν, θέλεις να κάνεις face lift, αρκεί να απλώσεις contour στα ζυγωματικά κάθετα προς το πηγούνι και να κάνεις blending με ένα σφουγγαράκι. Τόσο γρήγορο, τόσο απλό. Όσο για τα μάτια; Χρησιμοποίησε contour stick στο κινητό βλέφαρο και ανακάτεψέ το με πινέλο. Στη συνέχεια, βάλε λίγη καφέ σκιά και shimmer και… voila! Θα έχεις πετύχει το supermodel eye της Bella Hadid.

Δεν τελειώσαμε... Το παν, σύμφωνα με την TikToker, Tara Sigari, είναι η λαμπερή επιδερμίδα. Για αυτό ξεκινώντας το οποιοδήποτε μακιγιάζ θα πρέπει να φροντίσεις πρωτίστως το δέρμα σου και να βάλεις σωστά concealer για έξτρα λάμψη. Να, δες παρακάτω το βίντεο!

Shopping time

Όπως κατάλαβες, το προϊόν contour είναι το κλειδί για να κάνεις face και eye lift, όπως η Bella Hadid. Αν, λοιπόν, έχεις ξεμείνει ή ποτέ δεν είχες contour στο νεσεσέρ σου, ήρθε η ώρα να αποκτήσεις.

https://www.instagram.com/p/CibomYyjFSv

Δες τα 5 items που βρήκα για εσένα στην gallery και go shopping αμέσως!