Κανένα serum, καμία κρέμα! Το μυστικό της Bella Hadid για τέλειο δέρμα

Μαρία Ροδίτη
Κανένα serum, καμία κρέμα! Το μυστικό της Bella Hadid για τέλειο δέρμα

Skin icing λέγεται η μέθοδος που ακολουθεί το supermodel για λαμπερή επιδερμίδα!

Είναι μια πραγματικότητα! Τα μοντέλα – εκτός από τη σιλουέτα τους- «επενδύουν» και στην υπέροχη επιδερμίδα τους για να μπορούν να εξελίσσονται στον απαιτητικό χώρο της μόδας. Αυτό ισχύει απόλυτα και για την Bella Hadid, η οποία έχει και ιδανικές αναλογίες, αλλά και τέλειο δέρμα.

Το μυστικό, ωστόσο, του 25χρονου supermodel για λαμπερή επιδερμίδα δεν είναι καμία ενυδατική κρέμα και κανένα serum. Είναι το skin icing, ένα beauty trend που κάνει χαμό τον τελευταίο χρόνο και στο TikTok.

gala gaidouras

Γάλα γαϊδούρας VS κατσικίσιο γάλα: Ποια είναι τα οφέλη τους στην επιδερμίδα (+ προϊόντα για σένα)

Η Bella Hadid «βουτάει» το πρόσωπο… στον πάγο

Θα έχεις ακούσει ότι το παγωμένο νερό σφίγγει το δέρμα. Ε, λοιπόν, η Bella Hadid ακριβώς αυτό το trick εφαρμόζει για να έχει λαμπερή επιδερμίδα. Το supermodel βουτάει το πρόσωπό του σε ένα μπολ με παγάκια αρκετά συχνά και έχει το απόλυτο glowing skin.


https://www.instagram.com/p/CaLu5hkLqrX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως βλέπεις και στο παραπάνω Instagram post, η Bella Hadid την ώρα που βρίσκεται πιθανότατα σε κάποια φωτογράφιση και σε μια προσπάθεια να αναζωογονηθεί βάζει το πρόσωπό της σε ένα μπολ με πάγο.

Τι προσφέρει το skin icing στην επιδερμίδα

Το skin icing – χάρη στα οφέλη που προσφέρει- έγινε γρήγορα μεγάλο trend ομορφιάς. Ειδικότερα, η κρυοθεραπεία σφίγγει τους πόρους, τονώνει την κυκλοφορία του αίματος στην επιδερμίδα και χαρίζει αυτήν την… περιζήτητη λάμψη.



Και όλα αυτά σε χρόνο dt. Επιτόπου, δηλαδή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ